Rekisteröitynyt 03.06.2020 14:46:11
Nähty 9 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 1 087
Tageja annettu 83
Vierailuja 1 294
Medioita 66
Medioiden näyttökerrat 16 534
Plussia 412
Saavutuksia 3
Heimosenkeimo

ostin diablo 2 resurrection, mitäs siihen sanotte. melkei 7h rytkyttäny sitä mun rottanetillä mut kohta se on valmis.
konetta en kerenny viä uppii mut kyllä se tällä vanhallaki pyörii. koitin ostaa 16gb ddr4 25e joltain mut se myi ne tai veti pois myynnistä. koitin myös ostaa ryzenin 5 oliko 2600 mihin tuli pömpeli ja emo mukana mut senkin joku homo vei käsistä, se olis ollu vaa 100e.
kaikki hyvä kama viedää käsistä eikä köyhälle rotta-pro:lle jää mitää. täytyy ehkä lainata veljeltä tonni ja ostaa mitä haluaa mut kattelen nyt vielä.
saa myydä jos on ylimääräsenä jotain ryzen 6 ytimistä, 4am emoo tai ddr4 muisteja 16gb minimi, dual 16 olis poikaa.

+1  11 viestiä   00:14
Heimosenkeimo

näin 10vuoden jälkeen skyrimit tulille ja oon taas ihan koukussa tohon peliin. main questin pelannu parillaki hahmolla mut nyt aattelin että teen sivutehtäviä ja nehän on paljo päräyttävämpiä ku typerä main quest.
sit kun saa sivutehtävistä tarpeekseen nii liityn dawnguardiin ja ja ...tapan vitusti.

+1  9 viestiä   22:05
Heimosenkeimo

tein boileri-kassivisgrattinnia.

+0  3 viestiä   22:46
Heimosenkeimo

mitkä teijän lääkkeet on pahaan ropeloon?
mulla se on sauna, se lämmitetää nii kuumaks ku voi ja siä kärvistellää nii kauan ku voi. sit tullaa viileeseen suihkuu, avataan kylmä kalja ja jätetään saunan ovi auki nii et voi viskoo löylyä. siinä sitte istutaa viileessä suihkussa kun suihkuhuone on kuuma ku helvetin alimmat huoneet ja mietitää syntyjä syviä. ja tosijjaa saunassa pitää olla pimeä. siinä kun juopi siksarin kaljaa nii pahat henget on häädetty ruumiista.

+1  2 viestiä   15:31
Heimosenkeimo


tässähän on ollu jo 3h hyvää aikaa juoda tukimassit ja mä vasta alottelen.

+5  1 viestiä   12:17
Heimosenkeimo


meen nyt nukkuun moi!

+0  2 viestiä   12:26
Heimosenkeimo

squid game on kyllä ihan jees sarja.

+1  3 viestiä   01:48
Heimosenkeimo

siinähä me veltto-virtase kans oltii ja juotii kossua. ihmeteltii ku irwini ei juo ollenkaa. se söi sitä kossua lusikalla kun se oli perkele menny jäähän.

+1  0 viestiä   09:33
Heimosenkeimo

https://www.youtube.com/watch?v=ILoZaS8gY1c
tässä oli kyllä laatu pätkä. helvetin huono kuva mutta vuosi 68, onneks äänet on helvetin hyvät.

+0  2 viestiä   05:20
Heimosenkeimo

mä olen ylittänyt itseni tuon omenasiiderin kans. mä vähän maistoin tonkasta kun en halu päästää sitä liian happameks kun se pilaantuu nii nopeesti. kattoo ny kuin kauan tuo jaksaa kunnolla purpluttaa mut pysäytän sen kyllä heti sitten kun hiljenee.
prossia ei tuu varmaa ku 6-8, suunnittelin alle 10. en oo ihan perillä siitä miten siihen saa hiilihapot, jotenkin pullossa käymisen seurauksena se kai tulee. voisko joku lotraaja valaista mua. digimummoa, apua saatana vai juotko vaa keskenkäynyttä anus viinaa suoraa saavista?

+1  7 viestiä   21:59
Heimosenkeimo

Kohta ne herää:D

+0  4 viestiä   04:42
Heimosenkeimo

myy renkaat suhteellisen halvalla että saat pois nurkista. ostaja löytyy heti ja on tulossa mutta on vitusti väärässä suunnassa.
sano lopulta että ettii renkaansa jostain muualta, tai jos löytää tänne vielä tän viikon puolella nii hinta nousi justiin, sää veit mun aikaa joten mää viän sun rahaa. varmaa oli alusta asti irl trolli, vittu mikä homo ja lankesin trolliin viä.
navigaattori ei osaa, ootko kirjottanu varmasti osotteen oikein, no olen olen, mitä siinä lukee, no emmä ny sitä tästä nää, aha ok selvä. vitun kalevit, kehotin sitä myös hakee abcltä paperikartan.

