Rekisteröitynyt 27.03.2021 09:13:20
Nähty 3 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 180
Tageja annettu 0
Vierailuja 875
Medioita 0
+0      
Tein sabluunan joka scammerille kayväksi, modaa miten haluat:

Hi,

I'm not have given consent to have any dealings wit you or the corporate you represent.

I've informed the REGISTER KEEPER to discontinue ASAP the service, and i've done it within 14 days, the legal time limit to revoke any deals made not in person, possibility granted by Finnish LAW.


I have done so within one or two days after undestanding that you are scammer of some sort. You must comply with Finnish law, when operating (remotely) with Finnish customers, that the LAW grants 14 day money back gurantee / possibility to revoke consent and undo the whatever deal was made, remotely.

So: I'm not pushing a dime, Instead: IF you still contact me by any means, I'll bill 1000e for each contact I get regarding this issue. You give me the consent to do so, by contacting me after this email in any form, eletrical or physical. I'll bill the amount for each contact by any means.


I think the weather is quite nice, do you ?

Tuon lähettiin kun haksahin vipuun ( EU BUSINESS REGISTER on huijaus, EI virallinen pulju, ja se niien tarjous on tilaus-ansa) .. mutta jos he koettaa laskuttaa multa tonnin vuodessa, niin minä laskutan joka laskusta jonka maksan (kuukauksittainen), 1000e per lasku, eli skämmääjä jää persnetolle paljon.. jos on niin tyhmä et alkaa leikkiin, niin mikäs leikkiessä kun voi itsekkin keksiä sääntöjä samallalailla :D ..

19.04.2022 16:48:29
#564370 [+1] Piilota Suosittele

>>564365 nyt pitänee sanoa, et en. Porkkanat on kyl hyvii purukalustolle ja kokkaillessa vaikkapa karjalanpaistia .. lihaa, sipulii, lanttuu, porkkanaa, pottua ... hmmm... tässähän tulee nälkä :D ...

19.04.2022 23:23:34
#564502 [+-] Piilota Suosittele

Mulle tulee enemmän tai vähemmän tasaseen tahtiin huijareiden yhteydenottoja facessa. Aattelin vähän juksutella yhtä niistä ja selitin sille jo heti alusta, että onpa mahtavaa, että se otti muhun yhteyttä, sillä oon yksinäinen leski ja mulla on ny tarkotuksena antaa mun satojentuhansien omaisuus semmoselle Jumalaan uskovalle joka suostuu käyttämään sen orvoksi jääneiden siiselien hoitolaitokseen.

Sieltä tuli muutamia viestejä joihin vastasin aina samalla logiikalla niin lopulta Uugabuuga laitto nauraen viestiä, että oon hyvä kusettaja. Kiittelin sitä kohteliaisuudesta ja loppuun vielä laittoin toivomuksen, että lopettais huijaamisen koska se varmasti kykenee paljon parempaan ku kusettajille työskentelyyn. Lupaili, että ottaa asian harkintaan, mutta esti mut saman tien. Netissä on muutenki nuita filimejä joissa rehelliset koijarit kusettaa nuita intialaisia/afrikkalaisia kusettajia. Vittu niitä on hauska kattella :D

20.04.2022 09:30:35
#564582 [+-] Piilota Suosittele

Itsehän sinä haksahdit tuohon? Älä tilaa paskaa jota et halua etkä tarvitse. Tuo menee silppuriin tai poistoon tuo sähköposti, sillä ei ole mitään lain voimaa veloittaa heiltä 1000€/yhteydenotto, mutta siinä olet oikeassa tuossa 14pv kohdalla. Sinun ei tarvitse maksaa mitään.

[ 5 viestiä | ]