Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 107 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 9 764
Tageja annettu 3
Vierailuja 14 002
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 1 355
Plussia 6 441
Saavutuksia Ei ole
+0      
Muistin, että tuo Helsinki-Riihimäki -väli motarilla on aina hulluja täynnä, etenkin ruuhka-aikaan, mutta salaa toivoin, että korona ja etätyöt olisivat kadottaneet ne hyvinkääläiset ja riihimäkeläiset vasemman kaistan etanat & "etanavauhdista väliin" -vetelijät. Mutta ei, ei ollut. Siellä niitä taas oli.

Siinä kun mennään vasenta kaistaa 135km/h taulussa rivinä sellaisilla väleillä että ei olla puskurissa, mutta ei jätetä oikealta kiertävillekään kutsuvaa isoa aukkoa, niin jukolauta että poljetaan jarrua, kun joku hyppää rekan perästä tai muuten vain vasemmalle kaistalle jonkun eteen taulussaan 90km/h. Sitten siitä lähdetään elpymään ja ajellaan sitä 85-95km/h vauhtia rekan ohi "junassa" samalla kun porukkaa lähtee oikealta kiertämään, ohittamaan ja kiilailemaan. Mukaan mahtuu tietysti myös joku vanha Hiace, jota joku "raunoerkkikullinpoika" sukelluttaa vasemmalle ja oikealle ja kiihtyvyys on luokkaa 700-sarjan Bemari Fiat 127:n moottorilla. Mutta kun raunoerkkikullinpoika saa sen Hiacen vauhtiin kerran, niin hiljentää ei voi, tullaan vaikka puskurista läpi ja kaistoja vaihdetaan totaalirandomilla 140 taulussa. Toki raunoerkki toimii ihan samaan tapaan vaikka Hiacessa olisi 70 taulussa ja sukkuloi kaistoja.

Vasemmalle ei tulla, jos liiku ei lulla.
Alle 120 vasemmalla taulussa, kuuluisi piilotella kellarissa.


No, pitääpä virkeänä eikä tule hetkeäkään mieleen että räpläisi puhelinta samalla tai edes säätäisi ilmastointia tuolla välillä ruuhka-aikaan.
05.06.2024 19:10:54 | 19:11:16
#624949 [+-] Piilota Suosittele

Siis hyper milingissa ei oo mitään vikaa, jos ajaa 10km/h (tai motarilla 20) alle rajotuksen kun säästetään bensaa. Kyllä mä itekki sitä teen, mutta huomioin muun liikenteen kyllä.

ANYWAY!
Muista että stadilaisten liikenne pohjoiseen on aika kuumana Hyvinkää-Riihimäki akselilla koska Hyvinkäältä pääsee E75:lle sekä E12 väki suuntaa Tamperetta kohti. Tää on just niitä aikoja kuin bisnesmulkut ja varsnkin esimieshomot ajelee mersuillaan ihmisten seassa ni mä luulen että nää on ne syypäät! :D

Btw, näin sellasen CLS (vai SLC? vai STD? joku) mersun myynnis hyvinkääl. Haluukko nähä?

05.06.2024 21:08:42
#624960 [+-] Piilota Suosittele

Saatana että mä vihaan "autoilijoita". Niitä helevetin perkeleen sian vitun siittämiä, ohiammuttuja dementikkoja jotka ei erota kuuttakymppiä satasesta. Ja semmosesta ku ohi pääset niin kohta Karjalasta kajahtaa ja se perkele vetää melekeen kiilaten nokan eteen ja sitten taas körötellään menemään ku seniorin silmät ei jumalauta erota nelijääkymppiä satasesta. Sitte ku pääsee ohi niin kohta taas näkyy taustapeilissä ku se tuliterä kärry tulee tuhatta ja sataa, menee taas ohi ja yrittää kiilata tieltä ulos jarrutellen vauhdin sinne kuuteenkymppiin. Semmoset pitäis saada ampua tavatessa ja mielellään vielä niin, että saa jonku palkkionkin siitä sitten.

