Viva la resistance! Viva la resistance!
Rauhanmarssi Lahdessa 1982 Rauhanmarssi Lahdessa 1982
ihan nainen ihan nainen
🙏 🙏
Panda, perkele! Panda, perkele!
Boten Anna dum da di dum Boten Anna dum da di dum
Lauantai Tissit Lauantai Tissit
vaimomatskua vaimomatskua
hoitaja mittaa kuumeen hoitaja mittaa kuumeen
Homottaa Homottaa
Jokainen Luolasŧon poika tunnistaa itsensä Jokainen Luolasŧon poika tunnistaa itsensä
Mieluummin nyrkki perseessä kuin asua lohjalla Mieluummin nyrkki perseessä kuin asua lohjalla
Riffe ja Saddam Riffe ja Saddam
Rokotuspakkoa ei saa olla Rokotuspakkoa ei saa olla
Toisen roska, toisen aarre Toisen roska, toisen aarre
Hmmm🤔 Hmmm🤔
nätti tyttö nätti tyttö
ihana nainen ihana nainen
Sanna taas prioriteettaa. Sanna taas prioriteettaa.
How dare you! How dare you!
Poikani, olet idiootti Poikani, olet idiootti
Pois alta! Kulkutautimyönteinen tulossa! Pois alta! Kulkutautimyönteinen tulossa!
Tuura Tuura
Polisi apu Polisi apu
 351 näyttökertaa, 3 viestiä, 1.05 MB, 1 tiedosto, 09.07.2020 16:52:25
[ + 3 | ]

Hella jäi päälle

[45029] [0.gif] [1.05 MB] [444x204] [] []
0.gif

tiikeri

(20)  · 

pako

(16)
10.07.2020 00:47:11
#364014 [+2] Piilota Suosittele

Kerranpa Liettualaisessa eläintarhassa tuli oltua ja sopivasti näkemään episodi, jossa päänäyttelijöinä tiikeri ja pienehkö valkoinen koira (Jackrusselinterrieri tai ainakin lähelle).

Siellä kun oli vähän sallivampaa meininki, niin oli sitten perhe ottanut koiran mukaan eläintarhaan ja sitten siinä oltiin sitten tiikeriaitauksella.

Koira oli aidan vapaammalla puolella polleana ja katseli tiikeriä ja meni lähemmäs ihmettelemään tuota isoa kissaa, vähän haukahteli ja oli rohkeata koiraa. Tiikeri kuljeksi rauhallisena aitauksessaan kuin mistään mitään tietämättä ja välittämättä. Yhtäkkiä tiikeri otti pari nopeaa askelta ja heittäytyi kaltereita vasten. Ja aivan piruuttaan.

Koira ulvahti ihan hulluna. Koskaan en ole koiran kuullut sellaista ääntä pitävän ja koirien parissa on kyllä tullut oltua. Koira oli aivan paniikissa ja vapisi. Tiikeri lähti taas rauhallisesti kalppimaan aitauksessaan ja nyt seuraili koiraa.

Ja ihan varmasti se tiikeri nauroi katketakseen. Hyvä ettei se koira saanut oikeasti sydänkohtausta, perkule, että täytyy olla vajaapäisiä ihmisiä kun otetaan hei koira eläintarhaan ja viedään se morjestamaan tiikeriä.

Samassa eläintarhassa tosin nähtiin toisella kertaa myös mielenkiintoinen episodi. Siellä oli joku kulkukissa tai muuten vain eläintarhaan asettunut tuiki tavallinen oranssi kissa. Siellä se hiippaili ihmisten joukossa, välillä nousi aidalle vähän paremmalle näkyväisyydelle kulkemaan, välillä se kävi morjestamassa eläintarhan hoitajia. Kissa kulki siellä vapaasti ja tuli seurattua sen touhuja siinä sitten hetkinen kun ei ollut mihinkään kiire. Sehän peijooni meni isojen kissojen häkeille aivan toiselle puolelle vanhana tuttuna morjestamaan niitä. Ja siellä oli yhtä sun toista isoa viurukissaa. Mitä niitä nyt siinä oli, villikissaa, leopardia jne. Eivätkä ne isot kissat sille mitään örisseet, vanhojen tuttujen morjestelulta se näytti.

En kumpaakaan tapahtunutta uskoisi, ellen olisi nähnyt.

10.08.2020 15:54:11 | 15:54:33
#373052 [+-] Piilota Suosittele

>>364014 tästä tuli mieleen kun olin kaverin koiran kans lenkillä ja yhtäkkiä puskasta tulee sellanen pieni koira(pienempi ku kissa)ilman hihnaa ja räksytti niin perkeleesti ja kävi kaverin koiran "kimppuun.

no tää kaverin koira otti niskasta kiinni ja laitto tonttiin ja päästi irti niin tää pikkukoira lähti juokseen ja se ääni mikä siittä pikkukoirasta lähti, en oo ikinä kuullu tollasta vinguntaa.

[ 3 viestiä | ]