älä pelkää ;) älä pelkää ;)
Yliannostus Yliannostus
Hyppäsi Hyppäsi
Yes Yes
Best kind. Best kind.
Olawi namuja Olawi namuja
Lentokoneessa Lentokoneessa
Po-po Po-po
Kaksoset Kaksoset
Star wars poistetut kohtaukset Star wars poistetut kohtaukset
Ampiaiselle kyytiä Ampiaiselle kyytiä
Pystytkö? Pystytkö?
ammattishoppaaja ammattishoppaaja
Life hacks Life hacks
jumalan tahto jumalan tahto
pesu pesu
Tulista Tulista
Ny rillataan! Ny rillataan!
numnum tippui <:3 numnum tippui <:3
minnille mustaa minnille mustaa
sokea pappa sokea pappa
vähin äänin valtuustoon vähin äänin valtuustoon
Hello Hello
Avustajat Avustajat
 369 näyttökertaa, 14 viestiä, 0.05 MB, 1 tiedosto, 11.04.2021 10:58:10
[ + 2 - | ]

Miksi kuulut vielä kirkkoon?

[52996] [bds9o.jpg] [0.05 MB] [580x498] [] []
bds9o.jpg

pappi

(18)  · 

blm

(59)
11.04.2021 11:11:24
#455561 [+-] Piilota Suosittele

En ole kuulunut sitten viime vuosituhannen. Silloin vielä piti käydä henk. koht. paikan päällä kirjottelemassa papereita paheksuvien katseiden alla...

Mutta kirkkohan saa tehä omilla tavaroillaan mitä haluaa, samoin ku vihkiä kenet haluaa. Turha siihen on minkään vähemmistön huutaa mitään...

11.04.2021 11:18:28
#455562 [+-] Piilota Suosittele

Eiköhän Räsänen ole hoitanut hommansa niin, että jokainen joka on edes harkinnut kirkosta eroamista on sen Räsäsen tv-esiintymisten jälkeen tehnyt.

11.04.2021 11:40:05
#455564 [+-] Piilota Suosittele

Erosin kirkosta vuonna 2015. Kirkko valtion sisällä toimivana verotusoikeuden omaavana instituutiona ei voi nostaa itseään maallisen lainsäädännön yläpuolelle. Sellainen ei vain käy.

11.04.2021 16:23:23
#455659 [+-] Piilota Suosittele

Mää taisin käydä maistraatissa joskus vähän ennen vuosituhannen vaihdetta. Sanoin, että ottakaa mun nimi pois niien jeesushullujen listoilta. Asia hoitu eikä tullu etes mitään uhkailukirjeitäkään hihhuleilta. Välillä on tosin joutunu suomentamaan Rauhan Terskauksen toimituskunnalle, että mää en halua niiden paskalehtiä ittelleni. Sanoivat, että oolsprait. Puolen vuoden päästä oli taas postiloota täynnä Jumalan sanaa. Otin uudestaan yhteyttä ja sannoin astetta ikävämmin niin sieltä tuli takas vaan vittuilua, mutta lopultakin uskoivat etten usko. Tässä persereikäyhtiössä on semmoset kääpiön persereiän kokoset postilaatikot niin sinne ku tulee vaikka ilmanen Kaleva tai pari jeesuslehteä niin postipirut jättää sitten Kelan ja pankin paperit siten, että ne on nippanappa siellä laatikon sisällä, kastuu sateessa ja kuka tahansa vois pölliä ne. Puhumattakaan tuulesta.

Samoten oon ainaki pari kertaa joutunu tappeleen Kalevan kans samasta asiasta. Syyttivät asiasta jakeluyhtiötä. Jakeluyhtiö syytti Kalevaa. Laittoin lopulta molemmille viestiä, että jos tulee vielä ykskin kaleva niin rupean keräämään niillä koiran ja omatkin paskani ja laitan ne niiden kustannuksella takaisin. Aikalailla haista vittua nekin vastaili, mutta nyt on saanu olla pari vuotta taas rauhassa. Kaiken lisäks molempia paskalehtiä jakelee vissiin yks paikallinen ohiammuttu sotapieru joka ei enää ymmärrä lukemaansa. Postilootassa kun lukee, että ei mainoksia ei ilmaisjakeluita, niin molempia tulee. Taisin vissiin jonnekki kirjottaakki, että sillä jakajalla on jo toinen jalka haudassa ja jos ei jätä mun postilootaa rauhaan niin autan sen toisenkin kintun sinne montun puolelle.

11.04.2021 17:29:01
#455688 [+-] Piilota Suosittele

Kirkosta tuli lähdettyä jo 2002. Syynä oli liki 400€ vuodessa veroa jolle ei saanut mitään katetta, toinen syy oli paikallisen srk:n asuntosihteerin vittuilu että olen väärän ikäinen heidän vuokra asuntoonsa (tuolloin 24-v ja työssäkäyvä) kun kävin kysymässä vuokrakämppää kun taloyhtiö pisti 2krs ylempänä olevien hamppien vesivahingon takia koko linjaston asukkaat 2kk:si evakkoon. Ilmeisesti seurakunta seisottaa omistamiaan asuntoja mielummin tyhjänä kuin vuokraa niitä kellekkään ja ei, kyse ei ollut mistään palvelutalosta / vanhainkodista / vastaavasta, vaan ihan tavallisesta -70 luvun kerrostalosta jossa oli useampia erikokoisia asuntoja tarjolla vuokrattavaksi ilman muita rajoitteita kuin "Ei tupakointia, Ei lemmikkejä". Mutta ilmeisesti oli parempi pitää niitä tyhjillään koska paikallislehtikin teki jutun asiasta kun asuntoja tarjotaan vuosia vuokralle ilmoituksilla, mutta sitten niitä ei vuokrata kenellekkään. Srk:n talousjohtaja selitti myöhemmin lehdessä että asuntoja "pidetään varalla jos sattuu katastrofi jossa ihmiset menettää asuntojaan". Joten joka kerta kun luen ev-lut kirkon tulojen laskusta nauran paskasesti, vaikka tiedänkin ettei se konkkaan mene minun elinaikana.

[ 14 viestiä | ]