+3  0 viestiä   13:56
Heimosenkeimo

tein eilen masennuksissani kiljun 10l kattilaan ja aattelin että ihan sama värillä, nimellä tai maulla. tänään kävin sit sukulaisella laittaa sen koneen kondikseen ja keräsin ämpärillisen omenoita. kaadan ne eilen tekemäni kiljun kans isompaa saaviin ja odottelen mitä tostaki tulee.
määristähän ei oo mitää tietoo et, vettä sopivasti, ämpäri omenoita ja sokeria on nyt noin 2 kiloo siellä. joku nero sen varmaa osais laskee noin suunnilleen mutta ei kai sillä mitää väliä oo kunha ei laita vitusti liikaa sokeria.

+0  37 viestiä   16:36
Heimosenkeimo


korjasin mun kalsarit jesarilla ja nyt se teippi on mun perseessä kii kokoajan.

+5  4 viestiä   19:14
Heimosenkeimo

naapurilla taas joka viikonloppuset psykoosit. en tiä mitä se tua tekee mutta kuuluu kauheita tömähtelyitä ja huonekalujen raahaamista vaikka on kuulokkeet päässä. ei kukaa tervejärkinen siivoo joka vkl ja raahaa huonekaluja ympäri kämppää eikä se tee sitä ainakaa hyppimällä.
mua vituttaa tuo ku joka vkl sama homma.
välillä sillä on hoidossa sen vammanen muksu minkä lempipuuhaa on hakata ikkunoita avokämmenellä ja kiljua, ammun sen vitun vammasen kyllä viä.

+1  8 viestiä   19:54
Heimosenkeimo

oli tullu uus pettämättömän logiikan video eikä kukaa kertonu. homot.

+0  14 viestiä   22:10
Heimosenkeimo

kuittaa ilmotukset sivun alalaidasta kun avaat ilmotuksen.
kaikille tuomareille ja lähes sokeille pikku selvennys.

+0  0 viestiä   19:35
Heimosenkeimo

Mutta tuona kohtalokkaana iltana
Viinan kutsu voitto jälleen
Edellispäivän kaikki
Niin päättäväiset aikeet

ostin skottilaista viskiä, katajaista giniä ja mäykyn kaljaa.
tänään kukaan ei ole turvassa.

+1  9 viestiä   12:57
Heimosenkeimo

Kuu ja tähtet taivahalla vilkuttaa / renki tytön kanssa metsään nilkuttaa
pusi pusi kuuluu pian jo kuusen alta / tytön kamppaa kohta pojan jalka
kuusen vieressä on vanha pinja / poika häippää, taisi olla ninja
tyttö suree heti paljon Tapaniaan / tapahtumat sijoittuvat tässä vanhaan Japaniaan.

+3  2 viestiä   04:25
Heimosenkeimo

Kotiseudulla vaikutti Putki-Esko, jonka nimi kertoi sekä ammatin että juomatavat.

Tunnettiin hetken aikaa myöskin Puujalkahirvenä, kun oli kaverinsa kanssa ajanut kännissä auton katolleen ojaan ja keksi sitten kääntää vahingon vakuutuspetokseksi. Tuhannen päissään kävivät kaverin kämpillä leikkaamassa hirventaljasta jalan jolla sitten tökkivät suoran rivin reikiä tielle auton taakse ja soittivat poliisit todistamaan hirvikolaria. Poliisi sitten paikan päälle saavuttuaan totesi, että taisi olla puujalkahirvi.

Jotenkin Putki-Esko kuitenkin ehti tilanteesta pakoon ja jäi kiinni vasta eksyttyään ajamaan ympyrää naapurin pellolle.

+  4 viestiä   06:55
Heimosenkeimo

floodasin tänne videoita yks yö ja huomasin että se on sama yö kun tuo tän hetken plussatuin. mietin vain että miks luolastossa eniten plussaa saa transun mulkun heilutus. katsotuin on myös transu. ei sillä että mua kiinnostas mikä saa plussaa ja mikä ei, mietin vain mihin keski-ikästen homorunkkareiden foorumille olen itteni kuljettanu.

+0  4 viestiä   16:14
Heimosenkeimo

floodasin tänne videoita yks yö ja huomasin että se on sama yö kun tuo tän hetken plussatuin. mietin vain että miks luolastossa eniten plussaa saa transun mulkun heilutus. katsotuin on myös transu. ei sillä että mua kiinnostas mikä saa plussaa ja mikä ei, mietin vain mihin keski-ikästen homorunkkareiden foorumille olen itteni kuljettanu.

+0  0 viestiä   16:14
Heimosenkeimo

naisethan ei ikinä kuolaa miehiä ykä sonnimaisesti. tai uskoin tähän valheeseen nii pitkään kunnes sattumalta luin him:in kommentteja youtubessa.

+0  3 viestiä   02:35
Heimosenkeimo

https://www.youtube.com/watch?v=id30U3mP2Wc

+0  1 viestiä   12:42