Perustaja 7evill

Medioita voi lisätä

Luoja

Perustettu 08.07.2018 13:00:17 Jäseniä 14 Vierailuja 1 473 Medioita 560

Plussatuinpien medioiden tarkoitus on kerätä nimenomaan tämän saavutuksen saaneet mediat, koska katsotuin media-arvonimellä ei ole mitään merkitystä.
Tänne siis kaikki eniten blussaa saaneet turaukset.

 442 näyttökertaa, 8 viestiä, 0.04 MB, 1 tiedosto
27.09.2020 15:09:29
[ + 12 - | ]
👑 Plussatuin 27.09.2020.
👑 Katsotuin 27.09.2020.

Semmosta se on

[48078] [tiedosto.jpg] [0.04 MB] [720x726] [] []
tiedosto.jpg

helsinki

,

liikennemerkki

27.09.2020 16:02:42
#393268 [+-] Piilota Suosittele

Näin se menee. Saman joutui toteamaan Metallica. Lahjoitti tuloistaan 50 000 euroa ruoka-apuun. VALTIO vittu kun ei pysty eikä voi, koska siinä puututaan suomalaiseen ja se on vaarallista.

27.09.2020 17:36:14 | 17:50:35
#393296 [+-] Piilota Suosittele

Ottamatta kantaa siihen mikä älyttömistä sukupuolineutraaleista tulee / tuli kustannusta kullekin kaupungille ja kuka tällaisen älyttömyyden maamme tasolla keksi, niin oikea totuus on se, että "agendan" mukaisiin hankkeisiin rahaa tuntuu löytyvän aivan älyttömästi. Esimerkiksi tsiljoona erilaista somalialaisseuraa Suomessa saa rahaa aivan hunajaisesti somalialaisten palkkaamiseen niin, että riittää rahaa lähetettäväksi Somaliaan - kun taas sitten aitojen suomalaisten seurat ja yhdistykset eivät rahaa saakaan, kuten esimerkiksi Hursti saati sitten erittäin tarpeellinen Terhokoti.

Vihaksi oikeasti laittaa, kuinka suomalaiset omassa maassaan ovat huonommassa asemmassa kuin maahantunkeutujat. Ja kyllä, maahantunkeutuja on aivan eri asia kuin vaikka amerikkalainen Suomeen muuttanut kaveri, joka ei tukiaisluukulla roiku eikä pyöritä humpuukiseuroja, joiden tarkoitus on pysyä integroitumattomana ja kustantaa kavereiden ostarilla notkumista.

JA mitä tulee hallitukseen ja sen idioottimaisiin työllistämistoimiin. Hallitus kasvattaa tuottamattoman työn työntekijöiden määrää lisäten valtion ja kuntien työntekijöitä ja kustannuksia. Entistä enemmän tarvittaisiin tuottavia yrityksiä kattamaan näitä kuluja ja erityisesti vientiä. Näitä taasen Sanna Marin vihaa ja aliarvioi. Hänellä ei ole mitään kykyä nähdä agendaansa pidemmälle. Viime aikoina kuultuja tuottamattoman työn lisäämisiä ovat TE-toimistojen järkyttävä työntekijälisäys (johon aktiivimalli 2 ajaa eikä yhtään lisätyöpaikkaa ole tulossa yrityksiin) ja nyt puhutaan myös mm. koulukuraattoreista, joita aiotaan lisätä nyt reilusti, vaikka koulukuraattoreilla ei ole eväitä puuttua kiusaamiseen/kouluväkivaltaan ja muutenkin nämä koulukuraattorit ovat South Park-tyylisiä ituhippejä, jotka eivät maahanmuuttajataustaisia jengejä missään tapauksessa lähtisi tylyttämään väkivallasta/kiusaamisesta. Ai missä ratkaisut, no, TE-toimistoissa ylipäätään toiminta pitäisi yritysmäistää niin, että suojatyöpaikat ja pikkuvirkamiesnatsit saataisiin katoamaan ja sen sijaan hoidettaisiin asioita tehokkaasti - ja aktiivimalli 2 muokattaisiin heti järkevämmäksi. Kouluissa taasen tarvittaisiin enemmänkin vartijoita tai ainakin niitä 80-luvun kiukkuisia vahtimestareita, jotka eivät ole kuin vihervasemmistolaisopettajat, jotka kääntävät selkänsä nähdessään väkivaltaa/kiusaamista. Lisäksi kouluissa rehtorin vastuuta lisättävä, palkkaa muutettava tulosvetoiseksi ja kouluissa ilmenevistä kiusaamis-/väkivaltatapauksista sakkoja rehtorille.


https://www.is.fi/autot/art-2000006648101.html

Muistakaa kuntavaaleissa nämä asiat - ja äänestäkää!

29.09.2020 20:07:49
#394287 [+-] Piilota Suosittele

>>393296 Jos merkki jää vaihtamatta, on se siirtymäajan loputtua laiton ja mahdollisesti jopa kokonaan pätemätön.­
Aivan vitun järjetöntä että nytten päivitetään noi ku olis paljon parempaaki käyttöö tolle 15millille.

[ 8 viestiä | ]
 
Töissä Töissä
Olet vain kateellinen Olet vain kateellinen
Rip Rip
matoa,leveä kuljetus ja namuja matoa,leveä kuljetus ja namuja
Ilmastonmuutoksen syytä tuokin Ilmastonmuutoksen syytä tuokin
Fingerpori Fingerpori
Se on teille pitkäperjantai Se on teille pitkäperjantai
Cola mainos Cola mainos
Loppuu metkuilu. Loppuu metkuilu.
Kiitos Kiitos
mustan kahvi mustan kahvi
pub markus pub markus
Löysi uuden toverin Löysi uuden toverin
Videokokoelma Videokokoelma
boing, osui nöpöön boing, osui nöpöön
Työ samakko Työ samakko
Adoptio Adoptio
Moderaattorien ilmoitus Moderaattorien ilmoitus
Simulaattorit Simulaattorit
tuntuu höpöltä <:3 tuntuu höpöltä <:3
Lihava lehmä Lihava lehmä
Sk8ercat Sk8ercat
tippuri tippuri
Jyrki the vahinkorasistinen K-kauppias 1-4 (hallelujaa) Jyrki the vahinkorasistinen K-kauppias 1-4 (hallelujaa)