Rekisteröitynyt 15.10.2017 06:57:17
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 24 515
Tageja annettu 3 283
Vierailuja 82 747
Medioita 1 832
Medioiden näyttökerrat 823 454
Plussia 17 916
Saavutuksia 157
+5      
Muistakaa se

23.11.2022 22:26:02 | 22:26:13
#615372 [+-] Piilota Suosittele

feikki.

sama kuva löytyy myös luolastosta. toivon todella että postaat tätä ironisesti, muuten minulla on sinulle huonoja uutisia..

23.11.2022 22:28:10
#615374 [+1] Piilota Suosittele

Mä olen joskus miettinyt mitä ammatteja koulutetaan humanistisessa tiedekunnassa? Vissiin YLE:n toimittajat, on sellainen?

23.11.2022 22:29:08
#615376 [+-] Piilota Suosittele

>>615372

Kyllä se riesin että on feikki. Yritin esitellä täällä niitä, keillä menee kuppi nusin heti kun tulee jotakin tämänsuuntaista yleltä

23.11.2022 22:47:06 | 22:48:20
#615378 [+3] Piilota Suosittele

Palefacesta tuli mieleen, että Yle oli raahannut jukolauta sitä jo maanantain jumalanpalvelukseenkin. Aamuisin kyseinen vouhottaja on todella usein aamu-tv:ssä, mutta se ei Ylelle riitä.

Kyllä on todella väärin, että tuon terroristeja tukeneen kommarin taskuun maksamme verovaroistamme rahaa, kun Yle tyyppiä ottaa joka paikkaan. Unohtamatta tietysti Ebrahimia, joka on Ylen ansioitunein rasisti ja höyrypää - ja väärässä maassa.

Hanna Paavilainen on ihastuttava ja siksi pitää vähän vilkuilla jumalanpalvelusta, kun <3 Hanna on siellä.

24.11.2022 00:49:01
#615418 [+-] Piilota Suosittele

Sehän se ylessä on, että ku ei koskaan tiedä mikä on feikkiä ja mikä totta. Tuo ois ihan hyvin voinu olla oikeakin juttu minkä ovat tehneet. Ei siinä mitään jos sen rahotus ois lahjotuksissa, mutta kun perkeleet nussii verovaroja.

>>615374
Olin aikonaan it-piruna hetken aikaa eräässä yliopistossa nimen omaan humanistisen tiedekunnan puolella. Siellä oli ties mitä naistutkimuksen tekijöitä, neekereitten kullin mittaajia, mutta myös muutama vammasten lasten opettajaksikin pyrkivä. Munki piti sitten osallistua viikkokokouksiin missä koko hutkin johtaja lähinnä juorus menemään miten ihania kenkiä se on nähny Stockmannin ikkunassa. Ei niissä kokouksissa ollu ku pari minuuttia oikeaa juttelua ja loput oli sen narsistin hölinöitä.

Yks kerta se sitten keksi avautua siitä, että on vitun tyhymää (oli just pääsykokeitten aika), että vammasetkin saa hakea yliopistoon. Niille pitää hommata avustajia ja tietsikoita ku ei ne kuitenkaan tuu ikinä työllistymään mihinkään. Vitun vammaset. Nousin ja lähin enkä menny enää toiste niihin viikkopalavereihin.

24.11.2022 02:33:02
#615451 [+-] Piilota Suosittele

>>615427
Näinpä. Jos Stephen ois ollu meijjän kylän yliopistossa niin ois opinnot loppuneet saman tien. En ennää muista sen läskilorton nimeä, mutta kyllä se avas okulaareja siihen, että minkälaista väkeä pidetään yliopistoissa laitosten johtajina. Ja ne muut duunarit, näin ohimennen, vihas lappalaisia eikä peitellee sitä mitenkään. Ei sillä, aina ku kävin tekemässä päivityskierrokset niin ovien takana kuulu suomea, mutta heti ku aukas oven niin vaihtoivat saameen tai heittäytyivät mykiksi.

Sitte näyttelivät täysin suomenkielen kyvyttömiä vaikka emmää ollu teheny niille mittään pahhaa. Yks sitte kerran selitti, että sen pittäis saaha saamelainen näppäimistö takas tietsikalleen. No yritin jeesata niin ei sekkään kelevannu ku kuulemma ois pitäny osata laittaa joku niien käyttämä merkki ties minkä näppäimen taakse kuten aikasempi tyyppi oli osannu tehä.

