kalevalan gondola kalevalan gondola
anonymous anonymous
matrigx matrigx
Tässä kehoitetaan kohteliaasti olemaan kuvaamatta Tässä kehoitetaan kohteliaasti olemaan kuvaamatta
Tarkkana kuin porkkana Tarkkana kuin porkkana
Kanaa ja kaaliraastetta itämaiseen tapaan Kanaa ja kaaliraastetta itämaiseen tapaan
Kuvakommentti Kuvakommentti
Dark Sarah - The Gods Speak Dark Sarah - The Gods Speak
Eikö vois vaan kuolla nukkuessaan? Eikö vois vaan kuolla nukkuessaan?
Salaliitot yhdistykää! Salaliitot yhdistykää!
It's also constant It's also constant
tiistai tissit tiistai tissit
Fingerpori Fingerpori
Söpö Söpö
Hapsin uusin ostos Hapsin uusin ostos
Naista viedään Naista viedään
xev bellinger xev bellinger
pilli pilli
vorest gump vorest gump
dark clown dark clown
Virgin Ellie vs Chad Abbie Virgin Ellie vs Chad Abbie
planet queef planet queef
Marisikka vai manhuana? Marisikka vai manhuana?
nahkhiir nahkhiir
 445 näyttökertaa, 20 viestiä, 1.49 MB, 2 tiedostoa, 20.03.2022 01:37:07
[ + 8 - | ]
👑 Plussatuin 20.03.2022.

Valkoneekeri VS mutiainen

[62852] [tiedosto-1.jpg] [0.73 MB] [1338x1954] [] []
tiedosto-1.jpg
[62851] [tiedosto-2.jpg] [0.77 MB] [1350x1969] [] []
tiedosto-2.jpg

aku

(139)  · 

roope

(30)
04.04.2022 13:04:16
#560869 [+-] Piilota Suosittele

>>560858
Tiedän itse kirjoittavani liian pitkiä vastauksia, mutta säkin voisit pyrkiä leikkaamaan ehkä 90% tekstistä jota jauhat, ja pysymään asiassa.

06.04.2022 23:26:09
#561536 [+-] Piilota Suosittele

>>561503
No hei, ajat muuttuu ja nykyään me voidaan kulkee vaikka minkälaisissa seksivetimissä pitkin katuja eikä kukaan ihmettelis. Ja voitais vielä huudella siinä ohimennen, että muut on ahdasmielisiä jos ne kattelis meitä paheksuvasti ku työnnetään Juhlapöydän konvehteja toistemme perseisiin ja sitten imetään ne suihimme.

Ihan siinä keskellä katua lastentarhan luokkaretken edessä. Ja sitten ku käännyn selälleni ja rupian rasvaamaan huuliani saadakseni sut mahtumaan suuhun kokonaan ja natsigestapo kärrää meidät pois paikalta niin ilmotetaan niiden harjoittavan väkivaltaa seksuaalivähemmistöjä kohtaan niin pyytävät nöyrästi anteeksi ja tuovat meille patjan pehmikkeeksi niin saadaan siinä Rotuaarin aukiolla sitten pelehtiä keskenämme täysin vapaasti ja vailla estoja.

Ja jos se ajatteluun kykenevä varakyttä alkaa miettiä, että miten voi heteroseksi olla seksuaalivähemmistöhommia niin mää sanon tuntevani itteni oravaksi ja nää sitte olevas irlantilainen menninkäinen omasta mielestäs niin kyllä me siinä saadaan olla.

ps. huomasikko miten otin sun tunteet taas huomioon, että jaoin tuon lyhkäsen jutun ny kolmeen tai siis itte asiassa neljään osaan niin jaksat lukia paremmin :3

07.04.2022 03:43:02 | 03:53:16
#561578 [+-] Piilota Suosittele

>>561571
Ai, sori. En arvannutkaan että nää haluat menettää kaiken lapsenomaisen höpölöpöruulan ja keskittyä ihan vaan olemaan 8-16 työnarkomaani iskä joka harrastaa seksiä peiton alla pimeydessä jossa nainen makaa alla liikkumatta ja mies päällä liikkumatta ja sitten lapsia vaan syntyy joka vuosi. Köh, tarkotan vaan epäillä, että onko susta ny perkele tulossa joku semmonen nelikymppinen elämäänsä vakkiintunu tyyppi joka vetää joka päivä samalla rallilla siihen päivään asti ku heität henkes kouristellen sydänkohtauksessa jossaki lähikaupan kassalla ja ne sun elämäs viimeset hetket vilisee siinä torakoiden ja muiden koppakuoriaisten nakerrellessa sun silimiä.

Sniff.. no se on tietenkin aikusen miesoletetun vapaus tehä niinkin jos haluaa. Siinä sitten ku isukki kaatuu siinä energiajuomahyllyn ja pakastettujen maksapihvien välissä lattialle korisemaan krampissa niin tottakai nää saat siinä sitten miettiä, että mitä jos @Mr_Pihvi etes tulis sun niinä harventuvien ilman haukkomisten ohella pitämään sua kädestä ja vähän rutistaiskin ja sanois, että ei vielä. Sitten se elevyttää sua siihen asti että luolaston oma taistelijajoukko saapuu paikalle ja saa palautettua sut takas HENKIIN!

Piip... piiiip....piiiiiiiiii.... "HERÄTYS!" PIIP PIIP PIIP - mitä kuka missä hä? Ja siinä vaiheessa mää kumarrun sun päälles puoliksi makaamaan ihan kuin Jokeri Kaksnaamalle siinä yhessä bätmänleffassa ja lipaistuani sun nenän päätä sanon "heissulivei, et vielä pääse karkuun". Toki sut on siinä vaiheessa toki sidottu lepositeillä niin sun on vaan pakko kuunnella mun suunnitelma minkä ikinä vaan oon sinä iltana keksinykkään ihimisten moraalisen selekärangan murtamiseksi. Painotus sanalla coitus ja muutenki seksi.

Valamis. Saa pussata.

[ 20 viestiä | ]