Rekisteröitynyt 23.04.2020 15:56:35
Nähty 709 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 803
Tageja annettu 43
Vierailuja 4 995
Medioita 20
Medioiden näyttökerrat 5 916
Plussia 45
Saavutuksia 2
+0      
huh huh pojat, oon tehny nyt pitkän aikaa kotisivuani ja nyt alkaa olla jo aika valmista..
25.05.2022 23:10:34
#573414 [+-] Piilota Suosittele

>>573401

5 ja 9 kuvat tauluista ei nävy (tauluja 1 sivulla). Jotenki se 8. maalaus "Lapsi potretti" näyttää epäilyttävältä ku pennuilla on pelokkaat ilimeet :D
Tauluja kakkosessa 3. kuva ei nävy.

IIS7 sivulla oleva kuva linkkaa johonki microsoftin sivulle joka heittää vaan valkosen sivun.

Aika veitikkaisesti oot teheny, että osoterivillä näkyy vaan se pelkkä osote. Mulle iski dementia nyt sen nimen kans, mutta käytikkö sitä alustaa jonka kehitystyö oli useamman vuoden jumissa, mutta jatku sitten myöhemmin? PHP Igniter? Äh, siis Php codeigniter. Sitä tuli aikonaan ihmeteltyä, mutta ku järkeä ei muutenkaan oo tarpeeksi niin en sitten osannu sisäistää sen toimintamekanismia.

Itellä ku on semmonen paha tapa, että jos en tajua jotain niin en ossaa käyttää sitä. Ei ne osanneet koulussa selittää sitä niin jäi sitte se käyttämättä. Ku oon vähän tämmönen niin oon aina tuttuillekki yrittäny löytää jotaki konkreettisia esimerkkejä tietokoneiden toiminnasta vertaamalla niitä vaikka autoihin. Ylleensä ne on olleet tyytyväisiä siihen, että ossaa kertua ymmärrettävin termein mitä mikäkin tekee koneessa tai vaikka netissä.

Heh, kerran muuten kaveri soitti ja sano, että auta ny perkele ku oli muuttanu uuteen kämppään. Ei tajunnu miten siellä saa netin toimimaan ja oli sitten soittanu häkeen tai siis paikalliseen nettifirmaan. Oli kuulemma puoli tuntia puhunu puhelimessa ingenjöörin kanssa eikä tajunnu hevon vittuakaan. Soitti mulle parin minuutin mittasen puhelun ja asia seleves saman tien. Kyllä se motkotti, että miten ei alan firmoissa osata selittää asioita ymmärrettävästi :D

-----------

En muuten tiennykkään, että oot hengen miehiä. Mää toivotan sulle RAmenia täältä kaukaa pohojoosesta :)

26.05.2022 09:47:33
#573467 [+1] Piilota Suosittele

>>573414 mjoo kiitos kun jaksoit chekata sivut. tuota joo en tiedä mikä tuo "koodi alusta on" mistä puhuit. en tietääkseni käyttänyt mitään koodi alustaa jos jotain yksinkertaista java html koodi ohjelmaa ei lasketa eikä sillä oikeastaan saanu automatisoitua mitään koodia mutta rivit oli vaan nätimmin aseteltu ku pelkässä txt filessä. en halua ihan tarkkaan kertoa miten tein sivut jotta pieni mysteeri jäisi ja jotta jokaisella ei ihan samanlaiset sivut olisi vaikka eise haittaa jos joku kekkasee miten tehä ihan samanlaiset =) ei nuo nyt niin hienot ole vaikka ylpeä joistain ominaisuuksista olenkin, esim se ominaisuus kun menee video "kansioon" ja klikkaa videon päälle niin siellä alareunassa olevasta ylänuolesta sen videon saa klikattua pois (tosi kätevä minusta). nyt sinne voi lisätä paljon videoita ja filejä ja ne kaikki näytti toimivan mainiosti.

26.05.2022 21:27:47 | 21:39:37
#573610 [+-] Piilota Suosittele

>>573467
Ei ku se Code Igniter oli semmonen outo härpäkesysteemi jossa sivujen tekeminen meni meikäläisen järjen ylitte. Hättämölöllä ja PHP:llä kyllä onnistuu ihan notepadilla MySqlin kanssa. Tai ainakin lähti, en oo tainnu koodata useampaan vuoteen. Samoin joskus tuli katottua C# ja ihan pikkusen Javaakin, mutta ku ei oo saanu inspiraatiota niin ei se koodi lähde.

Ihimettelin muuten, että mihin sun sivut katos niin olikki sulukenu serverin. Xampilla tuli joskus harjoteltua ku ei ollu omaa ostettua palvelinta. Kattelin, että halvin oli sillon OVH:lla ja sai följyyn vielä sähköpostinki itelle. Ei ollu pahan hintanen tuo toinenkaan Domainhotelli jota kaverin kans pyöritellään. Joitakin kymppejä tais olla vuotta kohti ja sai sentään pyhitettyä koneen pimppikuvien katteluun sekä pelailuun :D

Tuossa sitä codeigniterin hommaa. Jotaki helevetin '$this->' juttuja. Jos et oo siihen tutustunu niin säästät mielenterveytes ku jätät sen omaan arvoonsa ja teet kuten ite ossaat ja mukavimmalta tuntuu. Saahan sillä nättiä koodia muita varten, mutta jos on vaan omaksi ilokseen niin kakkaako sitä ruveta tekemään yksinkertasia asioita mahollisimman vaikiasti.

Jos tarvii lusikan kaakaolasin sekottamiseen niin käy ostamassa lusikan. Ei oo järkeä ruveta tilaamaan 3D-printteriä ja ruveta viikoksi suunnittelemaan sen toimintamallia, että saa tulostettua lusikan jolla voi sitten sekottaa sitä kaakaota.

[ 10 viestiä | ]