Nyrkillä tapettava huora Nyrkillä tapettava huora
Katukaa te syntiset runkkarit Katukaa te syntiset runkkarit
Hapsi Hapsi
Face the sun, for this day you die. Face the sun, for this day you die.
Viestimiehet Viestimiehet
joi joi
Moottoripyörän lastaus Moottoripyörän lastaus
Hoomon plz >;3 Hoomon plz >;3
Hyviä suistaan Hyviä suistaan
perc perc
Portto Portto
Joe Biden - C'mon Man (remix) Joe Biden - C'mon Man (remix)
Her Countenance Her Countenance
kitty kitty
Troll'd Troll'd
Börhnaama Börhnaama
vähän jorataan vähän jorataan
cocojambo cocojambo
Yoshi Yoshi
Vasemmiston vaalimainos Vasemmiston vaalimainos
Näin tapahtui oikeasti Näin tapahtui oikeasti
juomavinkki juomavinkki
Clown Core Clown Core
Pikku oksu Pikku oksu
 396 näyttökertaa, 15 viestiä, 0.29 MB, 1 tiedosto, 10.06.2024 22:09:13
[ + 1 - | ]

blowjob

[71064] [blowjob.png] [0.29 MB] [343x350] [] []
blowjob.png

blowjob

(22)  · 

työ

(65)  · 

nainen

(909)  · 

paita

(59)
10.06.2024 23:40:09 | 23:40:26
#626279 [+-] Piilota Suosittele

Työstä pitää sitten aina maksaa kunnon palkka.

Vapaaehtoistyö on tietysti asia erikseen ja arvostettavaa siinä missä palkkatyökin.

14.06.2024 22:01:43
#627118 [+-] Piilota Suosittele

>>626795
Vankilaan ois tarvinnu pakata suihku/saunasandaalit. Antibioottikuuri ja kaikenmaailman voiteita sekä varpaankynnet lyhkäseks mutta ei se ikinä kokonaan poistu.

15.06.2024 04:40:55
#627221 [+-] Piilota Suosittele

>>627118
Kyl mä tiiän. Olin yhen Himmler nimisen jäbän kans aikonaan niin tuhannen pillereissä, että kehiteltiin suomalaisen perinteen mukasta saunaa. Ku rupesin piirtään savupiippua mistä Joulupukki pääsis sisään niin se okkultisti julisti henki vinkuen, että mitään savupiippuja ei laiteta, koska ne on uskonnollöllölöööblöööööörhhh! Kyllä me Göringin kans kateltiin siinä vähän, että nyt vois olla parempi viedä se kanafarmari nukkumaan jonnekki. No ei siinä sinänsä mittään, mutta sitte ku sota loppu ja mulle esiteltiin Nürembergissä kuvia ja videoita joltakin ihmeen avovankiloista niin ne oli hirviän kiinnostuneita niistä mun pohjapiirroksista.

Ne kyseli ihan helevetin outoja juttuja. Ykski tiukkas kovaan ääneen, että miks saunan uunit oli niin isoja. Ei se tollo tajunnu ilman selitystä, että kun pitää saada kylvetettyä vähintään satoja ihmisiä niin ei niin isoihin saunoihin mitään perkeleen Harvian kiuasta laiteta vaan rakennetaan kunnon komea savusauna. Siellä vankilassa missä satuin olemaan tarkastuskäynnillä kun tuli ilmoitus, että sota on ohitse. Juoksin riemuiten megafoniradion ääreen ja julistin, että kaikki ovat vapaita! Sota on ohitse!

Ei vittu me saatiin aivan helevetin hyvät naurut ku annettiin barakkijuutalaisten ruveta vilkuilemaan ovista ulos ku me juotiin shampanjaa ja kututtiin vankeja sitten ulos juhlimaan rauhaa. Kaikki sai hyvät ryypyt, pidettiin kunnon ruokajuhlat ja soitettiin haitaria sekä tanssittiin läpi vuorokauden. No ei siinä mitään, katos jos vattalaukku on kutistunu ruoan puutteesta ja elimistö menny huonoon kuntoon niin yllättävä ravintopitoinen iso ruoka tappaa nääntyneen kehon (dat true, check it out).

