asteroidi asteroidi
titanic titanic
vitun suomalaiset vitun suomalaiset
Alex on aina oikeassa Alex on aina oikeassa
Faceapp Iida Faceapp Iida
morkojä pakoon morkojä pakoon
sanna marin sanna marin
perus kalpafani perus kalpafani
tervetulokomitea tervetulokomitea
kulotusta kulotusta
alone luolasto alone luolasto
deodorantti rage deodorantti rage
aurinkorasva unohtui aurinkorasva unohtui
Alabama mies Alabama mies
talentti show talentti show
Agenda edellä otsikoihinkin.. Agenda edellä otsikoihinkin..
hyvät eväät hyvät eväät
Ensimmäinen demari. Ensimmäinen demari.
Valupertti opastaa poikia töihin Valupertti opastaa poikia töihin
Vanhoja poikia viiksekkäitä Vanhoja poikia viiksekkäitä
Convert Convert
metro metro
gay shit gay shit
hauska koira hauska koira
 355 näyttökertaa, 14 viestiä, 0.06 MB, 1 tiedosto, 05.05.2024 20:22:20
[ + 3 - | ]

Se piäni ero

[70391] [tiedosto.jpg] [0.06 MB] [649x641] [] []
tiedosto.jpg

tuoli

(73)  · 

sähkö

(48)
05.05.2024 21:22:39
#619065 [+-] Piilota Suosittele

>>619058
Lähtökohtasesti oletan, että ei oo ollu kumpaakaan. Sittmmin on alettu miettiä, että mikä on hyvää tai pahaa ja se on vaatinut pitkäaikaista fundeeraamista. Onko paha tappaa naapuri? Nykynäkemyksen mukaan kuulemma. Mutta jos kuvitellaan tilannetta missä ei ole juurikaan mitään resursseja, ei kirjoitettua saati välttämättä edes puhuttua kieltä niin jos haluaa itse pysyä hengissä kun ruoka muutenkin loppuu, niin onko se hyvä vai paha teko? Nykymoraalin mukaan se on helevetin paha teko. Vähän kuin vaikka ihmissyöntikin. Kun vaihtoehtona on kuolla tai elää niin aika moni joustaa ideasta.

05.05.2024 21:33:51
#619068 [+2] Piilota Suosittele

>>619051

Hamas näytti kekseliäisyytensä 7.10.

Toivottavasti jokainen hamaslainen kokee kekseliään kuoleman. Ja toivoisin Hamasin kaikille kannattajille samaa myös vaarallisen naiiviuden vuoksi mikäli ei kyky riitä ymmärtämään, että Hamas teki massiivisen terroriteon ja sellaisia terroristeja ei voi kukaan tervejärkinen henkilö tukea.

05.05.2024 23:24:07
#619109 [+1] Piilota Suosittele

>>619065 Harvassa on ihmiset, jotka eivät ole valmiita aloittamaan
vähemmän tutuista, kun oikeasti resurssit ovat olleet pakkasella
pitemmän aikaa. Nälkä on senverran rautakoodattu tunnetila, joka
ajaa hyvinkin epätoivoisiin tekoihin loppupelissä.

05.05.2024 23:26:25 | 23:28:23
#619110 [+2] Piilota Suosittele

>>619074
Aina ku meillä on lähinaapuruston puoluekokous niin ne ensin pierasee oikean pakaran poskella (nostavat siis käsillä jalakaa hyvään piereskelyasentoon) ja sitte siellä on jäätekökakkua ja.. a.. ... THE FUCK!?!

Ai, eiku joo joo. Heh, säikähin vaan ensin. Kyllä, USA pitäis erottaa YK:sta ja kaikista muistaki niistä yhteisöistä joilla ei oo vitunkaan väliä muuten ku suojatyöpaikkoina puolueuskollisille. MEINEN UNSER LEDERHOSEN!!!!

.. khhh, anteeks anteeks... auts - no kyllä se... khh.... tästä. Se oli eräässä spiritiamismirelly kokouksessa sillon jouluna -45. Pyydettiin johtajan henkeä tukemaan meitä jokaista erikseen niin naaurin @valupertti sai tuekseen Hulluuden, @setämies sitten ikuisen seisokin, @Chimera puolestaan pessimismin ku @hapsi_ lle meni Hyväuskoisuus. Paljos se ny tekeekään tähän mennessä (nelijä yhteensä). Montako niitä kirrouksia olikaan sitten lopulta?

