Rekisteröitynyt 03.12.2017 10:40:35
Nähty 36 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 2 798
Tageja annettu 288
Vierailuja 12 059
Medioita 120
Medioiden näyttökerrat 44 976
Plussia 445
Saavutuksia 3
+1      
miksi eliitti ei voi sietää kurtturuusua? onko siinä eliitille jotain haitallista ainesosaa? estääköse esimerkiksi väestönvaihtoa jotenkin?
https://www.is.fi/asuminen/art-2000008808882.html?utm_medium=alsoreadthese&utm_campaign=is_tf&utm_source=www.hs.fi
12.05.2022 22:58:21
#570653 [+-] Piilota Suosittele

Meillä oli joitaki vuosia sitten koko taloyhtiön kattava remppa. Kuulemma joku "insinööri" (varmaan sen aikasen isännöittijän sukulaispoika) sitten keksi laittaa koko pihamaan ihan päin vittua. Joka saatanan puolelle ängettiin nurmikoiden päälle sepeliä ja kurtturuusuja. Lopputulos oli, että katselmuksen jälkeen asukkaat heitti ne ruusut hevon vittuun ja haravoi sitä saatanan sepelikenttää vittuun pihoiltaan. Sitten tuliki uutinen, että kurtturuusu on tuhottava vieraslaji. Taloyhtiö lupautu sitten hävittämään ne justiinsa istuttamansa, mutta ihmettelivät ku niitä ei näkynykkään kenenkään pihalla. Sanottiin vaan yhdestä suusta, että oltiin jo etukäteen tietosia tästä, että kiitti niin vitusti taloyhtiön rahojen tuhlaamisesta. Olivat hilijaa ja häipyivät paikalta.

Nyt sitte tää uudempi isännöitsijätär on keksiny, että asuntojen pihoilla, parkkipaikoilla tai kulkuväylillä ei saa tupakoida, koska tupakointi tappaa ja tupakkaa ei myydä enää parin vuoden päästä. Liki jokainen siinä asukaskokouksessa kävijä on tupakoittija. Se sianvitun siittämä lutikka sitten tuumas, että ehkä just tässä taloyhtiössä ei sitten kielletä kokonaan tupakointia, mutta jos tupakkaa polttaa pihalla tai parvekkeella niin se ihan varmsti leviää jokaiseen asuntoon koko tienoolla. Ehotti, että perustetaan semmonen pieni alue keskelle pihamaata jossa sitten kaikki tupakoijat saa polttaa tupakkaa, koska siitähän se ei kertakaikkiaan voi levitä koko taloyhtiön alueelle ku puolet asukkaista on tunnin välein siinä ringissä vetämässä röökiä.

Joku hoksaski sanua, että no siinä ehotetun alueen välittömässä läheisyydessä on lasten leikkipaikka ja liukumäki. Tää sankaritar sitten keksi, että no se liukumäkihän voidaan siirtää sitten jonnekki muualle siitä leikkialueelta. Emmää tiiä mikä näitä hihhuleita vaivaa ku järkeää ei oo etes lusikalla annettu.

13.05.2022 08:50:35
#570751 [+-] Piilota Suosittele

>>570653
mutta jos tupakkaa polttaa pihalla tai parvekkeella niin se ihan varmsti >leviää jokaiseen asuntoon koko tienoolla.


Ei jokaiseen asuntoon. Muutamiin alatasolla. On kiva muuten herätä semmoiseen tupakansavupaskaan oikeasti. Ikkunaa et voi pitää kesäkuumalla auki. Et mitenkään. Saatanan savuttajat kun vetävät posket lommoilla pihalla. Sieltä se nätisti sitten vaihtoilman kanssa paukahtaa asuntoihin.

Olisi hyvä rakentaa tupakkakoppi pihalle, jossa 100 miljoonaa kilometriä korkealla oleva putki, josta tupakansavu poistuisi.

Sitten toiseen asiaan:

Tupakansavu tuhoaa ja tappaa myös laittoistoja. Huoneistoja joutuu remonttiin näiden vatipäiden takia.

13.05.2022 11:09:07
#570767 [+-] Piilota Suosittele

Miksi puhut kukista miehille, aikuinen mies? Niistä ei miehille puhuta, ne vaan ostetaan naisille kuten minä ostin monellekin äitienpäivänä. Vittu miten kalliita.

13.05.2022 21:17:06
#570956 [+-] Piilota Suosittele

>>570751
En määkään haluais savun tulevan kämppään jatkuvalla syötöllä. Se kuitenki kuuluu asiaan, että ku pitää ovea tai ikkunoita auki niin jotakin aromeja sieltä tulee ennemmin tai myöhemmin. Tää meidän kolhoosi on kuitenki siinä mielessä mainio, että tässä tuulahtelee aina eikä kenenkään yksittäiset tupakansavut jää pyörimään pihalle. Täällä ei oo vuosiin saanu enää polttaa sisällä mikä onki ihan oikein huoneistojen kunnon vuoksi.

Mutta jos täällä laitetaan neljännessata tupakoittijaa pieneen rinkiin justiinsa keskelle pihaa röökaamaan niin siinä ois koko ajan joku tupakalla jollon tietyn talon päälle tulis käytännössä päättymätön savupilvi. Se, että joku vetää tuolla pellon laidassa röökiä niin ei se mee kenenkään kämppään se savu. Jos kaikki menee yhteen rinkiin ku amiksen pihalla niin se röökin katku ois sitte päättymätön vakio.

14.05.2022 10:02:55
#571034 [+-] Piilota Suosittele

>>570956

Harmi vain, tupakansavu ei ole aromi. Ja kumpa vaan ihmiset menisivät oikeasti sinne polttamaan, missä ei tupakansavu pääse muiden luokse. Mutta ei. Ei ei.

14.05.2022 21:48:44 | 21:50:56
#571222 [+-] Piilota Suosittele

>>571034
No siis käyttiin vähän vapaamielisesti aromia. Ja sehän se tässä justiinsa onki se järjettömyys, ku pihamaalla tuulahtelee niin jos joku polttaa pihallaan niin se savu lentää huitsin vittuun siitä eikä siis jää siihen pörräämään. Pikkasen vaan epäilen, että jos se 25 tyyppiä siinä vetää tunnin välein pienessä ringissä röökiä niin se varmana änkeää niihin kämppiin joihin päin sattuu tuulahtamaan. Puhumattakaan siitä mattotelineestä ja lasten leikkipaikasta jotka on siinä ehotetun alueen välittömässä läheisyydessä. Toisekseen siinä kohassa mitä se isännöittijän imbesilli ehotti on meidän pyykkitupa ilmanottoaukkoineen kaikkineen.

Toisinsanoen jos jalkapallokentän kokosella alueella joku vetää röökiä jossaki laidalla niin ei se siitä pahemmin leviä se katku. Mutta jos kaikki vetää siinä keskellä niin varmasti jää häirittemään. Kiva käydä kuskaamassa pyykkejä ku mennessä ja tullessa kaikkiin kamppeisiin tulee tupakansavusta semmoset aromit, että se on jo sama ku polttais sisällä.

[ 6 viestiä | ]