Rekisteröitynyt 10.05.2018 16:04:00
Nähty 582 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 9 416
Tageja annettu 2 749
Vierailuja 22 389
Medioita 1 691
Medioiden näyttökerrat 592 783
Plussia 12 232
Saavutuksia 126
+5      
Älkää ikinä unohtako:

’VIHREÄ’ politiikka teki euroopasta riippuvaisen Venäjän energiasta.

VIHREÄ.

Nyt vihreät väittävät, että tästä tosiasta muistuttaminen ’pelaa Putinin pussiin’.

Ei pelaa.

VIHREÄT pelasivat koko Euroopan Putinin pussiin.

Vihreä ideologia läpäisi mm. Saksassa koko puoluekentän, alkaen Vihreästä puolueesta. SPD, joka aloitti putkihommat, ja Linke oli yhtä kiihkeästi mukana, CDP lähti kelkkaan vasta Merkelin myötä.

Mutta kyllä siinä muutkin on olleet vahvasti mukana. Esim. eräs sdp:n entinen puheenjohtaja lienee Suomen suurin venäläisen maakaasun agitaattori. Mutta vihreän siirtymän varjolla tämä idioottimaisuus on kansalle kaupattu.
11.09.2022 13:10:19
#598059 [+3] Piilota Suosittele

Muistaakseni Saksassa, jossa ei käsittääkseni ole maanjäristyksiä, käytettiin Fukushimaa tekosyynä alasajaa käytännössä maan kaikki ydinvoimalat.

Vihreät ovat terroristijärjestö.

11.09.2022 14:21:34 | 14:23:54
#598066 [+4] Piilota Suosittele

Juuri näin. Kopioin itseäni alle:


"
Vihreät tyypillisesti ovat halunneet nostaa kaiken ympäristölle ja ilmastolle "näkemänsä haitallisen" hinnan niin pilviin, että käyttö kovan hinnan takia laskee. Energia ja polttoaineet ovat siten juuri ne asiat, joiden hintaa vihreät ovat väkisin halunneet nostaa ja siten estää oikeat energiaratkaisut.

Tästä syystä ensimmäisenä mahdollisen sähkönsäästelyn ja sähkökatkosten kohteena tulee olla vihreiden asumisalueet / alueet, joilla vihreiden kannatus on suurinta. Se on oikeus ja kohtuus.

Lisäksi jos vihreät eivät olisi estäneet Fortumin ydinvoimalalupaa, Fortum olisi laittanut Caruna-rahansa uuteen ydinvoimalaan eikä koittanut sijoittaa niitä Saksaan Uniperiin.

Huomatkaa ja muistakaa myös, että Caruna-kaupan kynäilijä oli vihreä Pekka Haavisto.
Luonnollisesti, koska tyhmempikin tiesi, että verkot myymällä ulkomaalaiselle yritykselle päästetään verkkojen käytöstä laskuttamaan kovia summia kyseisen yrityksen toimesta JA tämä tukisi vihreiden agendaa nostaa energiahintaa siten, että käyttö vähenisi.
Tässä pitää muistaa, että sähköverkkojen myynnistä Carunalle tulivat Fortumille ne rahat, jotka piti sijoittaa ja koska vihreät estivät Fortumin ydinvoimalaluvan, rahat piti sijoittaa ulkomaille ja Uniper valikoitui kohteeksi.

Muista kertoa totuus vihreistä ja pitää huolta, että he eivät ole koskaan enää hallituksessa. Etenkin jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja olet kuullut, mitä vihreiden johtoportaan jäsen on "maalaisista" (ja erityisesti lieksalaisista) puhunut.
"

[ 4 viestiä | ]