Rekisteröitynyt 06.09.2020 10:21:22
Nähty 15 päivää sitten
Viestejä 216
Tageja annettu 22
Vierailuja 1 079
Medioita 19
Medioiden näyttökerrat 5 572
Plussia 89
Saavutuksia 1
+3      
Koska täällä on Suomen älykkäimmät ja rikkaimmat ja isomunaisimmat Chadit niin selittäkääpäs mulle että millä paskavammaisella tekosyyllä vastustatte:
Ilmastohätätilaa

Tasa-arvoa

Huoltosuhteen tasaamista (=hyvinvointivaltion pelastamista)
05.10.2021 10:07:27
#505838 [+5] Piilota Suosittele

Maailmassa rakennetaan yli 130 Hiilivoimalaa tällä hetkellä. Suomi vähentää omaansa niin teollisuuden kuin sähkönkin osalta. Toisaalta, sähköä pitäisi sitten saada enempi ja enempi.

Sillä ei ole mitääääääään merkitystä mitä Suomi tekee. Täällä on jo nyt maailman puhtaimpia olosuhteita. Auringon toiminta määrittelee ilmastoa paljolti. Se vaikuttaa mm. tuulien käyttäytymiseen paljolti. Tällä hetkellä maapallolla lämmin aikakausi saattaa olla lopuillaan. Se kiertelee kehää aivan kuin ennenkin. Maapallolla on ollut useampia jääkausia. Viimeisesti on vähän aikaa. Samaan aikaan maapallon supertulivuorten purkautumissykli on 600 000 vuotta laskennallisesti. Nyt viimeisistä esim. yellow stonen ja atlantin alla olevista supertulivuorista viime purkautumisista on 650 000 vuotta. Eli, kun aika on niin aika on, eikä ihmisellä ole siihen nokan koputtamista. Se on menoa sitten.

Teollisuus häippäsee suomesta kauniisti. Monet, monet, monet suomeen tulleet ammattilaiset ovat lähteneet takaisin kun ovat huomanneet mitä Suomi tarjoaa. Huonon palkan, huonon infran ja huonon terveydenhoidon sekä huonon koulutuksen.

Tuolla muualla ovat saaneet omalla duunillaan kehitettyä hyvän hoidon, hyvän koulutuksen, hyvän infran sekä jatkumon.
Jos palkka on suunnilleen ammattilaisella 52 000 vuodessa. Sama ammattilainen saa toisaalla 4-5 kertaa saman vuodessa.

05.10.2021 11:01:03
#505841 [+-] Piilota Suosittele

Monimuotoisuus vähenee, mehiläisten määrä vähenee, meret saastuvat, kalakannat pienenevät, sademetsiä hakataan kiihtyvällä tahdilla jne jne. Nämä ovat kaikki enemmän tai vähemmän ihmisen aikaansaamia seurauksia. Tarvitseeko suomalaisten sitten tehdä mitään, eihän suomalaiset käy niitä sademetsiä hakkaamassa? Entä kiinalaiset, tarvitseeko heidän tehdä mitään, kiinalaisetko sen monimuotoisuuden yksin tuhoaa?

Kenenkään ei tarvitse tehdä mitään kun oikein mietitään.

05.10.2021 12:30:05 | 12:30:45
#505845 [+1] Piilota Suosittele

>>505841

Kiinalaiset ovat ottaneet ihmiset pölyttäjinä käyttöön. Eli se voidaan korvata. Merien saastuminen on suoraan suomalaisten syytä, koska tänne tilataan tavaraa eikä täällä tehdä mitään omaa. Suomesta siis teollisuus pois ja tavarantilaamista lisää. Suomen sademetsät ovat kaikki hakattu. Kuka on syypää tähän?`Suomen kalakannat ovat tuhottu vieraslajeilla. Kenen syytä tämä?

Muistan kun aikoinaan käyskentelin lähialueen sademetsässä. Niin oli monimuotoista kyllä, että.

05.10.2021 18:44:26
#505906 [+-] Piilota Suosittele

>>505845
”Kiinalaiset ovat ottaneet ihmiset pölyttäjinä käyttöön. Eli se voidaan korvata.”
Ei voida. Oletko koskaan katsonut kartasta paljonko maailmassa on vihreää?

”Muistan kun aikoinaan käyskentelin lähialueen sademetsässä. Niin oli monimuotoista kyllä, että.”
En minäkään suihkussa mitään kalakantojen pienenemistä havaitse. Humpuukia koko homma.

05.10.2021 18:53:27
#505909 [+2] Piilota Suosittele

Ensimmäinen on yliampuva ja siten provosoiva jo terminä. Termiksi voisi vaihtaa vaikka ilmastoneutraalius, jotta turhalta provolta vältyttäisiin.

Sitten sen jälkeen ollaan kolmen tärkeän asian äärellä.

Ilmasto ja siihen liittyvät asiat ovat tärkeitä.
Tasa-arvo on tärkeää.
Huoltosuhteen parantaminen on tärkeää.

Mutta sitten päästään keinoihin ja toimiin.

Vihervasemmistolaiseen ajattelutapaan kuuluu kurittaa suomalaisia ilmastoasioissa liikaa ja siten pilata ja tuhota hyvinvointivaltiota aiheuttaen liiallista kurjuutta ja esimerkiksi kepillä ajaa väkisin vaillinaista ja keskeneräistä teknologiaa.

Samoin vihervasemmistolaiseen ajattelutapaan kuuluu kurittaa länsimaalaista heteromiestä. Feminismin ja teennäisen matriarkaatin ajamiseksi + pärjäämättömien vähemmistöjen etuoikeuttamiseksi on keksitty erilaisia termejä ja pyritään misandrian kautta pääsemään vihervasemmistolaiseen tavoitteeseen. Se tavoite ei ole tasa-arvo.

Samoin vihervasemmistolaiseen ajattelutapaan kuuluu ajatella tasattavan huoltosuhdetta tavoilla jotka heikentävät sitä - ja samalla myös tuottavat lisää köyhyyttä. Esimerkkeinä tästä on hallitsematon maahanmuutto sellaisista maista, joista ei saada parannusta huoltosuhteeseen, vaan heikennystä, kun ko. henkilöt eivät halua integroitua, eivät halua töitä eivätkä pysty töihin. Esimerkkinä köyhyyden tuottamisesta on eläkeputken leikkaus, joka iskee yhteiskunnan köyhään osaan, työttömiksi jääneisiin eläkkeen kynnyksellä oleviin.

Todelliset järkevät toimet sen sijaan näihin kolmeen tärkeään asiaan ovat kannatettavia ja järkeviä.

05.10.2021 20:50:37
#505949 [+-] Piilota Suosittele

>>505906

Suomi ei oikeasti mitään voi tehdä maailmanlaajuisesti. Se yksinkertainen asia, ettei muita maita kiinnosta pätkääkään vähentää yhtään mitään tekee jo suomen tilanteen vaaralliseksi sille itselleen.

Suomi tuhoaa itse järjestelmäänsä. Työtä, osaamista, jotka valuvat muualle töiden perässä.

[ 9 viestiä | ]