Huomenet Huomenet
Burn! Burn!
Aamujumppa Aamujumppa
inhalaattori inhalaattori
HD apustus HD apustus
Iidan mirri kamerus Iidan mirri kamerus
sorminäppäryyttä sorminäppäryyttä
Otti sympatiatatuoinnin Otti sympatiatatuoinnin
Kivat leikkikalut tässä huoneessa Kivat leikkikalut tässä huoneessa
Ace Ace
Kapitalismi Kapitalismi
lämmintä ruokaa lämmintä ruokaa
Michael Müller - Panzer Division Wiking Michael Müller - Panzer Division Wiking
vähän yli kengällinen kissoja vähän yli kengällinen kissoja
kalassa kalassa
Rick panttilainailee Rick panttilainailee
vegaani vegaani
tärähti tärähti
Mikedi Mikedi
Paskalle Paskalle
MMA fail MMA fail
"Oh shit!" "Oh shit!"
Semmosta... Semmosta...
täällä on kiva kipeillä :3 täällä on kiva kipeillä :3
 288 näyttökertaa, 7 viestiä, 3.96 MB, 1 tiedosto, 26.01.2021 00:01:23
[ + 4 - | ]

Tyhmät persut

[51268] [tiedosto.mp4] [3.96 MB] [426x426] [] []

ps

(36)  · 

halla-aho

(66)  · 

politiikka

(82)
26.01.2021 00:55:15
#433048 [+-] Piilota Suosittele

"Kyllä me päätetään!" Syyllistä tai vikapäätä kysyttäessä "se oli naapurin THL tai traficomi, ei me voitu mitään".
https://www.is.fi/politiikka/art-2000007762611.html
Ohisalon lähihistorian ymmärtämyksen taso on yhtä pelottavalla tasolla kuin A.Stubb:in matematiikka.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000007762316.html
Näillä on avustaja laumat ainakin osittain sitä varten etteivät aivan sammakoita suustaan laskisi, mutta mitä vielä, ainahan poliitikot puhuvat "muunneltua" totuutta tai omia totuuksiaan.
"Sorit vaan siitä."

26.01.2021 03:23:03 | 03:24:32
#433061 [+-] Piilota Suosittele

>>433048
>>433057

Laittaa lennot jäähylle ja baarit kiinni = hippejä vituttaa, mutta tartuntaryppäät taantuu.

Toisaalta heti, kunhan tästä uudesta flunssavitusta saadaan rokotukset ja (toivottavasti) se myös hiipuu niin saman tien pitää ruveta elvyttämään työnantopuolta. Ei tietenkään siten, että laitetaan kaverille pari hassua satamiljoonaista vaan ihan oikeaa elvyttämistä. Aikoinaan oli velvoitetyöllistettäviä eli vaikka työttömiksi jääneitä joille oli kertakaikkiaan tarjottava julkiselta puolelta työtä. Oli hyvä asia jos sattui edes tajuamaan alkeet siitä omasta työrupeamastaan eikä ihan täyttä palkkaa tietenkään maksettu niille joiden osaaminen oli mitä oli kulloiseltakin alalta.

Siinä kuljettiin jonkun osaavamman mukana vaikka puolen vuotta ja opittiin tekemään niitä hommia. Ei ollut puhettakaan mistään 9 euron päiväpalkasta vaan kyllä sillä sai sentään vielä leipää ja voitakin. Sai laskutkin maksettua. Tämä nykyinen pelleily on justiinsa sitä, että työttömänä pitäisi muka tehdä vähintän 6 tuntia päivässä oikeaa työtä, mutta palkkaa siitä maksetaan se 1,5 euroa tuntia kohden. Sitten vielä kysellään, että eikö yhtään hävetä elää yhteiskunnan tuilla. Nyt, kun koronan ansiosta saatiin pistettyä firmoja nurin ja jumalattomasti väkeä lomautuksille ja suoraan pellolle potkittuina niin yhtäkkiä lehdissä ei enää olekaan ollut entiseen malliin vinkua ja vikinää siitä, miten työttömät haluavat loisia yhteiskunnan suunnattomilla tuilla.

Justiin kävin tännään kaupassa ja kattelin, että on siinä taas ns. lihan hinta noussut 2,5 eurosta 3,5 euroon. Samaan aikaan toki nostettiin myös työttömyyskorvausta. Kokonaista 12 centtiä per päivä. Sitten on tämmöinen hassu äärifasistinen liike joka kehtaa väittää ja sanoa, että kotimaista tuotantoa pitäisi tukea siten, että ihmisille riittäisi työpaikkoja ja että ulkomaiset turistit pitäisi potkia vittuun täältä. Mutta ei, ehehei, eihän se semmoinen peli vetele.

Anteeksi, kiukuttaa vaan ku ei oo enää viinaa tarpeeksi.

26.01.2021 10:24:46
#433084 [+-] Piilota Suosittele

>>433061 No niitä lentoja ei voi laittaa jäähylle kun "naapurin traficomi" päättää siitä ja traficomi sanoo ettei ole saanut ohjeistusta THL:lta (Ohjeistus ei ole käsky, joten sitä ei tarvitse noudattaa), THL puolestaan mussuttaa ettei ole saanut muistiota asiasta eduskunnalta ja että Avi ei ole toimittanut tilastoja lentojen paljastuneista tartunnoista, Avi puolestaan vastaa tyyliin "Mit vit? Eihän tää asia kuulu paskaakaan meille vaan paikallisille sote yhtymille".
Puolen vuoden "Sinä! Eikun sinä!" kinastelun ja pallottelun jälkeen huomataan että ollan rajoitettu luvatta perustuslaillisia oikeuksia, luotu helvetin moinen määrä porsaanreikä lakeja ja edelleenkään ei tiedetä kuka on vastuussa mistäkin sähellyksestä.
Mutta auta armas jos on kyse rahan lainaamisesta (antamisesta) EU:lle tai etelä-euroopan puolineekereille, siitä nujitaan "yksimielinen" päätös sekunnissa, vaikka se vedetäänkin oman valtion piikkiin 0 takaisinsaanti takuilla.
Niin tosta työllisyydestä... Eihän siitä ole pitkäkään aika kun EK ulisi että suomeen on saatava 30.000 ulkomaalaista (Halpa) työntekijää, kesällä viljelijät valittivat kun heidän 9500 ulkomaalaista kausityöntekijää meinasivat jäädä rajojen ulkopuolelle, nyt rakennusalan työnantajat on huolissaan kun virolaiset, latvialaiset, uzbekit ja ukrainalaiset työntekijät uhkaavat jäädä rajojen ulkopuolelle.
Miksei käytetä / kouluteta sitten suomalaisia työttömiä alalle?
Selitykset: "Ei suomalaiset halua, ei suomalainen suostu" jne jne...
Totuus: Suomalainen tarvitsee palkan jolla elää suomessa, suomalainen tietää oikeutensa ja osaa hakea niitä, suomalainen ei suostu tekemään palkatta ja ilman vakuutusta 2-4h ylitöitä, suomalainen osaa ja ymmärtää suomea.
Siinä yksinkertaisteusti syitä miksi suomessa on n.300tuhatta työtöntä, mutta pelkästään lähes 50tuhatta virolaista työntekijää joiden työllisyys prosentti on korkeampi kuin kantasuomalaisen.

[ 7 viestiä | ]