olga olga
vituttaa kun nukkuessa käy näin vituttaa kun nukkuessa käy näin
Erdogan Erdogan
stop sex with monkeys stop sex with monkeys
Goat Simulator Goat Simulator
elokapinan hyväksymä elokapinan hyväksymä
katti katti
MM2022 MM2022
joopa joopa
Mein koran Mein koran
SDP SDP
Pascal Darras Pascal Darras
Dat ass Dat ass
True nudist flashing True nudist flashing
taas mennään taas mennään
Suomalaiset miehet thaimaassa Suomalaiset  miehet thaimaassa
Heh.. ne erot. Heh.. ne erot.
meren pohja meren pohja
Rjyssän danggi sjanoo pjoks Rjyssän danggi sjanoo pjoks
HS propagandaa. HS propagandaa.
hallitus ja hysteerikot odottaa jo innolla hallitus ja hysteerikot odottaa jo innolla
Vihreät ideoi. Vihreät ideoi.
Vähän pelottelua. Vähän pelottelua.
white robot white robot
 380 näyttökertaa, 8 viestiä, 3.7 MB, 1 tiedosto, 25.10.2019 23:17:38
[ + 1 - | ]

Kiukkunen

[35917] [VID-20191025-WA0015.mp4] [3.7 MB] [230x400] [] []

vero

(16)  · 

auto

(358)  · 

armeija

(110)
25.10.2019 23:53:31
#263269 [+-] Piilota Suosittele

No miten sitä yritystä ei voi muka sieltä kainuussa pyörittää? Vai luuliko alokas että hän pääse joka ilta sieltä iltavapaille? Tä?

26.10.2019 00:05:30
#263271 [+-] Piilota Suosittele

En voi mennä kainuuseen koska ei voi hoitaa firmaa. Mut voi olla 12kk ja mennä vaikka rukkiin (en oo ihan satavarma ilmavoimien rukista mut ainaski maavoimat oli haminassa). Kyllä sieltä pääsee iltavapaille mut jumalauta ei siinä kerkeä mitään firmaa pyörittämään. Ihan oikeesti nyt hei kunnon itkupilli. Nää on taas näitä isän pikku maailmanomistajia joilla kaikki mikä tulee niin menee just johonki peniksenjatkeeseen ja sit kun yrityksellä ei menekään enää niin hyvin nii sit itketään

26.10.2019 02:59:34
#263293 [+-] Piilota Suosittele

Toimiva maatila = Nostetaan tukijaisia joista maksetaan veroa, eli muiden verovaroista viljelijöille kerättyä subventiota jotta viljelijä voi ostaa kymppitonnien urheiluautoja leikkikaluiksi.
Toimiva yritys = Teen isin ja äiteen tilalla maankääntöä ja välillä käyn naapurissa pihahommissa.
"Mulla on paljon laskuja maksettavana" = No yleensä kaikilla meillä on "paljon" laskuja maksettavana vaikka oltaiskin mamuja tai kelapummeja, se mistä me niihin rahotus saadaan on sitten jokaisen oma ongelma.
"En ole ikänä nostanu koulumatka tukkee, opintotukkee, asumistukkee ja oon syöny varmasti kalliita pihvejä omilla rahoilla" = Ei saanut koulumatka tukea koska kylän koulu lähellä, ei saanut opintotukea koska koulutus vain peruskoulu, ei saa asumistukea koska asuu vanhemmillaan ja omat tulot ; vanhempien tulot estävät tuen lypsämisen, paikallisesta osulasta ostanut täydellä hinnalla kassleria tai sisä/ulkofileetä jonka "äitee" laittanu pojalleen.
"Maahanmuuttajat tulee tänne raiskaamaan"= Nähnyt kerran tai pari isolla kylällä eli kaupungissa neekerin / aasialaisen tai lähi-itäläisen, ei tiedä mitä eroa on maahanmuutajalla vs turvapaikan hakijalla.
Kun lellipentu 19 vuotiaana ei saakkaan tahtoaan läpi niin turhautumisen takia kehitetään voimafantasioita kuinka pystytään haastamaan riitaa vaikka koko valtion kanssa ja kuvitellaan että itse ollaan joku korvaamaton superyli ihminen, vaikka ollaan tavallinen losoperse joita on jo liikaa väestöstä.
"Minulla on yritys, minä oon palokunnassa" = Kuuluu kylän VPK:n, käyvät 1-4 krt vuodessa harjoittelemassa palomiesten hommia, pääsevät välillä sammuttamaan metsäpaloja, suorittamaan jälkivartiointia jossa ringissä valitetaan kuinka kylmä on tai nälkä vaivaa tai vain väsyttää, mutta useammin kuin kerran kk:ssa kokoonnutaan paikallisen VPK:n tallille / mökille kupittamaan rankan harrastuksen vastapainoksi, kun ei ole muutakaan tekemistä.
"Olen saanut enemmän aikaan 19 vuoteen kuin moni kyrpä 50 vuoteen" = Minä, minun napa, minä minä minä, minun elämä on ollu rankkaa, vain minä olen tehnyt töitä.
Loppuun uhoamiset kuinka itse pilataan maine ja uskottavuus vain sen tähden kun ei saada omaa tahtoa läpi.
Naurattaa tuo "avautuminen", vihaksi puolestaan pistää tuollainen tyhmyys ja uhoaminen, tietämättömyys taas osoittaa hahmon surullisuuden, tässä meillä on todellinen JUNTTI...

09.07.2021 01:39:06
#478574 [+-] Piilota Suosittele

On se jännä miten jotkut vitun luupäät jaksaa ulista siitä että kalliit autot käy kalliiksi.. sen sijaan että vaihtaisivat halvempaan.. :DD

[ 8 viestiä | ]