Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 30.03.2018 03:29:55
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 1498
Tageja annettu 971
Vierailuja 1308
Medioita 207
Medioiden näyttökerrat >45000
Plussia >2050 (2)
Saavutuksia 6
<FoxShot>

Maalta *köh* muutto

0 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Nyt sitten piinaa jo yöunia tuo toissapäivänä päättynyt risteily. Onneksi löysin siellä 40 € edestä drinkkilippuja ja ei ollut edes krapula kun heräsi.

3 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Tuli sitten käytyä vähän risteilyllä. Ei vittu enään tällästä.

6 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Jaaha. Tuli vedettyä lipat sitte. Onneksi oli ninjakoulutusta sen verran veressä, että laitto leu'an rintaan ja meni kohti uusia pettymyksiä. Ilmat lähti, munuaiset kärsi, maksa vinkas ja sydän löi ylimääräisen lyönnin. Ehkä on aika hankkia ne saatanan piikkilisäkkeet Crocsikopioden alle. Tosin ei olis auttanu nyt kun olin jo rappukäytävässä, mutta jos olisi poistanut sen paakkuuntunen lumen niin olisi kai pärjänny paremmin... tai sitten jois vähemmän.

2 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Joka lämpöydinpommiin kurkottaa, se säteilysuojaan kapsahtaa.

2 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Kolme vikaa makkaraa syöty viinan kans...

1 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

~30 € siivousvälineisiin ja niillä pitäisi tehdä vielä jotain. Lasku lähtee kyllä kämppiksellekin.

9 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Pihakytän raportti:
Amikset on istunu nyt 4 h tolla autoissaan parkkipaikalla toisilleen huudellen. Yhdelläkin on BMW:n paita päällä vaikka ajaa faramari volkkarilla. On siinä sentään kattoikkuna josta voi heitellä tölkkejä ja tupakan tuppeja pihaan.

2 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Känni jatkuu. Miten voi heittää yhen mulkun temppu näin elämän sekasin. Alkaa oleen psykoosit valmiina.

4 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Vitut. 6 h meni jääkaappipakastimen pesuun ja neppailuun. Siinä välissä ehti sankarimme "kämppis" pestä liesituulettimen. Juon kaljaa ja lähen varmaan ostamaan lisääkin.

1 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Jaaha. Kämppis veti sitten hienosti. Meni vuokranantajalle valittaa kuinka sotkusta kämpässä on. Sitten ilmotin hänelle sen siivouksen hinnan menevän puoliksi niin nyt on sitten tämä päivä menny siivoillessa kun huoltoukot kävi kattomassa. Kai on tottunu siihen, että äiti kulkee rätin kanssa perässä. Saatanan pässi.

13 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Olispa TALVI!

1 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Huumori huiskaus:
Mies lähti polkien hakemaan viskipulloa kaupasta. Maksoi ja sai pullon.

Mieleen kuitenkin tuli arasteleva tunne siitä, että jos kaatuisi pyörällä niin kallis ja muutenkin arvokas pullo menisi rikki. Siispä päätti juoda pullon pohjaan asti ennen kotiin lähtöä.

Onneksi niin, koska mies kaatui seitsemän kertaa kotimatkalla.

1 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Se on uusi omenaviininen poika kohta taas pörisemässä. Kuukauden se edellinen kestikin.

8 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Another Life - uusi Netflix sarja (!!!!SPOILER WARNING!!!!)

Vaikuttaa todella paljon Matthew Farrellin kirjalta Thunder Rift.

En ole vielä päässyt loppuun kirjassa, mutta tähän asti tykänny todella paljon. Jos sarja sitä noudattaa niin voi olla hyvä sekin. Pitää ensin lukea kirja ja pelkään, että tuo perkeleen paljasta traile jo spoilas sen kirjan käänteen.

4 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Kumma jos @5evill ei ole Finnconilla. Oppisi kirjoitoittamaan parempaa scifiä.

5 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Huumori huiskaus:
Mies haki töihin postiin ja pääsi haastatteluun. Haastattelija kysyi onko allergioita ja mies sanoi, että kahvia ei voi juoda kofeiinin takia.

Seuraavaksi kysyttiin, että onko käyny armeijan ja mies nyökkäsi "kyllä vaan".

"Onko mitään vammoja tai muita heikentäviä asioita", mies kertoi molempien kiveksien lähteneen lentoon Irakissa kun pommi sattui kohdalle.

Haastattelija sitten totesi tämän kyllä riittävän ja työtunnit on kahdeksasta neljään, mutta mies voisi huomenna tulla kymmeneltä töihin.

Mies hieman ihmetteli, että miksi vasta kymmeneltä kun pulju avataan jo kahdeksalta, johon haastattelija vastasi "Täällä me tavataan vaan seisoskella ja raapia palleja ensimmäiset pari tuntia, niin on sun aika turha tulla yhtään aikasemmin."

3 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Jaaha. Jos menis suihkuun kaljan kanssa.

4 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Huumori huiskaus:

Antropologi oli mustan heimon parissa tutkimusretkellä. Eräänä päivänä sattui niin, että heimon päällikön tytär synnytti valkoisen lapsen ja syntyi aikamoinen äläkkä.

Päällikkö otti professorin puhutteluun ja sanoi, "Olet ainoa valkoinen mies tässä kylässä, joten olisi paras alkaa selittämään." Professori selitti päällikölle, että kyse on vain luonnon oikusta ja lapsi on itseasiassa albiino ja viittoi pellolle sanoen, "Katsoppas noita lampaita. Kaikki on valkoisia paitsi tuo yksi joka on musta. Joskus vain sattuu syntymään eri värinen."

Päällikkö hetken tuumattuaan kuiskaisi miehelle, "Tehdään sillä tavalla, että ei enään puhuta siitä valkoisesta mukulasta jos sinä lupaat olla puhumatta siitä mustasta lampaasta."

2 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Heräsin 15:30 5.6.2019 edelleen humalassa. Sosiaalinen tapahtuma niin piti ottaa nousut. Mittari näyttää nyt 2,5 promillee normaalille ihmiselle. Milloin tämä loppuu ja voi nukkua sen krapulan yli?

2 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Oispa vitun alakerran narkkari hoitanu kämppäänsä siten ettei tarttis kuunnella tota perkeleen naputtelua, joka aamu kun hakkaavat listoja irti. Toisaalta vois noi Huoltosillan ukot saada ne erkkerit irti yhessä päivässä... krapula.

5 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Olipas taas vittu appro. Vieläkin kännissä.

1 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Nykyään paasataan yliopistoissa tapahtuvasta vasemmiston radikalisoitumisesta. Hiljaista on ollu jo kuitenkin monta vuotta ainakin Keski-Suomessa. Jotain taloja valtailtiin jne. Nyt löytyi eilen LTL patruunan hylsy filosofian ja yhteiskuntatieteiden laitoksen takaovelta. Vissiin ei ollu ihan niin pienet kahakat kun näitä täällä vielä on. En nyt halua alkaa politisoimaan, mutta jääkäriliikekin oli aikoinaan näiden vessankatolla lunta pitävien haihatusta.

1 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Jaaha... kossu-vissy. Olin jo pitkän aikaa alle promillen.

0 viestiä ] +] Piilota ]
<FoxShot>

Jaaha... taas pitäisi lähteä opettamaan jästejä. Miten te yksinkertaiset perähikiän juopot ymmärrätte prosentin käsitteen muuten kuin ALKOn etiketissä?

16 viestiä ] +] Piilota ]