Ja sama koskee niitä helevetin vittusaatanoita jotka ei tiiä minne ne on menossa, millon tai miksi. Aivan yks kaks saatetaan vetästä vaikka kääntyvien kaistalta eteen tajuamatta mistään mitään. Tästä pitäs muuten tehä kansalaisaloite, että liikenteeseen soveltumattomat sais ampua tien päälle. Sitte joku partio kävis tönimässä ne raadot ja autot vittuun siitä ajoradalta. Saatana. Lucifer!

05.06.2024 22:07:45
#624989 [+-] Piilota Suosittele

>>624949

Ongelmana sinänsä eivät ole oikealla kaistalla hitaasti ajavat, vaan ne, joilla ei aivo ja osaaminen riitä ohittaa niitä järkevästi.

Todellakin oikealla kaistalla joku kihnuttaa 80 tai 85 vauhtia ja siitä einotiikeritapiotuppikulli loikkaa sellaisen imusta tappituntumalta rajulla liikkeellä vasemmalle kaistalle ajamaan ehkä jopa 90 vauhtia - tai niin kuin tänään tuli nähtyä, einotiikeritapiotuppikulleista yksi ajoi hitaampaa vauhtia vasemmalla kaistalla kuin etana oikealla.

Toki motarilla oikean kaistan 80km/h ajajat ovat ongelman tuottajia, mutta kykenemättömät einotiikerit aiheuttavat aidot vaarat.
Jos oikealla kaistalla joku ajaa sen 100 tai 110, niin siitä sitten einotiikerin periaatteessa pitäisi sahata sen +10 joka ei ole vasemmalla kaistalla ongelma koska tilannetta lähestyvä voi nostaa kaasulta ja ongelmaa ei tule (paitsi jos insestiinaiinesaivo räplää toosaa tai kännykkää tilannetta lähestyessään ja orgasmin saamisen vuoksi huomaa vasta viime hetkellä tilanteen ja lyö jarrun pohjaan dropaten vauhtiaan liikaa esim. 80km/h vauhtiin ja se kertautuu takana ja nostamisen sijaan joudutaan vetämään tosissaan kertautuvasti jarrua, tilannehan tulee taakse kireämpänä ja kireämpänä).

Ja tilanne tosiaan helpottaa aina Riihimäen jälkeen kun einotiikerit poistuvat.

05.06.2024 23:05:50
#624999 [+-] Piilota Suosittele

>>624996
Tänään ei näkynyt niitä mielipuolisia pakuja kuin pari kappaletta. Toisesta ei ollut sinänsä ongelmaa, mutta sen sai ohittaa sellaisen 4 kertaa, kun tyyppi veti välillä 145 taulussa ja välillä unohti ajamisen kokonaan. Eli todennäköisesti kännykkätyyppi.

Toinen oli sitten seppokullikurkiainen, joka yritti Hiacellaan torpata, ohittaa ja pussittaa kaikki, jotka sen ohittivat.

Monta kertaa aiemmin on nähnyt juuri Helsinki-Riihimäki -välillä (no, ne hullut pakut katoavat kyllä yleensä paljon ennen Riksua johonkin rampille helvettiin) niitä aivan kaistapäisiä pakukuskeja, jotka kiilaavat ja sukeltelevat niin että pientareet pöllyävät joko niiden omista sukellusjarrutuksista tai niiden kiilaamien jarrutuksista. Savujarrujakin kyllä monesti nähnyt.

Jyväskylän suunnalla sen sijaan ongelmat ovat toiset. Siellä on aina joku sakarianaalianterosähkö, joka ajelee kohmeessa jollain sähkövolkkarillaan, josta on juuri sähköt loppumassa. Ohituskaistan kohdilla tietysti laittavat elektronit tötterölle ja polkevat hinnereistään viimeiset virrat pois, mutta sitten kun ollaan sulkuviivojen, ohituskieltojen ja/tai muuten vain kehnojen kohtien kohdalla eikä ohittaa voi, niin säästetään sähköä ja ajetaan 65 taulussa 80 alueella. Sattanas elektrizzitteet!

[ 6 viestiä | ]