Rekisteröitynyt 16.10.2017 09:42:14
Nähty 589 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 10 679
Tageja annettu 194
Vierailuja 13 193
Medioita 109
Medioiden näyttökerrat 67 043
Plussia 2 210
Saavutuksia 13
+   12.04.2020 00:11:45    
En vieläkään ole täysin varma onko Youtuben Lasagna Cat pilkkaa, vai kunnianosoitus. Poikkeuksellista ja hämmentävää se on. 12 vuotta sitten aloitettu sarja otti aiheensa Garfield stripeistä ja kuvasi ne oikeiden näyttelijöiden voimin. Hauskuus ei aina välttämättä syntynyt alkuperäisen stripin oivaltavasta käsikirjoituksesta, vaan videon parodiamaisesta esityksestä.

27 jakson jälkeen sarja piti taukoa lähes kymmenen vuotta, kunnes palasi eloon kolme vuotta sitten. "2. tuotantokausi" sisälsi perinteisten strippivideoiden lisäksi tunnin mittaisen elokuvan, jossa John Blyth Barrymore kertoo vuoroin lähes jumalallisia ja demonisia vivahteita saavassa monologissaan Jim Davisin ensimmäisestä stripistä.

Kanavan viimeisin video on massiivinen 4h 40min pitkä "Sex Survey Results", joka koostuu soittajien tunnustuksista ja niiden ympärille rakennetusta yksinkertaisesta yhä uudelleen ja uudelleen, lähes painajaismaisesti toistuvasta kohtauksesta. Elokuvan häröin vaihe alkaa kohdasta 4:33:50, joka saa lopussa jopa kauhuelokuvan piirteitä.

Kaiken kaikkiaan varsin käsittämätöntä ja katsomisenarvoista settiä, ellet ole jo nähnyt.

Sex Survey Results
12.04.2020 00:27:22
#330422 [+-] Piilota Suosittele

sanotaan että runkkaaminen tekee sokeaksi. sitten klickasin tähän anteron teemaan ja yllätyin en olekkaa sokea myyrä vaan pirtulla valeltu seksuaaliahdistelija

12.04.2020 00:57:19
#330434 [+-] Piilota Suosittele

Piippustrippi ei ole ensimmäinen Karvinen-strippi, toki ensimmäisten joukossa.

Jos noista kahdesta vaihtoehdosta pitää valita, niin ennemmin pilkkaa. Mutta ei varmaankaan pahansuopaa sellaista. Halveksunnasta tuskin jaksaisi ammentaa ideoita ja energiaa noin monen videon tekemiseen.

Karvistahan pidetään hyvin kaupallisena sarjiksena, mitä se toki onkin. Ja jotkut uskovat että Davis aloittikin sen piirtämisen siltä pohjalta että olisi tuote jota markkinoida helposti, tästä nyt ei tietenkään voi olla varma. Karvisen menestys voi olla helppo ymmärtää tai vaikea, riippuen siitä mistä itse tykkää, mutta se lienee kaikille aika selvää että mihinkään kovin nokkeliin vitseihin se ei perustu, ja sitähän Lasagna Catin videoissa käytetään hyväksi.

Sehän oli hauskaa, että ensin 2008 tuli videoita, sitten 9 vuoden tauko, ennen kuin tuli toinen setti lisää plus tuo "seksikysely" tuloksineen.


>>330421
Sex survey results -videon lopussa tehdään ero Karvisen sarjakuvamaailman, jossa kukaan ei vanhene eikä kuole, ja reaalimaailman välille. Siinä myös rinnastetaan Eskon hahmo Jim Davisiin, joka muistaakseni on itsekin sanonut että Esko muistuttaa häntä. (Repliikki "Jon Arbuckle, two" = Jim Davis on toista kertaa naimisissa.) Kauhuelokuvanomaisilla kohtauksilla kuvataan Eskon hahmon uudelleensyntymää, joka on loputon sykli (= sarjakuva jatkuu ja jatkuu vuodesta toiseen). Oranssi kissa on myös paikalla.

[ 7 viestiä | ]