Rekisteröitynyt 27.03.2021 09:13:20
Nähty 16 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 180
Tageja annettu 0
Vierailuja 873
Medioita 0
lja

Olen järkevä kyllä, kaikki muu on vain nykyaikasta noitavainoa :D.

Olen jopa puhunut MTT hoitajan epäilemään omaa järkeään :D ...

+1  12 viestiä   17:29
lja

Tänää jos lähtis viimesen kerran Oulussa baareileen.

+1  8 viestiä   19:34
lja

https://www.mikrobitti.fi/uutiset/tupakantumppien-avulla-onnistuttiin-tekemaan-autojen-polttoainetta/fad2fb5a-c4a0-4222-a4f8-d12c76c2b7cf

+0  1 viestiä   02:18
lja

Hmm.. projekti oottaa nyt rautaaa.. yläkerran koodi: DONE.

+0  4 viestiä   01:27
lja

Missit ovat missejä, niillä on tissejä.

+0  2 viestiä   12:59
lja

load average: 12,34, 12,26, 10,51 .. tuuppaan 100gigaa gittiin, kone huutaa hoosiannaa nyt jonku tovin :DD

+2  0 viestiä   00:07
lja

@apassi https://www.mikrobitti.fi/neuvot/opas-nain-saat-lisaa-peleja-the-a500-mini-retrokoneelle/8e98c662-b919-4eb2-8769-c046c1d22ba2

+0  8 viestiä   08:25
lja

hmm.. jopas tuo osaa olla sellane "kaljaa nyt" ilma ..

+2  1 viestiä   19:57
lja

Missähän apassi on, onko hän killittämässä viinojansa josai? ..

+0  2 viestiä   19:47
lja

Nyt vain ootellaa, ens viikko on jännäjännäää täynnä :D .. enkä tarkota inssiliiton lakkoa :)

+0  4 viestiä   19:00
lja

Ilmottauduin ja vastaanotin paikat FITechin kursseille: “5G – A friendly introduction” ja “Introduction to wind and solar energy technology” Jees, uutta tietoo päähän tovin päästä noinkin :)

+2  1 viestiä   14:43
lja

Koodin jälkeen, jännittää, kun robo rullaa, ja bugit selviäää ......

+2  3 viestiä   16:59
lja

Tein sabluunan joka scammerille kayväksi, modaa miten haluat:

Hi,

I'm not have given consent to have any dealings wit you or the corporate you represent.

I've informed the REGISTER KEEPER to discontinue ASAP the service, and i've done it within 14 days, the legal time limit to revoke any deals made not in person, possibility granted by Finnish LAW.


I have done so within one or two days after undestanding that you are scammer of some sort. You must comply with Finnish law, when operating (remotely) with Finnish customers, that the LAW grants 14 day money back gurantee / possibility to revoke consent and undo the whatever deal was made, remotely.

So: I'm not pushing a dime, Instead: IF you still contact me by any means, I'll bill 1000e for each contact I get regarding this issue. You give me the consent to do so, by contacting me after this email in any form, eletrical or physical. I'll bill the amount for each contact by any means.


I think the weather is quite nice, do you ?

Tuon lähettiin kun haksahin vipuun ( EU BUSINESS REGISTER on huijaus, EI virallinen pulju, ja se niien tarjous on tilaus-ansa) .. mutta jos he koettaa laskuttaa multa tonnin vuodessa, niin minä laskutan joka laskusta jonka maksan (kuukauksittainen), 1000e per lasku, eli skämmääjä jää persnetolle paljon.. jos on niin tyhmä et alkaa leikkiin, niin mikäs leikkiessä kun voi itsekkin keksiä sääntöjä samallalailla :D ..

