Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 12 955
Tageja annettu 1 470
Vierailuja 16 738
Medioita 905
Medioiden näyttökerrat 249 067
Plussia 2 648
Saavutuksia 25
+5      
Mutta äiskä! Mää haluan olla poika!!! WÄÄÄ WÄÄÄÄÄÄ!!
- Okei.
...
.....
Mutta äiskä! Mää haluan olla tyttö!!! WÄÄÄÄ WÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/c24e7445-cc06-4e08-898c-6351a8c29826

Tässä kohtalainen esimerkki siitä, että lasten sukupuolia ei pidä mennä sörkkimään. Aikuisena sitten jos sille tuntuu, mutta ei lapsena. Vittu. Tuo varmaan viiden vuoden päästä haluaa olla elefantti tai mikä vielä kauheampaa dickchick.
14.09.2021 09:09:43
#500604 [+2] Piilota Suosittele

jännä ja ehkä tärkeäkin käänne että tällainen esitetään. päitä varmaan putoaa, tai ehkä suomessa ei vielä ole asiat niin huonosti. maailmalla tuollainen epeli koetaan helposti aatteen petturiksi jonka palkka on tulla kiusatuksi hengiltä ja saman kohtalon saavat kaikki jotka mitenkään tarjoavat hänelle puhujanpöntön.

tällä on hyytävä vaikutus terveydenhuoltoon, koska jos potilas millään tavalla ilmaisee epävarmuutensa sukupuolestaan niin lääkärillä on käytännössä vain yksi turvallinen tie eteenpäin, eli ilmoittaa että aletaanpas kaavailla lopullisia muutoksia siihen vartaloon. mitään muuta terapiaa ei voida suositella koska se rinnastettaisiin eheytymishoitoihin, ja yhtäkkiä lääkäri olisikin hirviö joka saa heittää hyvästit uralleen.

kuitenkin, kuten tämä tapaus osaltaan osoittaa, joskus - ehkä jopa usein, tai tai peräti yleensä? - potilas ei voi huonosti siksi että hänellä on genderdysphoria, vaan hänellä on genderdysphoria koska hän voi huonosti. ehkä hän tarvitsee vain terapiaa, ja tätä pitäisi käydä läpi runsaasti ennenkuin päädytään tekemään mitään pysyviä muutoksia kehoon. Mieltään voi aina muuttaa, vaikkei se toki helppoa olekaan, mutta pois leikattuja ruumiinosia ei saa koskaan takaisin. Jos siihen asti päädytään, sen tarpeellisuudesta pitäisi olla täysi varmuus. Ja jos potilas on lapsi jonka keho, mieli, ja valmius kohdata maailma ovat edelleen kehittymässä, miten tällaiseen varmuuteen voitaisiin ikinä päästä.

Transseksuaalien itsemurhatilasto on jotain aivan hirveää. Pelkään sen kertovan siitä että olemme aivan hakoteillä siitä miten asiaa pitäisi hoitaa.

[ 1 viestiä | ]