Rekisteröitynyt 16.10.2017 11:50:02
Nähty 61 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 3 159
Tageja annettu 0
Vierailuja 18 507
Medioita 0
+5      
Juuh elikkäs, karjalanpaisti ollut viitisen tuntia uunissa ja alkaa näyttää oikein suussasulavalta. Perunat vielä ja eikun nauttimaan!
18.09.2022 21:01:49 | 21:05:58
#599864 [+1] Piilota Suosittele

Palalihaa? Hyi ja yäk. Mulle jäi traumat ku hoitotäti pakotti mut syömään jotaki semmosta. Ehän mää osannu niin piilotin Aku Ankkojen väliin ne lihanpalat heti ku se ei huomannu. Se perkele kuitenki löyti ne ja herätti mut päiväunilta ja pakotti syömään ne sitkeät köntit kylmänä. Ei auttanu vaikka kuinka itki. Sitte ku ottovanhemmat tuli hakemaan mua niin juorus heti, että tuo sianpaska ei syöny sen tekemää herkullista palapaistia. Kattovat ihmeissään ja sanoivat, että ei se kotonakaan osaa syödä isoja lihapaloja. Ei saa purtua niitä. Se noita-akka oli aivan ihmeissään. Sitte ku tuli vielä maksun aika niin sannoin hakijalle, että elä anna nuin paljoa. Vittu se ämmä oli ihan seko. Mutta kun kunnalliseenkaan ei päässy niin jotaki oli keksittävä. Siellä kavereitten kans suunniteltiin päivittäin, että miten me karataan sieltä. Oli jokkaiselle päivän kohokohta ku haettiin pois. Muuten vaan koko ajan jäkitettiin ja tuijotettiin kelloa, että millon sieltä pääsee pois.

En varmaan ikinä tuu kattomaan palalihaa ruokana vaan kidutusvälineenä.

19.09.2022 18:46:13
#600007 [+1] Piilota Suosittele

>>600005
Pieneen suuhun sen kokosia perkeleen sitkeitä lihakönttejä, että ei etes pystyny puremaan pienillä hampailla ku ei saanu suuta etes kiinni. Yks kaveriki siellä sano, että se on opetellu reitin takas kotiin ja oli jo karkaamassa ku kysy, että paljonko kello on. Sen isä oli tulossa hakemaan sen puolen tunnin päästä niin jäi oottamaan. Oli kyllä semmonen matami se täti, että kaikki lapset vihas sitä. Oltiin aina kateellisia ku jotaki tultiin hakemaan. Radiota sai kuunnella puoli tuntia päivän aikana niin hiljasella, että piti istua kajareiden eessä. Sarjakuvia ei saanu lukea eikä leikkiä. Piti vaan istua ja oottaa.

Kyllä mää toki näin aikusemmalla iällä varmaan saisinki syötyä palapaistia taas, mutta sen pitäis olla oikein tehtyä. Mitä lie kalvoja ja jänteitä se meille yritti sillon syöttää. Vieläki rupiaa itkettämään pelosta ku aatteleekaan sitä kivutuskammiota.

[ 15 viestiä | ]