hyvää maanantaita hyvää maanantaita
rubikin kuutio rubikin kuutio
Lumenylikurkkaajat Lumenylikurkkaajat
vasen vasen
ihmeelisesti lämmittää tämä paikka ihmeelisesti lämmittää tämä paikka
nyt olet oikea prinsessa nyt olet oikea prinsessa
spurdo spurdo
kertulla on asiaa kertulla on asiaa
taste of freedom taste of freedom
Ihana nainen Ihana nainen
ufo havainto ufo havainto
gaybs ja gayway pelaamassa kiekkoa gaybs ja gayway pelaamassa kiekkoa
ihmissusi nimi ihmissusi nimi
Muodollisesti pätevä Muodollisesti pätevä
Päivän safkat Päivän safkat
Poliisi tiedottaa Poliisi tiedottaa
Vessapaperi Vessapaperi
Ihmekös tuo jos on ainoa lajissaan Ihmekös tuo jos on ainoa lajissaan
Prodicktivity Prodicktivity
Godspeed You Black Emperor - East Hastings Godspeed You Black Emperor - East Hastings
Normaali luolastolainen suvakkiantero Normaali luolastolainen suvakkiantero
spoiler spoiler
Hyvä nimi Hyvä nimi
Tasapainoinen puoliso Tasapainoinen puoliso
 266 näyttökertaa, 8 viestiä, 9.43 MB, 1 tiedosto, 28.07.2024 17:27:47
[ + 0 | ]

Iltapala

[72175] [1000001786.jpg] [9.43 MB] [4624x3468] [] []
1000001786.jpg

jauhelihapihi

 · 

munakas

(8)  · 

juuh elikkäs

(71)
28.07.2024 23:42:56 | 23:56:14
#637809 [+-] Piilota Suosittele

Mää oon tänään syöny kaks kaupan minimaalista lihapullaa. Arvaa vaan vituttaako nähä tämmösiä kuvia täällä? Sä aiheutat mulle turvattoman tilan ja sen semmosta. Vittu.. pittääki tehä muuten ihan oikeita lihapullia. Tiiä vaikka keittäs riisiäki kaveriksi ku pottaattimuusit on loppuneet.

Meh, ei jaksa. Paistan vaan sen jauhelihan riisin kaveriksi.

31.07.2024 22:06:40
#638407 [+-] Piilota Suosittele

>>638204
Pitäs kyllä ryhistäytyä ja tehä oikeeta safkaa. Makkarapotut on kyllä hyviä ku on pottuja omasta takaa, mutta jostaki syystä se pistää pakin sitte löysäksi.

02.08.2024 03:02:32
#638792 [+-] Piilota Suosittele

>>638772
No siis koisokasvithan on myrkyllisiä (peruna, tomaatti jne) ja niissä just se viheriä osa on sitten aina myrkyllistä. Kyllä mä voin muuten syödä pottuja, mutta jostaki syystä aina ku tekee keittoa niin vatta menee ruikulille.

Tästä muuten nippelinappelitieto historiasta (true facts muuten). Aikonaan ku euroopassa ei vielä tunnettu pottua niin olikohan vissiin joku ranskalainen aatelisnainen tuumannu, että semmosta harvinaista herkkua pitää saada ilman muuta. Isot hienot illalliset ja kaikkea. No kokille sitten vietiin perunoita mukuloineen niin se katteli niitä aikansa ja tuumas, että kai tää salaattia sitten on. Heitti ne perunat menemään ja silippus ne varret ja lehdet. No suattaapi arvata mitenkö siinä sitten kävi. Kaikilla vatta aivan kuralla ja huusivat kurkku suorana myrkytystä. Tarina ei kertonu, että miten kokin perkeleelle kävi.

Ja toinen niksipiksi oli semmonen, että sitten ku eurooppalaiset tajus, että just ne mukulat vaan syödään ja että ku se kasvaa ku.. no, peruna.. niin siitä riittää ravintoa nälänhädänkin aikana. Vaan eihän paikalliset suostuneet syömään pottuja ku niitä ei mainita Raamatussa. No eipä mitä, perunoita kasvatettiin kuninkaallisessa kasvihuoneessa (tms) ja ne rupes tarkotuksella levittään huhua, että ainoastaan aateliset saa syödä niitä. Sattuneesta syystä kasvihuoneiden vartijoille annettiin käsky, että jos joku käy nyysimässä niitä pottuja niin ovat ku eivät huomaiskaan ja io and behold - muutaman vuoden päästä kansa söi ja kasvatti pottuja ihan itte.

Sitte vielä kolomantena seki, että Irlannissa koitti valtava nälänhätä ku kansa oli jo tullu riippuvaisiksi perunoista. Sinne iski perunarutto. Vissiin kaks vai oliko kolomekin satoa mätäni pelloille niin perkeleellinen määrä irlantilaisia kuoli näläkään. Britit ei tietenkään välittäneet asiasta vittuakaan. Siinä yks syy siihen miks irkkuja lähti niin perkeleesti jenkkeihin siinä 1900-luvun alussa.

[ 8 viestiä | ]