Rekisteröitynyt 03.06.2020 14:46:11
Nähty 6 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 1 926
Tageja annettu 316
Vierailuja 3 097
Medioita 181
Medioiden näyttökerrat 55 078
Plussia 1 282
Saavutuksia 7
+1      
Saksan kansa! Tällä hetkellä suoritetaan loppuun mittasuhteiltaan ja laajuudeltaan valtavin joukkojenkeskitys, mitä maailma tähän mennessä on nähnyt. Rinnan suomalaisten toverien kanssa seisovat Narvikin voittajan soturit pohjoisen Jäämeren äärellä. Saksalaiset divisioonat Norjan valloittajan komennossa suojaavat yhdessä suomalaisten vapaussankarien kanssa, joita heidän sotamarsalkkansa johtaa, suomalaista maaperää. Itä-Preussista alkaen Karpaatteihin saakka ulottuvat Saksan itärintaman joukko-osastot. Prutin rannoilta, Tonavan alajuoksulta Mustan meren rannikolle saakka liittyvät saksalaiset ja romanialaiset sotilaat yhteen valtionjohtaja Antonescun päällikkyyden alaisina. Tämän rintaman tehtävänä ei siten enää ole yksityisten maiden suojaaminen, vaan Euroopan turvaaminen ja niin ollen kaikkien pelastaminen. Minä olen sen vuoksi tänään päättänyt jälleen uskoa Saksan valtakunnan ja kansamme tulevaisuuden sotilaittemme huomaan. Jumala meitä tässä taistelussa auttakoon!

NEEKERIT VITTUUN SUOMESTA!


17.04.2024 03:12:40 | 03:16:31
#614831 [+1] Piilota Suosittele

>>614829
Ei hapseuteni, nykypäivänä markkinavoimat on se juttu, ja saksa on koko euroopan markkinamoottori. Jos tarve tulee niin eiköhän ne saa aikamoisen armeijan ainakin puolustukseen. Ja se kuka hyökkäis nii sillä on monta maata edessä.
Ja kuten vanha sanonta sanoo niin, sotia ei voiteta sotilailla vaan rahalla. Justhan ne koijas meiltä fortumin ja se kaasuputki muuten mikä meni venäjältä saksaan oli suomalaisten rakenta ja suomalaisten rahottama putki.

17.04.2024 03:28:17 | 03:29:32
#614833 [+-] Piilota Suosittele

Molotovin toinen kysymys: Venäjä tuntee itsensä uudelleen Suomen uhkaamaksi. Venäjä on päättänyt olla sitä sietämättä. Onko Saksa valmis olemaan antamatta minkäänlaista apua Suomelle ja ennen kaikkea vetämään pois kaikki vaihtoa varten Kirkkoniemeen kauttakulkumatkalla olevat saksalaiset joukot? Vastaukseni: Kuten tähänkään asti ei Saksalla ole Suomessa mitään poliittisia etuja. Mutta Saksan valtakunnanhallitus ei katso mahdolliseksi sietää Venäjän uutta sotaa pientä Suomen kansaa vastaan, semminkään kun emme koskaan ole voineet uskoa Suomen uhkaavan Venäjää. Mutta me emme ylipäänsä tahdo, että Itämerellä jälleen syntyisi sotanäyttämö.


Se oli milleistä kiinni että venäjä olisi jatkanut hyökkäystä, ja saksalle kun annettiin eroanomus joukkojen kuljettamisesta venäjän rajalle oli kans milleistä kiinni, mutta en kyllä ymmärrä miks erottiin saksasta, olisin itse vetänyt sodan koko rajalle venäjää vastaan, ne oli niin heikoilla muutekin että oltas saavutettu siperia.
Petettiin hitleri, saatanan vittu ja nyt meillä on neekereitä maa täynnä.

[ 4 viestiä | ]