cuddlebuddle :3 cuddlebuddle :3
Kissa pärisee Kissa pärisee
Vitusti nakkisoppaa Vitusti nakkisoppaa
Sillä lailla Sillä lailla
Fuck off nigger Fuck off nigger
Nykyään mielisairaudet on pop Nykyään mielisairaudet on pop
Läskeilyä Läskeilyä
Kill all humans Kill all humans
Fingerpori Fingerpori
Trump math Trump math
antifa antifa
muikeana :3 muikeana :3
Rambo Rambo
lastenohjelmien alkuja lastenohjelmien alkuja
Karavaanarin helpotuspiste Karavaanarin helpotuspiste
Ylläripylläri Ylläripylläri
saisinko vähän vettä :3 saisinko vähän vettä :3
He-man He-man
Harvinais laatuiset albaanialaiset Harvinais laatuiset albaanialaiset
Audrey Hepburn Audrey Hepburn
Pizza Pizza
SS Market SS Market
Valkoroska lähti osteleen Valkoroska lähti osteleen
Transnigga Transnigga
 263 näyttökertaa, 5 viestiä, 4.39 MB, 1 tiedosto, 09.06.2024 02:19:21
[ + 1 | ]

Vaalipäivä o ny!


siitoin

(11)  · 

natsi

(159)  · 

rusinapulla

 · 

vaalit

(49)
09.06.2024 03:02:15
#625776 [+2] Piilota Suosittele

Kyllä, on vaalipäivä.

Euroopan kannalta erittäin tärkeä päivä.

Vihervasemmisto haluaa tuhota Euroopan ja laittaa Euroopan maat talousongelmiin maksattamalla kaikenlaiset pikkuvirkamiesten nysväykset jäsenmailla (pullonkorkkileikit, pullojen/tölkkien kierrätyshulluudet) sekä laittaa Euroopan turvallisuusongelmiin hyväksymällä loppumattoman maahanmuuton Afrikasta ja Lähi-Idästä.

Oikeisto sen sijaan haluaa ulkoistaa turvapaikanhaun EU:n ulkopuolelle, asettaa vahvat rajat sille ketä Eurooppaan päästetään (Lähi-Idästä ja Afrikasta saamme 95% kavereista vain maleksimaan ostareille kun taas aidosta Aasiasta saamme henkilöitä, jotka haluavat integroitua yhteiskuntaan saati sitten lähempänä olevista maista), haluaa rajoittaa ja jarruttaa EU:n pikkuvirkamiesnysväyksiä ja puolustaa kansallista etua.

Sofia Virta on erittäin seksikäs ja houkuttaa meitä pieniä perwoja haastatteluissa, mutta järki ottakoon genitaalialueistamme voiton ja äänestäkäämme niin turvallisuuden kuin taloudellisen hyvinvoinnin puolesta ja vähentäkäämme vihervasemmiston paikkoja myös Suomen osalta.

09.06.2024 06:18:31
#625820 [+-] Piilota Suosittele

>>625776
Muista käyvvä äänestämässä. Itte kippuilin vähän siinä, että kenet haluan pois kotimaasta reuhaamasta, mutta sitten kamppasin itteni siihen äänestysjonoon mennessä, kollautin pääni ja tulin taas järkiini. No okei okei, jos se ny on niin vitun tärkee tietää niin Tynkkyä. Sen persettä ku on jo hoonattu sen verran, että ei taida tuntua sen perseessä vaikka siellä suuressa saatanassa joku yrittäiski rassata sen persettä. Perse. Rassaus. Raus, gegen juden aus!

09.06.2024 14:00:22
#625873 [+-] Piilota Suosittele

>>625820
Itse hoidin velvollisuuden viime viikolla jo ennakkoon.
Tuli valittua lounaspaikka siten, että ei tarvinnut kuin 100 metriä ylimääräistä autoilla, niin ei mennyt aikaakaan kuin 5 minuuttia (ei nimittäin tarvinnut jonotellakaan).

Itse lähdin siitä periaatteesta, että en anna ääntäni kenellekään kansanedustajalle, koska niillä on jo tärkeä homma eikä tunnu reilulta äänestäjiä kohtaan, että kaverit jättävät eduskuntapaikkansa loikatakseen Eurooppaan ja tilalle nousee joku varajamboree. Ehdokkaissa kun oli erittäin hyviä muita vaihtoehtoja, kuten entisiä kansanedustajia.

09.06.2024 14:10:06
#625882 [+-] Piilota Suosittele

Harmi että noi ei tee enää videoita. Tol äijällä on ihan vitunmoinen määrä katsojia sen videoilla, tätä ei voi järjellä selittää.

[ 5 viestiä | ]