Rekisteröitynyt 28.08.2019 17:34:45
Nähty 581 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 620
Tageja annettu 1
Vierailuja 4 228
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 2 028
Plussia 448
Saavutuksia 1
+0      
Painovoima on vektori, joka hetkessä, täten jokainen asento missä olet luo paineen ruumiiseesi. Johtopäätös : väärä asento <-> väärä paine. Väärä paine <-> väärä verenkierto. Väärä verenkierto <-> sairauksia. Sairauksia <-> surkeus. Surkeus <-> mikään ei onnistu. Mikään ei onnistu <-> kuolema.
01.08.2022 00:13:59
#589359 [+1] Piilota Suosittele

>>589358
Eipä niissä mitään ihmeellistä tunnu. Siellähän ne pötköttää kehon sisällä. Sen sijaan nivelkohdat aiheuttaa välillä ongelmia. Välilevy pullistelee ja polvissa vois olla voiteluainetta enemmän.

02.08.2022 13:32:45
#589539 [+-] Piilota Suosittele

>>589363 Ajattele näin, lihakset on kiinni luissa ja iho lihaksissa. Tämän jälkeen voitkin etsiä kohdan kehostasi, jossa on huonoa ihoa ja todeta siinä kohden kehoa veren virtaavan huonommin kuin optimissa tilanteessa. Ja edelleenkin ei ole pseudotiedettä, koska et vain voi todistaa tätä asiaa vääräksi. Sitten vielä yksinkertainen asia, selkäranka, jonka läpi kaikki kehon signaalit kulkevat aivoihin, selkärangan luiden ollessa pois paikaltaan signaalien kulku heikentyy, tämäkö kuulostaa sinusta pseudotieteeltä? Sua ei tarvitse kiinnostaa, koska päädyt kuitenkin vain ajatusharhaan ja kieltämään aivan helvetin yksinkertaisten tosiasioiden olemassa olon. Tai ajattele vaikka miten painovoima kiskoo sinua ja kaikkia kehon osiasi alaspäin ja miten parhaiten kompensoit tästä johtuvat haitat. Kuvauksestasi päätellen olet jo pitkän matkaa matkannut kehollasi väärin ja saanut lukuisat haittavaikutukset ruumiiseesi ja kun sinulle esittää ajatuksen mistä on sinulle hyötyä, haraat vain vastaan, mikä taas on hyvin tyypillistä denialismia, ilman otetta asian oikeaan luonteeseen.

02.08.2022 15:06:54
#589555 [+-] Piilota Suosittele

>>589363 Itseasiassa Antero, olet koko elämäsi kokeillut sängyssä/sohvilla makoilua ja kaikensortin tuoleja milloin missäkin ja vielä väität ettei huvita mitään kokeilla.

05.08.2022 10:52:24
#589994 [+-] Piilota Suosittele

>>589539
”ei ole pseudotiedettä, koska et vain voi todistaa tätä asiaa vääräksi.”

Tuo on yksi pseudotieteen tunnusmerkki; väitteen esittäjän ei ole tarvetta perustella väitettään, vaan sen kieltäjän pitää perustella väite vääräksi. Uskovaiset toimivat samoin periaattein.

05.08.2022 11:59:36
#590014 [+-] Piilota Suosittele

>>589994 Se että et tajua asian luonnetta, ei tee siitä pseudotiedettä ja kaiken lisäksi pystyt itse toteamaan kaiken esitetyn, mutta tyydyt vain väittämään asiaa joksikin mitä se ei ole, on antero-tiedettä. Antero, sä et tajua. No onko tiedettä sellainen, että väitetään jonkin asian toimivan, mutta sitten se ei toimikaan vaan tapahtuu jotain muuta, onko? Yksi hyvin selkeä esimerkki tälläisestä tulee toki mieleen, osaatko nimetä tiede-antero?

05.08.2022 14:48:12
#590039 [+-] Piilota Suosittele

>>590014
Asian luonteen tajuaminen on toisarvoista. Riittää, että keksitään omaa ”lääketiedettä” tai kuvitellaan omien käsitysten olevan tiedettä. Tätähän on viime aikoina ollut kovasti ilmassa. Joillekkin näyttäisi riittävän pelkkä somen seuranta ja aletaan kuvitella olevansa virologeja ja ymmärtävänsä tutkijoita paremmin esimerkiksi miten virus toimii. Itse en väitä ymmärtäväni virusten toimintaa, mutta tunnistan kyllä huuhaan.