Sannoin, että emmää valitettavasti ossaa semmosta tehä (varsinkaan ku sille ei kelevannu Windowsin mikään saamenkielinen näppäimistö). Sano vaan, että no sitte ei tartte etes yrittää auttaa. Vitun lepposaa sakkia. Kumma juttu ku niistä ei tykätty siellä. Eikä ne mun työkaverit muuten tykännee toisistakaan ku siellä oli menossa joku yt-systeemi. Kuulemma piti saada vähän tehostettua sitä it-puolta ja ku mut sitten otettiin harkkarina sinne niin nehän piti mua syyllisenä siihen kaikkeen.

Samassa huoneessa oleva työkaveri ei suostunut puhumaan mulle. Viereisissä huoneissa olevat yleensä vaan huuti jo heti ovelta, että painu vittuun siitä häirittemästä. No kerran sitte huomasin pari niistä kahvihuoneen puolella ja aattelin jekutella niin hiipiin toisen taakse (se toinen kyllä paljasti silmillään mun olevan siinä) ja lämppäsin käjen pöytään ja kyssyin, että mitäs täällä suunnitellaan :D

Se suuttu mulle ihan saatanasti. Haukku mut pystyyn, että tuun sinne pilaamaan niiden työympäristön ja ties mitä muuta. Pyytiin siltä sitten anteeksi säikäytystäni seuraavana arkipäivänä, mutta se heitti puhumattomaksi ittensä. Samoten ku se toinenki joka näki mun hiippailevan. Se mun työkaverihan ei koskaan ollu etes puhunu mulle.

Vitun kiva paikka olla hommissa :D Ai niin, paitti kerran yks niistä motkotti mulle, että ku mulla oli monitorin (niitä isoja vanhanaikasia) pari paperia siinä sen päällä, että kohta palaa koko saatanan laitos. Otin pois. Sitten ne rupes huutamaan mulle kurkku suorana käytävän puolella, että pelaan pasianssia ku pitäis tehä töitä ja it-pomo näkee mun vaan lusmuilevan joka näyttää niidenkin kannalta huonolta. Vastasin, että antakaa ny sitte saatana jottain tehtävää ku tehän te ne mun hommat määräätte. Suluki turpansa ja seuraava viikko meni taas pasianssin ja ristikoiden parissa.

Lopulta sitte sain tehtäväksi ottaa videotykin yhen opetustilan katosta. "Okei, onko tarkempia ohjeita?" ja liukenivat paikalta. No siinähän mää pomppiin sitten pöytien päällä ja nappasin sen tykin irti sekä sen piuhat. Ku olin saanu ne johot melekeen jo talteen niin koko konkkaronkka juoksi paikalle huutamaan, että mitä nää vähäjärkinen oot ny menny tekemään!?! Pikkasen olin hämilläni ja muistutin, että piti ottaa se tykki irti, että se voidaan viedä toiseen tilaan. No siitähän ne noidat suuttu, että kyllä se tykki piti irrottaa, mutta että minkä vitun takia irrotat sen johtojakin. "No oisitte voineet antaa vähän tarkemmat ohjeet kuin - tykki pois katosta, se menee muualle". Suuttuivat ja lähtivät haukkumaan ja varmaan menivät haukkumaan mua pomolle.

Lopulta mun soppari loppu eikä jääny ikävä. Fast Forward vuosikausia eteenpäin niin toisessa paikassa tuli vastaan yks niistä sian vitun siittämistä kusipäistä. Sen näki jo silimistä, että tunnisti mut. Ei sanonu yhtään mitään, mutta varovaisesti vilikuili mua aina ku kuluki ohitte. Koska en oo täys mulukku niin en kertonu sen toimista sitten siinä paikassa kellekkään. Nyt näin jäläkikätteen aatellen ois ehkä varmaan pitäny, mutta siinäki paskapuljussa oli enemmän draamaa ku salakkareissa tai kauniissa ja rohkeissa yhteensä, että päätin antaa asian olla.

Röyh. Saa pyyhkiä.

24.11.2022 16:35:14
#615537 [+-] Piilota Suosittele

Laitetaanhan sille joskus hiilestä silmät ja suu. Varsin syrjivää kohtelua valko ja normaalihuulisia kohtaan etten sanoisi.

[ 9 viestiä | ]