Imetän julkisesti Imetän julkisesti
Apinaa koijjataa, apinaa pumpataan Apinaa koijjataa, apinaa pumpataan
Sexy Sexy
YLE tekee luolastolaisellekki suunnattua ohjelmaa YLE tekee luolastolaisellekki suunnattua ohjelmaa
Mennäänkö yksille? Mennäänkö yksille?
hyvällä maulla 2 hyvällä maulla 2
Hauska tarina Hauska tarina
Tietäjät tietää mikä homma Tietäjät tietää mikä homma
Takkaa päin Takkaa päin
animea animea
Cyberpunk Cyberpunk
Jean Sibelius - 2. sinfonia (Karajan ja Berliinin filharmonikot) Jean Sibelius - 2. sinfonia (Karajan ja Berliinin filharmonikot)
väärä reppu väärä reppu
Rosessinhoitaja Rosessinhoitaja
En puske! En puske!
Sara Sara
Pallini Pallini
Häntä mukaan :3 Häntä mukaan :3
Risto häppääjä Risto häppääjä
Tyäukot tauolla Tyäukot tauolla
aijai aijai
Sopsy Sopsy
ulosmittaus ulosmittaus
Tuossa rapussa haisee paskalle Tuossa rapussa haisee paskalle
 278 näyttökertaa, 5 viestiä, 0.08 MB, 1 tiedosto, 27.04.2020 18:54:44
[ + 3 | ]

Kirjastokortti

[42421] [tiedosto.jpg] [0.08 MB] [500x538] [] []
tiedosto.jpg

viiva

(7)  · 

huume

(41)  · 

kortti

(18)
27.04.2020 19:41:37
#337045 [+1] Piilota Suosittele

Kirjasto on mukava paikka jos tykkää aulan sohvilla löhöävistä toisilleen vittuilevista teineistä, musiikin kuuntelu ; tietokone nurkan vallanneista mölisevistä turvapaikanhakijoista, kylminä tai sateisina päivinä lehtien lukusalissa nuokkuvista kusenhajuisista spurguista jotka välillä saavat ihmeellisiä "Äyyäärgh öyyh!" huuto hepuleita ja sitten kun löydät sen kirjan tai albumin mitä olet hakenut tai odottanut että se vapautuu, niin huomaat että siitä on revitty sivuja tai syljetty väliin niin että sivut liimaantuneet yhteen tai jotain muuta yhtä mukavaa ylläriä. Palvelu on aina samaa tasapaksua paskaa "en osaa sanoa / en pysty kertomaan / emme tilaa enää kyseistä lehteä tai kirjaa". Jos vessahätä iskee on vessassa joko teinit sotkeneet lattiasta kattoon kaiken tai asunnoton / romanikerjäläinen käynyt suihkussa ; pesemässä pyykkiä tai narkin jäljiltä paskanen ruisku ; neula, klikkikuppi, ym muuta värkki kamaa. Joten kirjastoko mukava paikka muka?

27.04.2020 21:25:56
#337083 [+1] Piilota Suosittele

>>337054 Tuo on mahdollista jossain kylä tai sivukirjastossa vieläkin, sen sijaan täkäläinen kaupungin / pää kirjasto on mennyt pilalle sen jälkeen kun sieltä lopetettiin vahtimestarin virka ja paikallinen kulttuurin vajaa-älykkö teki siitä "kaikille avoimen oleskelutilan / olohuoneen". Eivätkä ne kirjaston virkalijoiden tilalle tukityöllistetyt palveluhaluttomat ; osaamattomat harjoittelijat palvelu ; laina tai neuvonta tiskillä paranna käyntikokemusta jos yksinkertaiseen "Löytyykö teiltä ***** kirja?" yleinen vastaus oli / on "Emmä tiiä, käy netist katsomassa onko meillä se, tai kysy tolta ohjaavalta virkailijalta ku se tulee arkistost joskus".

[ 5 viestiä | ]