Ei ku ai nii, siis se oli semmonen seittemän piiri ja yhelle oli luvassa rajaton tieto, jollekki hulluus, ikuinen seisokki, pessimismi, hyväuskoisuus ja meille kolmelle rituaalissa voittaneelle annettiin ääretön usko itseensä, kyky ottaa itseltään suihin ja kaikkien eri kielien ymmärtäminen.

Mää voitin sen koko loton ku se itteensä imevä tukehtu heti toka iltana ja se kielitietäjä puhkas korvansa vartin päästä huutaen jotain sekavaa "OTTAKAANEPÄÄSTÄNIOTTAKAANEPÄÄSTÄNI jne jne". Koska tiesin tietäväni oikein, että hakaneulalla (ei se risti, hehe wheeeeeeee) tärykalvot niin hiljenee. Se polonen oli kuitenki niin sekasi, että toisen se tuikkas silmään ja toisen kivekseensä. Hyi helevetti sitä huutoa. Menin oikein lähelle tarkastaan, että olinhan mä ny ihan varmasti varma, että puhjenneet kivekset kiinnostaa nykyään noin kuutta prosenttia epämäääräisten sivujen selaajista. Ja mitä helevettiä ny taas? Joku perkele on menny juomaan mun 34 kalljasta kaikkiaan jo niin monta, että mulla o ennää 14 bissee jälellä. Saatanan varkaat, imen teiltä maksut kyllä ulos nokkahuiluista jhmmslauta!

No se siitä, sitten ku saan mettästettyä nuo edellä mainitut yhteen ja samaan paikkaan kun on ukkosyö ja luolaston pohjalla on juuri oikenlaisia kvartsikiteitä jota hieman rautaa ja kuparia sisältävä kivi ottaa itseensä sen taivaisen virran (jonka tilasin sieltä juuri sillä hetkellä). Sitten te untermenchenit jäätte ruikuttaan tänne Sonjan ja sen kylähullun väkivaltahomopojan (joka muuten oikeesti istuu rullatuolissa, koska muuten kehitysvammaisena sätkiessään kaatuis vielä sammallaatikkoon jossa on mausteena siiselin paskaa ja rusinoiden tilalla useampi elävä punkki.). Siellä ne sillinhirttäjät sitten tökkii hammastikuilla niitä puutiaisia pari ekaa päivää kunnes ne tajuaa, että sillähän voi lyödä leiviksi.

Istuttaa kiveksiinsä kymmenkunta punkkia ja sitten laittelee niille lisäytymistilat. Seuraavalla kierroksekka nitä onkin jo satiha imemässä norjan saaristossa asuvan velikullan verta. Siitä olisi voinut tulla kannattava yritys jonka olisi voinut myydä jollekin suuremmalle firmalle, mutta norskilla oli omat kuvionsa: kaivaa kullillaan niitä punkkeja porojen pilluista toivoen, että saa sitten istuttaa ne kasseihinsa. Tai no siis jos totta puhutaan niin se vaan tulee kuitenki vaan repimään jokaisen vastaantulevan poron ja/tai horon ja kerää vaippaan niitä reippaasti. Sitten äkkiä sitaisee sen alapäähänsä jonka jälkeen väkertelee poron spermaan liotettua kynttilävahaa (valaasta), rakeista merisuolaa, puoli dl kaakatota sekä lihaliemikuutio. Fyysisten ruumiintoimintojen jälkeen norssi katsoo itseään peilistä ja huokaa "..mä tiesin olevani kova jätkä..".

Loppu (saa pyyhkiä!).

ps. Mää en vissiin muistanu mainita juutalaisia vielä sen pahemmin. Jep, uuniin vaan. Jos tää oli repo niin perkele mänköhänhänsä. Ihteppä kirijotin koko jutun, tän nyt teillekki jo tutun.

06.05.2024 19:08:53
#619176 [+-] Piilota Suosittele

Khäähhähhäää... Ej kurwa bober!

kaivaa kullillaan niitä punkkeja porojen pilluista toivoen, että saa sitten istuttaa ne kasseihinsa. Tai no siis jos totta puhutaan niin se vaan tulee kuitenki vaan repimään jokaisen vastaantulevan poron ja/tai horon ja kerää vaippaan niitä reippaasti. Sitten äkkiä sitaisee sen alapäähänsä jonka jälkeen väkertelee poron spermaan liotettua kynttilävahaa (valaasta), rakeista merisuolaa, puoli dl kaakatota sekä lihaliemikuutio. Fyysisten ruumiintoimintojen jälkeen norssi katsoo itseään peilistä ja huokaa "..mä tiesin olevani kova jätkä..".


Ja pierdolę, jakie bydle!

Taitaa kyllä olla vaan Ej kurwa bober koko tyyppi. :D

[ 14 viestiä | ]