Rekisteröitynyt 02.09.2020 20:52:02
Nähty 6 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 1 337
Tageja annettu 55
Vierailuja 570
Medioita 17
Medioiden näyttökerrat 6 656
Plussia 744
Saavutuksia 2
towelie

Yli kaksi viikkoa selvin päin, yhä kaikki on ihan vaan paskaa. Ei voi sanoa edes, että "oispa kaljaa", sitä on yli 50 tölkkiä. Saattaa tovi mennä, ennen kuin arkitodellidellisuudessa taas hymyilee.

+1  14 viestiä   20:52
towelie

joopavitunjoo. Tarjoo kaverille biffi, valkosipulikermaperunat, rasvassa paistettuja juureksia ja kunnon juomat. Ihan vaan saadaksesi kuulla, että vain mamot paistaa pihvit kypsäksi, eikä vain kärtsää hieman pinnasta, valkosipuliperunatkin pitäisi tehdä ilman kermaa ja vain siat syö salaattia (ne paistetut juurekset)

Eipä tartte moista kutsua enää toiste syömään, ja iso osa juomista katosi kaappiin jotta saan "kaverin" nopeammin kotimatkalle.

Lidlin paksusta porsaan paksusta filepihvistä (jamaikan jerk) tulee ihan hiton hyvä ja mehukas pihvi hitaalla läpi asti kypsytettynä, enkä ikinä haluakaan porsaan lihaa syödä sisältä raakana.

+6  26 viestiä   21:55
towelie

No eipä sitä selvää elämää ainakaan yhteen putkeen kauaa sitten jaksanutkaan. Taas on pää täynnä ja vatsa tyhjä. Jälkimmäiseen pyrin löytämään ratkaisun ja hellan levy on jo kutosella. Tähtäimenä olisi mannapuuroa, koska kaapissa näyttäisi mustikkakeiton päiväys uhkaavasti lähestymään.

Toivottakaa onnea, tarkistin jo että palovarottimen patteri toimii

+1  10 viestiä   01:21
towelie

joko suomi voitti viisut, ja kuinka mones oli toinen?

+1  16 viestiä   23:57
towelie

Viideltä vuodelta noin kaksi miltsiä per nuppi. Olisi vörtti noinkin, mutta toki pitäisi tarkastella myös vielä halvempiakin vaihtoehtoja. Siksi toisekseen 300 on esimerkiksi suomen tarpeisiin ihan liian naurettavan pieni määrä. Sinne pitäisi laittaa kaikki, joiden hakemus on käsittelyssä. Ensimmäisellä- tai varsinkin jollain lukuisista seuraavilla käsittelykierroksilla.

https://www.theguardian.com/uk-news/2024/mar/01/rwanda-plan-uk-asylum-seeker-cost-figures

+1  4 viestiä   14:33
towelie

Maailma on erilainen selväpäisen silmin. Jo kolmas ilta peräkkäin ilman pikkuhiprakkaa oletettavasti jälleen auringonlaskun ohikin.

Ei tää huono juttu ole, ei ollenkaan. Tänään jo puuhastelu oikeasti houkutteli, eikä ole vain pakollista Ohjelmaa.

+1  2 viestiä   20:54
towelie

Kappas, rauhanestämisjärjestöjen rahoitus vihdoinkin lakkautettu.

"Valtioneuvosto lakkauttaa rauhanjärjestöjen avustukset
Rauhanjärjestöjen yleisavustuksia ei makseta enää ensi vuonna. Järjestöt ovat tilanteesta harmissaan, sillä leikkaukset ovat jo hankaloittaneet niiden taloustilannetta."
https://yle.fi/a/74-20085974

+0  4 viestiä   19:50
towelie

Olikohan kyse lapsesta vai itsepäisestä oikeassa olijasta. Jos jälkimmäisestä, niin sääliä ei nyt tahdo löytyä sitten millään.

(fillaristi ajoi rekan alle)

https://www.ts.fi/uutiset/6300242

https://www.ts.fi/uutiset/6300242

+1  7 viestiä   22:12
towelie

On kans taas yks pärse olla väliinputoaja. Tarttisin wanhentunutta tekniikkaa läppäriin. mSATA levyjä ei oikein tahdo saada vittu mistään, vaikka on tosi paljon uudempaa tekniikkaa kuin mekaaniset levyt. Mekaanisia levyjä on jokaisella myyjällä hyllyt väärällään ja puoli-ilmaisia, mutta mSATAa ei ole kenelläkään vakitoimittajalla.

+1  4 viestiä   04:27
towelie

joskus toi oli vitsi, nyt ryssillä on askelta isompia murheita ja sos on hyvinkin ajankohtainen kansalaisen tasolla.

https://files.luolasto.org/596fda1139045.webm

+1  0 viestiä   04:15
towelie

Kylpäs tätä sivustoa olikin ikävä!!!!

+3  4 viestiä   00:38
towelie

Mikäli romanienpäivän kunniaksi laitettu kankainen lippu irtoaa tuulessa lipputangosta, niin onko se mukamas realistinen. Ei rahtihameidenkaan silkki hulmua edes hurrikaanissa.

+0  0 viestiä   03:02
towelie

mikä hiton kissamedia ja turremedia-invaasio on mahtanut iskeä tänne? Onkohan joku varisverkoston tai silakkaliikkeen pyrkimys vaientamaan jälleen yksi saitti, jossa ei totella toivottua filtteriä, josta ei pääse läpi paskeiden paskerointi.

+  7 viestiä   02:05