Rekisteröitynyt 15.08.2019 13:20:30
Nähty 41 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 40
Tageja annettu 0
Vierailuja 129
Medioita 0
HuiJari

Nyt kun näyttää siltä, että jää ulkomaan reissut tänä kesänä käymättä. Niin ajattelin, että josko tekis semmoisen Suomen ympäriajon. Lähtis Hesestä itä puolta oikein hitaasti pohjoiseen, kävis Lapin jänkhällä kääntymässä ja puottelis, sitten sitä lestojen ja hurrien puolta takasin. Mutta olisko jotain vinkkejä, missä kannattaisi pysähtyä?

+0  13 viestiä   11:09
HuiJari

Vieressäni viskilasi, jointti ja nyhtöposkilihaa. Kaikki on hyvin, mutta mietin miten paljon vihaan täkäläisiä ihmisiä. Kulttuuri on sinänsä ihan kiva, mutta ihimiset on perseestä. Miten voisin jäädä tänne. Ehkä jos rakastuisin. Mikä on hyvin epätodennäköistä. Huomaan päivä päivältä vihaavaavani enemmän jokaista vastaan tulijaa. Tämä on tuskin tervettä toimintaa. Käyttäytymiseni on hedonista todellisuuden pakoilua. Raha virtaa ja tuhlaan sen kenkiin, äänentoistoon, kokainiin ja hyvään ruokaan. Olen jo niin rutinoitunut työhöni, että Marko Jantunen kyselee neuvoja.

Anyway, Yksinhän me kaikki. Minä tarvin pitkän loman.

Mikä ols hyvä mesta asua? Viidakko tai tundra kiinnostais... on niillä keskieuroopassakin on jotain mettää...

+0  13 viestiä   04:36
HuiJari

Ajattelin tänään, että jos nyt vaikka rankan etätyöpäivän jälkeen kävis kylvyssä. Jois viiniä, polttais jointin, lukis ja rentoutuis.

Olin siinä jo pari tuntia lillunut ja lukenut Franz Kafkan Trilia, kun tilanne alkoi eskaloitumaan.Kuulin ensin puhetta jostain kauempaa naapurin parvekkeelta. Jotain perus huutoa. Sitten kuului puhetta hyvin läheltä. Ihan niin kuin olisi ollut minun omalta pervekkeeltani. Sen jälkeen alkoi kuulumaan sihinää. Vähän niin kuin joku aukaisisi vichypulloa ihan helvetin hitaasti. Tai vaikka niin kuin naisten suhinakusi.

Outo haju alkoi myös leviämään kylpyhuoneeseen. Tässä vaiheessa aloin jo miettimään, että mitä vittua. Yrittääkö joku kaasuttaa minua. (yleinen tapa kotirosvouksissa) Nousin sitten siitä ammeesta pälyilemään ja kuikuilemaan kattoteransilleni antavasta ikkunasta, josko sieltä jokinlainen syy tai selitys tälle kuumotukselle löytyisi. Eihän siellä tietenkään mitään ollut.

Nopeasti kuitenkin pystyin tajuamaan, että ääni tulee kylpyhuoneen sisältä. Tarkistin deodorantti- ja hiuslakkapullot, ennen kun sain paikannettua suhinan aiheuttajan. Vessapöntön ja kylpyammeen välissä on pieni kori, joka sisältää kaikenmaailman pesuaineita ja rättejä. Näiden joukossa on on kylpyhuoneen pintojen pesemiseen tarkoitettu aine. Se on pakattu paineilmasäiliöön. Tähän sumutinpurkkiin oli jostain syystä nyt puhjennut reikä.

Gepardimaisella asenteella lähdin ongelmaa ratkaisemaan. Nanosekunnit vilisivät ja aivoissa impulssit välähtelivät parasta ratkaisua etsiessäni. Jätänkö tuohon koriin? Ei ole hyvä idea. Heitänkö tuohon pönttöön? Olis tuolla veden alla sitten. Kuka vittu sitä sieltä sitten noukkimaan. Saattaa vielä sujahtaa käden ulottumiin. Siinäpä sitten olet karanteenissa, joku puolen litran pesuainetuubi viemärissä. Lavuaari? Mitä lie myrkkyjä lentää hammasharjaan. Pillunpesuallas? Miksi ei, sitä ei tule hirveästi käytettyä.

Aine suihkuaa liian kovalla voimalla. Se ei mene vain viemäriin, vaan suihkuaa joka puolelle kylpyhuonetta. Ei ole Jeesusteippiä just nyt tässä. Ainoa mahdollisuus on heittää se teransille.

Koira on jo juossut aikoja sitten karkuun.

Paskapaperirullapidike vinkuu kun köydenveto-ottein vedän siitä noin 7 metriä paperia. alan tyrehdyttämään vuotoa tällä tupolla. Imelän ja samalla myrkyllisen hajuista nestettä lentää ympäriinsä. Onnistun kuitenkin aikeissani.

Lähden edeleenkin samalla gepardimaisella asenteella kuskaamaan ongelmajätettä ulos. Paperi on jo läpimärkä ja iljettävää nestettä valuu sormieni välistä. Saan oven auki epätavallisen vaivalloisesti.

Astun parvekkeelleni ja kymmenet jopa sadat ihmiset alkavat taputtamaan. Katson ympärilleni ja näen, että joka ikinen naapureistaan on parvekkeillaan taputtamassa.

Kello on tietenkin kahdeksan. Silloin kaikki Espanjalaiset tulevat parvekkeillensa taputtamaan, hakkaamaan mitä tahansa lyömäsoitinta muistuttavaa esinettä ja puhaltelemaan kaiken maailman pilleihin, huiluihin ja tuubiin. Poliisit myös vetävät letkassa pillit päällä. Kansallislaulu soi.

Ja siinä minä joku 30 sentin putki paperiin käärittynä, seison munasillani. Ja ihmiset kattoo.

Selkä luimussa kipitin sitten takaisin kylpyameeseen.

+  2 viestiä   03:14