Hapsi_ päiväkirjaote :D Hapsi_ päiväkirjaote :D
Ilmainen profiilikuva jaossa Ilmainen profiilikuva jaossa
Bueno. :3 Bueno. :3
Hautajaismenot Hautajaismenot
Kauhistuksen kanahäkki Kauhistuksen kanahäkki
Salalabraan! Salalabraan!
Kukaan ei herkisty kuin Gaston :) Kukaan ei herkisty kuin Gaston :)
Kissat asentavat näkymätöntä ikkunaa avaruuteen Kissat asentavat näkymätöntä ikkunaa avaruuteen
Perseomena Perseomena
klassikko nappulasta klassikko nappulasta
suomi mannerheim suomi mannerheim
benis :D benis :D
Virheetöntä kuvakommentti Virheetöntä kuvakommentti
Rinnakkaistodellisuus Rinnakkaistodellisuus
Karvisen faili Karvisen faili
Soon. >:3 Soon. >:3
Suuri paskaperse Suuri paskaperse
rikastettu rikastettu
Niin hyvää vettä :3 Niin hyvää vettä :3
Kiittämättömyys on maailman palkka :( Kiittämättömyys on maailman palkka :(
Hevosen sontaako? Hevosen sontaako?
Repostnikkiä häiritään Repostnikkiä häiritään
raitsikat raitsikat
Pankki Pankki
 416 näyttökertaa, 7 viestiä, 0.17 MB, 1 tiedosto, 10.04.2020 10:52:33
[ + 1 | ]

Aurora paskalla ja muita fiksuja tyyppejä

[41709] [0.png] [0.17 MB] [465x2973] [] []
0.png

facebook

(164)  · 

feissarimokat

(147)  · 

wc

(65)  · 

rikos

(17)  · 

korona

(281)
10.04.2020 20:25:30
#329754 [+-] Piilota Suosittele

>>329670

Voinhan mää väärässä olla, mutta muistaakseni kotona saa kulkea alasti. Toki jos asuu maan tasalla niin voi siitä toki tulla kehotus hommata verhot. Esimerkiksi porukoiden parvekkeelta on kiva kattella kesäsin vastapäisiin taloihin, ku parvekkeilla näkyy vaikka minkälaista nudistia. Ne parvekkeet on nääs semmoset, että alaosan lasi on sävytetty, niin voi vaikka ekassa kerroksessa sluibailla munasillaan jos haluaa. Yläkertalaisilla onki aika monilla kiikarit jostain kumman syystä.

11.04.2020 07:08:43
#330004 [+-] Piilota Suosittele

>>329754
Vastapäisen talon nuorehko terhakka naisoletettu oli näytellyt tissejään avoimessa ikkunassa. Kun katseet kohtasivat tupakilla olevan veljeni kanssa niin verhot olivat viuhahtaneet nopsasti kiinni.

11.04.2020 07:13:46
#330006 [+-] Piilota Suosittele

Heidi en osaa ajatella omilla aivoilla kysyy, mieheni on rikollinen mutta en voi sanoa sitä ääneen niin kysyn "ovelasti" ihmisiltä ettei ne tajuu et onko ok olla vaan vähän rikollinen..?

11.04.2020 23:33:53 | 23:37:40
#330389 [+-] Piilota Suosittele

>>330004

Muistan kaukaa vuosikymmenien takaa, kun oltiin kaverin kans käyty pyöräilemässä ja pysähdyttiin sitten tien varteen jossa niiden kerrostalo oli. Siinä höpötettiin mitä lapset nyt höpöttivät, kun mielenkiintoni alako siirtyä niien alakerran ikkunaan puiston poikki. Siellä oli akka mahallaan keittiön pöydällä ja joku äijä veti sitä takaapäin. Sanoin kaverillekin, että katto ny ihtekki, etten vaan kuvittelis asioita. Kyllä siellä oli kairaaminen menossa. Niin, se alakerran asunto oli siis maan tasalla siltä puolelta katottuna. Se eukko lopulta tajus, että tuijotetaan niitä niin äijä kävi vaan vääntämässä sälekaihtimet kiinni. Nykyään tommosesta tulis kaikille kyläläisille traumat, supo ja Pasit vetelis pitkin katuja ja kaikki laitettais ryhymäterapiaan.

Kaverin isosiskolle se sama eukko oli joskus jutellu niitä näitä ku oli yhtäkkiä ruvennu selittämään, että polovista on nahkat paskana. Kamun sisko oli vähän ihimeissään, että miten se sillain on. Se eukko kerto, että ku sillä on korkkimatto niin kontillaan ollessa naimahommissa palaa iho. Sekin menis varmaan jo seksuaalisena hyväksikäyttönä tätä aikaa. Tai entäs se, ku serkkupojan kans nähtiin vanhojen hullujen ikkunassa äijä kädellä? Tiiä vaikka nykyaikana laittaisivat näkijät laitoshoitoon moisen haureuden kohtaamisesta, he.

Ja jos mennään isäukon nuoruuteen saakka niin kävipä silloin niinkin, että kommuunissa oli miehet maistelleet ullakkohuoneistossa vähän miestä vahvempaa. Siinä oli pihapiirissä ollu sitte palijon mäntyjä ja yhessä niistä oli harakan pesä. Tää tavallinen (ei isäntä siis) työmies oli tepsutellu pienen jekkupullon kans kauniina kesäpäivänä haulikon kans siihen pihalle ja asettunu puun juurelle. Oli siinä kattellu sitä linnun pesää ja laskenu siitä sitten haulikolla läpitte. Helevetillinen pamaushan se tietenki oli ja koko pihamaa raikunu. Hilijasuuen keskellä oli jonku asunnon ikkuna auennu ja sieltä oli kuulunu vaan ilimotus, että oisko se parempi Veikon mennä kottiin nukkumaan. Asia oli sillä selevä ja käsitelty. Nykyään ois parivuorokautinen piiritystilanne, kaikki evakuoitais kilometrin sätteellä ja helikopterit vetäis ympyrää armeijjan valamistautuessa rynnäkköön.

[ 7 viestiä | ]