hahaha hahaha
rahan tuloa ei voi estää rahan tuloa ei voi estää
Pysähdy roisto Pysähdy roisto
Gaza ei kuulu Israelille Gaza ei kuulu Israelille
Olet kissettänyt minua viimeisen kerran >:3 Olet kissettänyt minua viimeisen kerran >:3
Eih Eih
Idiootti Idiootti
Dr. Beckmann Dr. Beckmann
Koripainia Koripainia
heh heh
tarzan, wolverine ja TUOMARI tarzan, wolverine ja TUOMARI
Meiltä vain paskoja koruja Meiltä vain paskoja koruja
Nigerialaiskirjeet Nigerialaiskirjeet
reikäjuusto on kusetus reikäjuusto on kusetus
Da da da Da da da
Halloweenin ykkösasu: Arabialainen Diplomaatti Halloweenin ykkösasu: Arabialainen Diplomaatti
ennen/jälkeen ennen/jälkeen
Prkl Prkl
Deja vu Deja vu
Neulasomena Neulasomena
Pablo essobar Pablo essobar
Venäläiset poliisit Venäläiset poliisit
Paska-kooste 2 Paska-kooste 2
Leipämies Leipämies
 446 näyttökertaa, 5 viestiä, 0.05 MB, 1 tiedosto, 24.08.2022 17:12:47
[ + 6 - | ]

Täähän se ois

[66872] [tiedosto.jpg] [0.05 MB] [647x960] [] []
tiedosto.jpg

24.08.2022 18:27:58 | 18:28:51
#594886 [+3] Piilota Suosittele

Nykypäivän nuorissa on toki eroja ja paljon.

Valitettavan paljon on tullut kuultua sellaisista, jotka eivät tiedä, mitä työ on ja kuinka töissä tulee käyttäytyä.
Esimerkiksi erään tutun pienessä it-firmassa palkattiin nuori juniori. Tuli töihin kun huvitti, yleensä noin kello 10 ja lähti kello 14. Yleensä ei edes kysellyt apua eikä jutellut mitään, mutta jos sattui kysymään apua, niin usein huomattiin että 2 päivän jälkeen kaveri ei ollut edennyt mihinkään.

Itse palkkasin loppuvuodesta 22- ja 23 -vuotiaat nuoret. Molemmilla oli kyllä aiempaa duunarikesätyökokemusta ja kova motivaatio ja into jo haastattelussa. Ovat olleet ahkerasti töissä ja pirun päteviä. Toinen ei paljoa puhu, mutta koodaa perkuleesti ja kirjoittaa tekstiä tosi hyvin. Toinen taasen puhuu paljon, kyselee itse ahkerasti palautetta töistään, tekee hyviä toteutuksia ja on teknisesti tosi edistynyt. Hyvin erilaiset luonteet ja tyylit, molemmat perkuleen päteviä. Eivät tosiaan ole lumihiutaleita, eivät valita, tekevät ilta- ja ylitöitä tarvittaessa ja tulevat tuolla menolla saamaan paljon vastuuta.

24.08.2022 21:04:19
#594942 [+2] Piilota Suosittele

>>594886
Tämäpä se. Osa populasta ei kehity 12-vuotiaasta muuten kuin fyysisesti. Meillä oli rekkakoulussa yks jamppa joka ei osannu etes laittaa turvakenkiä jalkaan. Tuli lenkkareissa paikalle ja ku sanottiin, että pitäis olla turvakengät niin selitti, ettei löytäny niitä mistään. Heittämällä veikkaisin sen pälliksi jotain 80 pisteen kieppeille. Ei sillä muutenkaan sujunu oikein mikään. Velipoika puolestaan oli intissä niin siellä oli semmonen heppu joka ei koskaan oppinu lataamaan lipasta. Ei sitten millään. Ja ku piti ase ladata niin se teki senkin aina väärin. Ku tuli sivusyöttö niin nous ampumaradalla pystyyn ja pyöri ku puolukka pillussa osotellen kaikkia sillä rynkyllään. Oli kuulemma ollu melekosta huutoa siinä vaiheessa yheltä jos toiseltakin.

Ja ohan nuita tullu nähtyä itekki kaikenlaisia border-line autisteja. Kerran it-koulussa oli yks jamppa joka höhötteli röökipaikalla, että oli vetäny piriä ja pilveä meinaten, että oli ihan huippua. Ku sanottiin, että niistähän jää jäljet hiuksiin kuukausiksi niin valahti kalpeaksi. Loppuajan se kävikin vaan nukkumassa rännejä ohi koulun käytävillä ja yllättäen oli se ainu joka ei valmistunu. Satuin sitten näkemään sen joskus myöhemmin niin istu kuskin paikalla autossa tuhannen pilvessä kavereittensa kanssa ja hihitteli, että olivat ostaneet sen äidille synttärilahjaksi pussillisen pilveä. Toivottelin onnea ja hiipiin pois paikalta. Sitte joskus paljon myöhemmin yhtäkkiä soi puhelin ja se sama runkkarihan se siellä oli. Selitti olevansa puhelinliittymiä myymässä, että kiinnostaisko mua. Sannoin sitte, että en mää tarvi ku mulla on jo ja näähän soitit siihen justiinsa. Oli vähän aikaa hiljaa ja tuumas vaan "ai niin joo".

Valitettavasti äänioikeus kuuluu kaikille täysikäsille.

24.08.2022 21:35:50
#594970 [+-] Piilota Suosittele

Aina ulvotaan että on millon mistäkin ammattilaisista pulaa.
No onhan se työntekijä pula todellinen jos ei ole tulijoita kun tarjotulla palkalla ei tule toimeen, sitten on nämä amk tason paikat joissa myös palkka on kiikunkaakun, ylityöt on sääntö ja aikataulut kireitä.

Briteillä tuli tenkkapoo kun brexitin myötä hävisi 6-8£/h palkalla töitä tehneet puolalaiset / bulgarialaiset / romanialaiset kuskit.

[ 5 viestiä | ]