+0  5 viestiä   16:04
lja

hmm .. kenenhän muroihin oon kussut, kun operaattori tahallaan tai tahattomasti ei päästä SSL liikennettä Iiisosta Intternetskusta... Eli käytännössä omat saitit pois tehokkaasti häirittemästä ...

hmm... Jos en olisi rauhoittunut (väsyttää kun yön debuggailin) niin voisin kiroilla vähän. Mut laitoin rauhallista kylmää dataa, et jossain välissä ulkoapäin tulevasta liikenteestä suodattuu portti 443 pois. Jos tietäsin kauan ollu tilanne tuo, niin voisin alkaa miettimään jos veis kuluttaja-asiamiehelle asiaa. Ei tässä muuta.. pitänee alkaa suhtautumaan ei-voi-luottaa-toimivuuteen-asenteella juttuihin enemmän näkyy, ja tehdä omat diagosointi härpäkkeet käyttäen valmiita palveluita osittain ja voisin jopa automatisoida niin että laittaa suoraa palautemailin mulle cc:nä ja ISP:n asiakaspalveluun sähköpostilla, et taas meinaa olla särkipoikkiraks. .. täääällasta jännäjännää tämä yö sit väkerrettiin.

+0  3 viestiä   06:28
lja

https://interestingengineering.com/nasa-holoported-doctor-iss Melkein jo hologrammi, mut uijui liippaa liki jo :)...

tuolla https://interestingengineering.com/ tuntuu olevan ERITTÄIN jännää jännää .... suosittelen.

Toinen saitti jota suosittelen on https://www.skillshare.com/ .. maksaa joo, noin 10e kuussa, mut hittovie on pätevä ja voi opiskella omaan tahtiinsa jne. Taitoja löytyy tuolta aiivan hitosti, itse petraan matikkaa nyt ja sitten sähköelektroniikkaa, kun matikka taas on hanskassa.

https://skl.sh/38ZV8It linkistä kun hommaa tuon skillshareen tunnukset, niin saa ilmaisen kuukauden (ja minäkin saan silloin ilmaisen kuukauden, ja kun olet rekisteröitynyt, niin itse voit tehdä oman linkkisi suositella ja saat puolestaan itse ilmasia kuukauksia jos ystäväsi rekisteröityy palveluun jne.) ..

Hyvää Pääsiäistä :) ..

+0  0 viestiä   22:02
lja

hmm, paljon on tapahtunut tässä viime vuosina, mutta ehkä parhaimmat muutokset: Kaljoittelen nykyään huomattavasti vähemmän ja ykköstä sekin pääasiassa. Olen perustanut oman yrityksen, kevytyrittäjänä olen osa-aikasesti. Ja kun on firma jota pyörittää niin se tukee tuota kaljoittelun himmaamista :) ... en muista millon oisin kolmosta tao tuhdimpaa kaljaa viimeksi juonut ...

+0  3 viestiä   21:30
lja

Joka keinussa Jumalten keinuu..... Mun toteemi biiseihin kuuluva.



Net jotka tietää, ymmärtää..

+1  1 viestiä   16:50
lja

kehotan kaikkia: käyttäkää nikotiinija ja lopettakaa se välillä -> AAAivan perskuleen moiset pärinät ihan laillisesti 😄....

+0  3 viestiä   09:28
lja

Syöpä Ukrainassa alkaa paranemaan vähitellen mutta varmasti :) ... Slava Ukraini!

+1  0 viestiä   04:33
lja

Rairai ... mitäs sitä sit.. pitää pakkailla muuttolaatikoita täs kun on aikaa :) .. kuun vaihteessa muutto. Kaupungin sisällä pysyn, mut muutama kilsa pohjosseeen.

+1  2 viestiä   16:37
lja

hoitajien palkat: eikös kellään oo käyny mielessä, et perhana ottaa kehitysapurahasta miljardi pari moiseen? Ei oo kun tahto kysymys.

+5  6 viestiä   18:11
lja

BEERjantai!

+3  0 viestiä   17:37
lja

Perkeles tuli kallis päivä: unohin aamulla avaimet -> baibai 50e ... perkkeleeen perkele

+0  10 viestiä   14:00