Jos olet mielestäsi ihan aikuisten oikeasti keksinyt jonkinlaisen uuden ihmisen anatomiasta löytyvän ja aiemmin salassa pysyneen ilmiön tai tavan ylläpitää terveyttä, niin sille on varmasti käyttöä. Sun pitää kuitenkin päästä tuosta huuhaa-roolista eroon. Muuten sun asiakkaat ja kuuntelijat on vain niitä näennäistietestä kiinnostuneita energiakiviä perseeseensä tunkevia kaheleita, joille postitiiviseksi tulokseksi riittää usko hoitoon.

Sen lisäksi sun pitää tietysti löytää teorioillesi vastine tosielämästä. Esimerkiksi näkymättömät ja mystiset havaitsemattomat energiat, eivät ole olemassa reaalimaailmassa.

05.08.2022 15:21:49
#590044 [+-] Piilota Suosittele

>>590039 Ilmasta asiaa ei voi myydä, joten unohda se raha osuus. Painovoima tekee työn. Asento, jossa ruumis on, on ratkaiseva tekijä, ja täten se on oma osuus asiaan. Ihmiskehossa on jotain 300 luuta, voisin väittää suoralta kädeltä, että kovin monella luiden "konfiguraatio" ei ole optimi balanssissa. Näin pähkinän kuoressa. Sanoisin asialla olevan nimi, pääkallo ja luut, eli anatomiaa. Parasta asiassa on, että nämä tulokset ja saadut hyödyt ovat konkreettisesti tunnettavissa joka päivä. Verenkierto on asia minkä voi tuntea, toisin kuin luut.

Myönnettäköön, että en ole tehnyt minkäänlaista selkeää tekstiä luonnehtiakseni tätä kokonaisuutta selkeästi, vaan esitykseni on ollut nippu pienehköjä osa kokonaisuuksia ja täten jäänyt hieman sekavaksi.

Tämä kehon balanssin palautuminen ei tapahdu yhdessä yössä, mutta kuitenkin niin, että jokainen hetki vaikuttaa ratkaisevasti kokonaisuuteen. Eli miten vietät aikasi on erittäin oleellista. Jos vaikka lasket montako tuntia elämästä menee nukkuen pehmeällä patjalla, taikka istuen tuolissa saat käsityksen asian laajuudesta.

Jotain tieteellistä vielä: Luiden pitää kannatella koko elämän läpi kehon painoa, sitä ei tee muut kehon osat. Painovoiman luoma kineettinen energia kulkee jatkuvasti kehon lävitse. Silloin kun luut, pääasiassa selkäranka on kiero/vinossa/epäoptimisti, kohdistuu siihen vääntöä. Lihakset taas korjaavat tätä vinoumaa vääntämällä kehoa asentoon, jotta liikkuminen vielä onnistuisi. Mikäli luiden asentoa ei korjata, joutuu lihakset venymään lopulta äärimilleen ja repeävät pois liitkoksistaan lihas säie kerrallaan. Tämänkin voit todeta ihan itse.

Kineettinen energia on toki näkymätöntä, mutta sen tuntee joka hetki. Niin ja istuma asennoista parhain on tämä:

Tuolin kanssa taas näin:

Kummasako "näkymätön" ihme voima kineettinen energia kulkee paremmin?

05.08.2022 17:17:09 | 17:17:55
#590066 [+-] Piilota Suosittele

>>590044
Onko sulla tuossa nyt jokin pointti? Juu ihmisen kehossa on paljon luita, niveliä ja välilevyjä. Painovoima vetää meitä alas ja olis varmaan selän kannalta ollut parempi, jos ei oltais koskaan noustu kahdelle jalalle. Nelijalkaisilla kun on selkeästi vähemmän selkävaivoja.

