Rekisteröitynyt 27.03.2021 09:13:20
Nähty 3 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 180
Tageja annettu 0
Vierailuja 875
Medioita 0
+0      
hmm, paljon on tapahtunut tässä viime vuosina, mutta ehkä parhaimmat muutokset: Kaljoittelen nykyään huomattavasti vähemmän ja ykköstä sekin pääasiassa. Olen perustanut oman yrityksen, kevytyrittäjänä olen osa-aikasesti. Ja kun on firma jota pyörittää niin se tukee tuota kaljoittelun himmaamista :) ... en muista millon oisin kolmosta tao tuhdimpaa kaljaa viimeksi juonut ...
15.04.2022 22:20:19 | 22:21:04
#563624 [+-] Piilota Suosittele

Mulla on vanaha muistikuva, että jopa kevytyrittäjyys automaagisesti katkasee työttömyystuet ja toimeentulotuet määräämättömäksi ajaksi vaikka firma ei otakkaan tuulta alleen. Oon varmaan viimeset kymmenen vuotta harvoina selevinä hetkinäni haaveillu, että vois itekki alakaa pikkuyrittäjäksi, mutta sitten ku ei kerran tiiä, että tuleeko tuloja millon ja kuinka vähän niin en oo uskaltanu alakaa. Mieli tekis kyllä, mutta jollaki tavalla se toimeentulo köyhinä aikoina ois kuitenki taattava ku vuokraemäntä ei suostu siihen jos maksaisin luonnossa tai vaikka muutaman vuoden viiveellä.

16.04.2022 18:41:40
#563751 [+-] Piilota Suosittele

>>563721
Järetöntä touhua, että ihimisiä kannustetaan justiinsa yrittäjiksi varmaan justiinsa siksi, että ei tarttis maksaa korvauksia jos hommia ei riitä tai menee kokonaan vituiksi. Ylipäätään koko järjestelmä pitäis uusia niin, että jos jonaki päivänä ei oo töitä niin siltä päivältä saa työttömyyskorvausta. Aatellaan vaikka osa-aikasia/-päiväsiä. Olin kerran kolome viikkoa yhellä varastolla hommissa niin työkkäri katto mut työllistyneeksi vaikka ne tiesi, että kyseessä on tilapäinen sijaisuus. Tuli karenssi päälle niin sillä kolmen viikon kahdessa erässä maksettavalla palkalla ois pitäny pärjätä se 2½ kuukautta ennen ku alko taas työttömyyskorvaukset rullaamaan. Sitten vingutaan ja valitetaan, että ihmiset on laiskoja ku ei lähe tilapäisiin hommiin.

[ 3 viestiä | ]