Urheilijat juhlii liian aikaiseen Urheilijat juhlii liian aikaiseen
karkki vai kepponen karkki vai kepponen
ULLATUS! ULLATUS!
Antipaavi Antipaavi
Mistä tunnistaa rikollisen? Mistä tunnistaa rikollisen?
minä voitin :3 minä voitin :3
aku on varas aku on varas
Onneks olkoon vaan teilleki... Onneks olkoon vaan teilleki...
nappasiko nappasiko
hyökkäys :3 hyökkäys :3
Toinen sisäänkäynti Toinen sisäänkäynti
Elämä on kovaa Elämä on kovaa
Oikea hellevarustus Oikea hellevarustus
mikropaahdin mikropaahdin
börheystrimmausta börheystrimmausta
Kisu lausuu runon Kisu lausuu runon
Ebin Keno Ebin Keno
Evoluution alku Evoluution alku
Gachimuchi kombat Gachimuchi kombat
Beili Beili
Kesä ja nokkoset Kesä ja nokkoset
löysi löysi
Ayy lmao Ayy lmao
Pornhubin kommenttiosastosta päivää Pornhubin kommenttiosastosta päivää
 384 näyttökertaa, 5 viestiä, 3.1 MB, 1 tiedosto, 23.08.2021 02:02:20
[ + 1 | ]

BURN THE WITCH!!


kurkkulaulu

(9)
23.08.2021 05:23:04
#493521 [+1] Piilota Suosittele

>>493513
Haista sinä feikki vittu ja ropaa ittes märäks pytyssä uitetuilla vessapapereilla jotka aiheuttaa sulle virtsatietulehuksen joka etenee syvemmälle ja päädyt ho'spitaliin jossa ne aluksi tyytyy leikkaamaan sun virtsarakon auki, mutta toteaa tulehuksen levenneen jo niin pitkälle, että tarvitaan suurempaa leikkausta. Siinä ne sitte kärrää sut tärkeiden osastolle jossa sulle annetaan vähän fentanyyliä niin rauhottuu sun tuhatta ja sataa hakkaava pumppu ku pelekäät että nyt ne lopultaki ympärileikkaa sun persereikäs etkä ennää ikinä tunne ulostamisen tuomaa nautintua.

Ja ku oot vasta osittain narkoosissa niin sut aukastaan ja tuumataan, että peli on jo menetetty. Ne näkee kakkakikkareiden pyörivän siellä sun kusiputkistossa joka on tietenkin merkkinä anaaliyhdynnästä lähisukulaisen kanssa, joten sun hoito verovaroilla lopetetaan siihen paikkaan. Ku makkaat sitte ambulanssitaksin takaosastossa missä sun perseeseen laitetaan kaikenlaisia erilaisia tutkaimia ihan vaan huvin vuoksi, niin ne potkasee sut kotikylälläs kyydistä pois ja saat raahautua erittäin kivuliaiden tutkimuslaitteiden kanssa kotiin ihan omin vomin.

Ku lopulta pääset hyväntahtosten naapureiden avustamana kämpälles niin huomaat, että siellä tsirrassa oli sittenki vaan tungettu sun alapään aukkoihin pelekkiä nokkosia ja siitä se kipu vaan on noussu. Sitte makkaat ittiäs alaossaan hakkaavana ja tuskasta huutaen kuvitellen, että saisit siitä jottain helepotusta, mutta eihän se niin toimi. Seuraavaksi tullee kuule tuo sinilakkisten kärry koska naapurit on valittanu sun meluamisesta niin ne vie sut putkaan ja siellä sitte tuskissas kiemurtelet persettä himoavien mullahistien sekä muiden sodomiittien keskellä ja heti ku valvontakamera kääntyy toiseen suuntaan niin ne rupiaa vetämään sua kunnolla turpaan. Mutta vaan sen verran, että pysyt etes jotenkin tajuissas ja kärsit kivusta, ku ne nostaa sun pakarat parempaan asentoon ja ottaa sut jokainen vuorollaan samalla, ku muut peittää sitä feikkikameraa mikä siellä putkan nurkassa on.

Ja jos haluat lukea seuraavan osan niin laita kymppi tai pari elokapinan tilille niin kerron lisää.

[ 5 viestiä | ]