Mutta painovoiman merkitys ja sen vaikutus esim välilevypullistumiin tiedetään ihan yleisesti. Eli ei mitään uutta siinä. Joten onko sulla tuossa nyt jokin sellainen ajatus, joka on mielestäsi uusi ja jota ei vielä kukaan tiedä? Olet toistuvasti puhunut mm niistä ”liikkuvista luista” ja kuinka ne ovat väärässä paikassa ja sen osalta juttu on kuulostanut varsin itsekeksityltä. Jos kuitenkin tarkoitat painovoimaa ja sen merkitystä niin se on valitettavasti vanha juttu. Esimerkiksi selkävaivoihin auttaa erinomaisesti liikunta ja syvien selkä- ja vatsalihasten vahvistaminen.

05.08.2022 18:50:51
#590101 [+-] Piilota Suosittele

>>590066 Nelijalkaiset eivät istu tuoleissa eikä nuku pehmoisissa sängyissä. Luut liikkuvat kun liikutat lihaksia, nyt kuitenkin keskitytään siihen että asento korjataan. Oma asento ja sitä kautta luiden asento. Liikunta kestää ehkä tunnin pari kerrallaan. Se kuin vietät aikaasi paikoillaan kuinka kauan tämä kestää, kun mitataan koko elämän kaarta? Onko veikkauksia? Kuitenkin Väärä asento luo väärän paineen ja täten estää verta kiertämästä. Ei riitä että kokeilee vaikkapa yhden yön nukkumista kovalla alustalla, siitä täytyy tehdä tapa. Painovoima vuosien saatossa pääsee näin vaikuttamaan kehoon vähiten haitallisesti. Jossakin vaiheessa huomaat miten luut napsahtelevat ja alkavat palautua takaisin uomiinsa. Lihasjännitykset katoavat ja kehon raajojen liikeradat palautuvat. Liike ei ole monumentaalista luokkaa, vaan ihan hieman kerrallaan, napsu kerrallaan. Hengitystiet avautuvat, lihaksiin palautuu voimat, kiputilat vähenevät, hajuaisti vahvistuu, ruoansulatus paranee, vaikutuksia on lukuisia, missä vain veri kiertää, vinks vinks. Miksi et kokeilisi. No mutta et taida olla kokeilija luonne.

05.08.2022 19:51:57 | 19:52:21
#590113 [+-] Piilota Suosittele

>>590101
Lyhyesti: ”kovalla alustalla nukkuminen napsuttelee pikkuhiljaa luut paikoilleen ja asento korjaantuu.”

Väittäisin tuota enemmän uskomukseksi, kuin todelliseksi ratkaisuksi. Kehon lihasten tasapaino ja ylipäätään hyvät tukilihakset on tärkeämpää ja niiden tuoma tuki saavutetaan vain lihaksia harjoittamalla.

05.08.2022 20:30:57 | 20:34:34
#590123 [+-] Piilota Suosittele

>>590113 Olette jyvällä.

Lihaksia on yli 600. Luita yli 300. Hyviä asentoja paikallaan oloon noin 2. Paikallaan olo ei varsinaisesti vaadi työtä, mitä nyt pystyssä pysyminen istualtaan.

Liikunta on aina lääkettä. Liikaa liikkumalla voi tosin kuluttaa nivelet ja muutenkin voi loukkaantua, tai vaikka nostella salilla painoja ja löytää itsensä olkapääleikkauksesta. Keskivartalo lihakset ovat alati käytössä kaikissa liikkeissä mitä keho suorittaa, tarkkaileppa kuinka usein alaselän kaari on yhteydessä pömpöttävän vatsaan. -> Luut selkärangassa ja lantiossa ovat epäedullisessa kulmassa, vatsalihaksia ei edes pysty käyttämään täydeltä teholta. Lihakset ovat kiinni luissa kuitenkin aina samoissa kohdissa.

Keholta vie vuosia kangistua, eikä ne jumit aukea viikossa tai kahdessa, puhutaan vuosista. Tässä on kyse levosta, ei työstä. Selkäranka ei saa kuopassa nukkuessa kunnon lepoa. Olet varmaan usein kuullut tai lukenut miten ihmiset nukkuvat huonosti sängyssä? Mikään ei voi toimia ellei sitä kokeile/tee.

[ 17 viestiä | ]