Oy vey Oy vey
Yrjistä :D Yrjistä :D
hyvä kisseleffa hyvä kisseleffa
Muh privilege Muh privilege
Le truck Le truck
Joulugondola Joulugondola
Risupossu Risupossu
Sinivalkoinen kavallus - lyhytdokumentti 90-luvun laman uhreista Sinivalkoinen kavallus - lyhytdokumentti 90-luvun laman uhreista
Sissi Sissi
Kaksin aina kaunihimpi Kaksin aina kaunihimpi
Mitäs teet :3 Mitäs teet :3
Taulu Taulu
ebin servetti XDD ebin servetti XDD
Onne muhkeet :3 Onne muhkeet :3
Tatska Tatska
Paint-joulukalenterin 24. luukku Paint-joulukalenterin 24. luukku
kehitys kehittyy kehitys kehittyy
ISIS ISIS
Gay Gay
Random strippejä Random strippejä
Haisulin exitus Haisulin exitus
jumala olkoon suuri jumala olkoon suuri
Hyvää joulua. Hyvää joulua.
Luukku 23 Luukku 23
 274 näyttökertaa, 3 viestiä, 3.1 MB, 1 tiedosto, 08.06.2020 18:10:22
[ + 1 | ]

Taistelukenttä 2020


fdf

 · 

puolustusvoimat

 · 

armeija

(110)
09.06.2020 03:43:49 | 04:07:20
#352515 [+-] Piilota Suosittele

"Suomi on varautunut puolustamaan itseään..."

HAAHHAHAHAHAHAA :D

ps. voi jeesuksen vittu. Tämmöselläkö sitä yritetään nostattaa maanpuolustustahtoa? Jos, tai lähinnä sitten kun, ryssä tänne seuraavan kerran hyökkää niin ei se saatana tapahdu jollakin 20 henkilön lentokoneella ja parilla panssarilla jossakin satamassa. Vitun posket. Ne nykäsee muutaman taktisen ydinohjuksen sekä semmosen määrän ihan perinteisiä ohjuksia, että meidän pottupeltojen myrkyttäjäkoneet ei etes ehdi ilmaan. Jos nyt ollaan kuitenkin sen verran realistisia, että miinotettais tuo itäraja ja valamistettais koko kansa sissisottaa varten niin siinä vois sillon ehkä olla etes jotakin pientä pelotetta miehitystä varten. Tää on sama ku jätkille jaettais ritsat kouriin ja hoettais, että kyllä näilläkin voi satuttaa jos osuu oikeaan kohteeseen. Käytännössä, näin olettaisin, ryssät lanais kaiken täältä paskaksi ja siinä menis jo koko armeija muutamassa päivässä. Saa siinä sitten jokainen hädissään leikkiä asekätkijää.

Tuossa naapurissa on kuitenkin yks supervalloista joilla on käytössään semmoset paukut, että meillä ei oo mitään mahkuja niitä vastaan. Ei kertakaikkiaan mitään. Materiaalia ja miesylivoimaa on sen verran, että seuraavalla kerralla ne tosiaan pittää paraatin tossa meidän torilla parissa päivässä. Ainua oikia pelote ois jos meillä ois ydinaseita ja poliittinen rohkeus myös käyttää niitä. Vaan paskat semmosta tuu ikinä olemaan. Jopa Ruottalaiset kehitteli aikonaan ydinaseita, mutta niillekkin lyötiin luu kurkkuun. Rehellisesti sanottuna en keksi mitään muuta hyötyä Suomen ja kansainvälisten suhteiden tuhoamiseen kuin sen, että sillon olis vähän pitempi matka lätäköltä Pietariin. Mittään muuta meillä ei oo mitä neukuilla ei ois. Vai että uskottava puolustus.. paskan marjat. Nyt ei enää eletä 40-luvun alkua ja teknologia sekä strategiat on kehittyneet siitä jo jonnin aikaa.

Se, että nuoret poikaset pakotetaan puolen vuoden koulutukseen missä niiden aika menee patterin tauksien putsaukseen tai pinkkojen kasaamiseen on semmosta potentiaalin tuhulaamista, että sen pittäis olla jo valtiopetos. Jokkaiselle nuorelle pittäis opettaa sissosodankäyntiä jo ihan koulusta lähtien. Siinä alkais olla jo pientä, tosin tositohinoissa täysin mitätöntä, pelotetta ryssille. 2 kuukauden intensiivinen kurssi jokkaiselle. Vittuun ne paappojen muistelmat ja fantasiat siitä, miten yks suomalainen vastas kymmentä ryssää. Ei vastannu eikä tuu ikinä vastaamaankaan. Sillonkin säästyttiin vaan helevetillisen pakkasen ja ryssien täydellisen tilannetajuttomuuden ansiosta. Mutta elekää ymmärtäkö tätä väärin. Mää oisin aina valamis puolustamaan Suomia, mutta en koskaan sen ns. "kansaa". Himmel, sukeltakaa!

09.06.2020 17:35:47 | 17:36:21
#352627 [+-] Piilota Suosittele

>>352515 ei tätä paskamaata kannata enää puolustaa. Suomi imee globalismikyrpää sen verran ahneesti että kalifaatti on enää ajan kysymys. Paljonpa on maata puolustettu ku raiskaaja apinat mellastaa ja vasemmisto vaan kumartaa. Jos joku sanoo vastaan niin se itketään hiljaseks äkkiä. Lähetään vaan kaikki nussimaan teinihuoria jonnekki eurooppaan sit ku ryssä tulee.

[ 3 viestiä | ]