No ku ne oli sitte muutaman tunnin unen jälkeen taas herätettävä niin koko duuniporukka vetästiin parit, viidet Pervitiinit per lärvi ja päästettiin koirat irti. Kyllä ne jutkut ja mutkut ja mitä lie ryssiä vielä olivatkaan lopulta pääty pihalle. Ne oli aivan ihimeissään, että mitä nyt tapahtuu. No siellä mää taas kränkkäsin sen kajarisysteemin tulille ja sanoin, että ne jotka pääsi pihalle asti saa säilyttää henkensä, mutta vain jos ne tappaa kaikki mökkien sisälle jääneet.

Alko ihan panettamaan ku katteli sitä teurastusta. Esimiehet oli niin ylpeitä, että ne anto meille Ilsan suosituksesta kuudennen lehmuskerraston, timantein, koristellut rautaristit jokaiselle. Saatiin vielä erillispalkkio kun korkealta taholta tuli kirje missä onniteltiin tekemään enemmän elintilaa kanoille ja pakanillisille rituaaleille. Allekiroittajana oli joku Reichsführer SS, H.H. Varmaan joku paikallinen kylänatsi. Seuraavalla viikolla tulikin sitten lisää lahjoja jaettavaksi koska "Sota on päättynyt! Tulkaa kaikki ulos juhlimaan!!". Punainen risti oli nimittäin maininnut, että jos vankeja kohdellaan inhimillisesti niin he eivät välttämättä edes yritä paeta.

Luulin muuten nähneeni Harri Haukan tänään. Se olikin vain Late Laiskalokki. Pikkasenko vitutti. Aattelin vetästä ton Volvo Amazonin käkkärikäännöksellä poikittain junaraiteille aiheuttaakseni valtavan onnettomuuden. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä miten siinä lopulta olisi käynyt, mutta kun tuo kakaran perkele nipistelee ja huutaa täyttä mölinää "ELÄ MUMMO TAPA MUA AUTOON, HILIJENNÄ ETES MUTKASA NIIN VOIN HYPÄTÄ KYYISTÄ!". Hähää, eipähän pikku mulaattiäpärä tiiä, että oon laittanu lapsilukon päälle ja asd jhgjg4jkf vittu sori, känny tipahti kourasta ku vetelen täällä Äkäslompolossa näitä paskoja kyläteitä pitkin. Enkä mää sitä autoon tapa. Ihan sairas ajatus näin ohimennen. Kukaan ei halua siivota aivon palasia tai suolen pätkiä Mustangin etupenkiltä.

Oonko muuten kertonu siitä kun olin pakkohoidossa aikoinaan?

17.06.2024 01:31:04
#627704 [+-] Piilota Suosittele

>>627458
Kanttis kuitenki. Ja sitäpaitti mä tiiään, että nä luet nää sanasta sanaan. Koska nää haluat lukea ne. Tunnet suurta sisäistä jännitystä, hieman kuin perhosia vatsassa, aina ku näät näitä pidempiä kirjotuksia ja nää nautiskelet ne sana, ei.. tavu kerrallaan. Sitten rupeat vapisemaan ja mitä pidemmälle annat silmiesi selata niitä kirjaimia niin pääset lopulta lähelle ekstaasia ja .... siinä vaiheessa oonkin jo lopettanu kirjottamisen ja jättänyt kaiken sun, eli lukijan mielikuvituksen varaan. Siinä ku ammutte sitten ne orgasminne ilmoille niin tunnette suunnatonta häpeää, vähän ku jos pornhubista kattois turripornoa jolle on justiinsa lauennut. .. ja haluatte aina vain lisää >:3

[ 15 viestiä | ]