kenkänokka kenkänokka
kättä toisten taskuun kättä toisten taskuun
Likasanko ja sen Visio Likasanko ja sen Visio
50 shades of grey 50 shades of grey
Ja tänne on tulossa korealaisia neekereitä Ja tänne on tulossa korealaisia neekereitä
persut eivät voi enää lähettää häirintä singaaleja aivoihini persut eivät voi enää lähettää häirintä singaaleja aivoihini
Mutku Neuvostoliitto! Mutku Neuvostoliitto!
SDP lisä SDP lisä
Mitä tapahtui venäjällä Mitä tapahtui venäjällä
Arvuutus peli Arvuutus peli
Skenehommat 2 Skenehommat 2
Biden Biden
We allow them to breed.. We allow them to breed..
duolingo ei pelleile duolingo ei pelleile
kalpastaja kalpastaja
krapula krapula
Sierra jättää sen Sierra jättää sen
jänö jekuttaa koiraa jänö jekuttaa koiraa
Ihana nainen Ihana nainen
Videoita Videoita
Persu äänestyskopissa Persu äänestyskopissa
Ysäri<3 Ysäri<3
talvi yllätti autoilijat talvi yllätti autoilijat
Kehari5000 Kehari5000
 252 näyttökertaa, 1 viesti, 0.04 MB, 1 tiedosto, 31.12.2021 11:36:50
[ + 4 | ]

Nikola Tesla

[60193] [teslanikola.jpg] [0.04 MB] [640x741] [] []
teslanikola.jpg

nikola tesla

 · 

thomas edison

31.12.2021 21:55:53 | 21:56:37
#535286 [+-] Piilota Suosittele

Edison oli silkka äpärä vaikka näin sanominen loukkaakin kaikkia äpäriä. Kävi jopa patenttirekisterikeskuksessa muuttelemassa päivämääriä, että sai itelleen patentin/patentteja(?). Kyllähän se keksi itsekin jotain, mutta ei kestäny sitä ettei ookkaan maailman ainut keksijä. Turpaan sitä ois pitäny vetää niin kauan, että ois asettunu. Ihmekö tuo jos sai Teslankin pimahtamaan ku kusi sen muroihin aamusta iltaa. Toki jenkkien viranomaiset tajus, että Tesla oli nero ja ku heitti sitten henkensä niin kävivät nyysimässä kaikki sen tutkimuspaperit eikä niitä oo vissiin julkastu vieläkään. Ei sillä, eksentrikkohan se Teslakin oli, mutta monesti nerot on vähän omalaatusia muutenkin. Kuten minä.

Mulla on ollu jo varmaan kymmenen vuotta suunnitelmissa anoa EU:lta tutkimusapurahaa selvittääkseni, että kuinka paljon valoa pääsee muurahaispesän maantasaiseen kerrokseen. Sen selvittämiseen menee varmaan viitisen miljoonaa viiden vuoden aikana, mutta ideani onkin se, että koska muurahaispesien lämpötila on huomattavasti korkeampi kuin ympäristön, niin jokaisen pesän alle asennettu aurinkokenno vois tuottaa meille tehokasta energiaa ainakin kesäkuukausien ajan, sillä kyllä sinne jotain valoa kuitenkin päätyy. Täytyy vain rakentaa tavallista terhakkaammat aurinkokennot. Ja heti kun kaikkien maailman muurahaispesien alle on sitten rakennettu ne aurinkokennot niin se on vain silkkaa voittoa koko ihmiskunnalle.

Toki pelkän tutkimuksen valmistumisen jälkeen perustan yhtiön joka tuottaa näitä kennoja yksinoikeudella ja myy niitä eri maiden valtioille noin 200 000 euron kappalehintaan. Ettekä sitten nussi tätä mun ajatusta ittellenne. Jos teette niin niin kusen teidän postilaatikkoon koko loppuelämäni ajan.

[ 1 viestiä | ]