Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 36 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 21 327
Tageja annettu 2 693
Vierailuja 31 725
Medioita 1 363
Medioiden näyttökerrat 543 351
Plussia 8 712
Saavutuksia 60
digimummo

Hyvin säädetty on iso termostaatti ♪
Mua auttaa yläkerran mesenaatti
Kun mä kännissäni yksin sitten haahuilen
Niin hihitellen kaatuilen

On @hapsi_ mulla aina mielen päällä
Ihan sama millä tahansakin säällä
Kun leppoisasti kanssanne mä säätelen
Ja vitsejäni vääntelen ♫

+2  1 viestiä  Piilota  00:57
digimummo

Mummoilla on mitä tärkeintä asiaa. Näin on todistettu ja se on sillä selevä. Tai vähemmän selevä.+0  0 viestiä   22:25
digimummo

Ku joku kinus niitä mun outoja unia niin nyt sattu kohalle semmonen jonka muistinki ja liittyy suoraan teihin.

Olipa mukavaa ku olitte saapuneet miittiin niin runsaalla joukolla ja mukaan oli ämppäytyny vielä pari nuorta neitostakin. Siinähän tais jotku saada jo romanssin poikasta aikaan. Ite tyytyin vaan rapsuttamaan yhtä lyhkästä blondia hiuksista.

Valitettavasti vaan jäi epäselväks, että ketkä kaikki oli paikalla, mutta yks niistä anto vankan vihjeen ja tietenki se oli @hapsi_ Ja enpä muuten ois osannu arvatakkaan, että se on todellisuudessa semmonen reilu parimetrinen puolineekeri joka näyttää hyvin pitkälti siltä jenkkien visailuohjelmahaastattelijalta mahtiviiksineen kaikkineen. Empä tiiä sen nimiä, mutta kyllä siitä on videokuvaa ollu varmaan täälläkin ku sillä on aina niitä ihime ilimeitä ku se vittuilee väärin arvaajille.

Kaiken lisäks ku kerroin talvella olleeni jonku paikallisen luolastolaisen luona kylässä niin meitä oli vaan nelijä sillä kertaa. Ku sannoin siitä muille niin joku ties sanoa, että Apachen luona oon käyny, että se rakentelee jotain ohjelmistoja sillä koneellaan jota ihmettelin. Edellisessä miitissä nääs siellä oli videokamerat pyörimässä ja koneella pyöri jotain ohjelmia. Oletin, että siinä rullas koko luolaston serveri, mutta nytpä tiedän paremmin.

+0  0 viestiä   20:04
digimummo

Ei tästä pääse mihkään. @nakuankka ja @rapunaama on päässeet menneinä aikoina jopa kappaleeseen Junnun sanoittamana :3

+2  6 viestiä   23:33
digimummo

No voe vittulaene ku ei oo ku monopoli niin pakko kait se on nostaa hintoja sitten ku muuten ei pärijää. Ja ennen ku kukkaan teistä rupiaa väittämään ettei oo monopoliittinen monogamia niin hilijaa saatana!

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/carunalle-vain-158-miljoonan-euron-voitot-nostaa-hintojaan/c17b7c86-d18c-4f42-926d-4e41d0db246d

+1  2 viestiä   23:27
digimummo

Miks (nekrun)jalkapalloneekerin mielipide uutisoitiin jopa Suomessa, mutta samalla media jätti huomiotta (valkosen) juttu uhohtu julkasematta?

No natsilehden uutinen, mutta menkööt
https://www.suomenuutiset.fi/yle-intoili-kun-jalkapallotahti-varoitti-laitaoikeistosta-ja-vaikeni-kun-toinen-arvosteli-massamaahanmuuttoa/

+2  12 viestiä   01:35
digimummo

Ny vähän helepotusta tekstimuovossa siihen, että ku aina kuvitellaan olevamme sieltä sekavimmasta päästä.

Tyypeillä ei oo muuta hommaa ku kirjotella kymmeniä kertoja päivässä mitä meinaavat tai aikovat tehdä. Vielä surullisempana on sitten ne jotka kirjottaa sen 10-30 viestiä päivittäin siitä miten vaikka persut ahistaa.

Vaan tätä se on ku pahemminkaan hullut ei joudu/pääse lataamoon. Täällä kylillä on uimahalleissa yks aivan skitso akka joka huutaa, haukkuu ja uhkailee ihan fyysisellä väkivallallakin kaikkia jotka ei oo sen kans samaa mieltä. Uinninvalvojat tietää kyllä sen kahelin, mutta eihän ne sille mitään halua sanoa. Päinvaston vittuilevat aina niille jotka kertoo sen hulluuksista. No tossa yks kerta sitten ku huuti hoosianna, solvas ja uhkaili poliisilla sekä fyysisestikin muita niin paskat ne valvojat mitään tehneet. Siinä oli yks nuori flikka uinninvalvojana joka ei sanonu juuta eikä jaata, mutta nuori miesvalvoja sitten oli kukkopoikana paikalla aukomassa päätä vanhuksille kunnes yks niistä sano, että on ollu vuosikymmeniä mm. jäähallilla ja uimahalleissa valvojana. Sitten alko nikottelu ja yskiminen.

Legendan mukaan se sama ämmä on huutanu vittuhoosiannaa myös ainakin yhelle jollekulle aivan tuntemattomalle ihimiselle kaupassa ja uimahallissa pesee itteään pakonomaisesti eikä sekään vielä riitä vaan pitää pestä se suihkun aluekin siinä samalla. Ei se aina kannata säästää niistä mt-puolen rahotuksista. Ja nää tarinat ei oo vaan mun keksimiäni puolikoomisia juttuja vaan luotettavista lähteistä kuultuja faktoja.

Eno nääs käy täällä uimahalleissa ja sillä on saunatuttuja siellä niin kaikki meni hyvin sen skitson kans siihen asti ku kuuli, että vanhat äijät keskenään porisi että on niillä mukamas pakolaisilla hirveät tavat kun pieksevät, raiskaavat ja ryöstävät ihmisiä. Ku se mummeli kuuli ohimennen niiden juttelut niin tilttas täysin niidenkin suhteen. Sen rakkain harrastus tuntuu olevan se, että käy huutamassa uinninvalvojille, että uima-altaat on täynnä natseja ja jos niitä ei poisteta paikalta välittömästi ku ite on siellä niin sitten ottaa yhteyttä kaupungin johtoon ja poliisiin. Ainakin toisessa kylän uimahalleista on tolkut valvojat joutuneet puuttumaan sen käytökseen ku häiriköi muita milloin mistäkin syystä. Jännänä kuriositeettina ties kertoo jollekin ukolle, että uimahallissa sen äijän perse haisee pahalle, että kyllä hän tietää. Ja oli aivan tosissaan.

Tai niin tosissaan ku skitsofreenikko voi olla. Ei jumalauta..

+1  13 viestiä   04:34
digimummo

Seksikäs kuva-arvoitus:+0  34 viestiä   06:31
digimummo

@Nakuankka

Ku nää cosplayaat juudendomia niin mitä nää miätit tästä? Seriously. Mikä vähän ku kysellen, että on se syy ettei jutkut tai mutkut syö possua? Ihan oikeesti, mua kiinnostaa.

+0  9 viestiä   06:03
digimummo

+0  0 viestiä   21:31
digimummo

Hentai Kamen

+1  1 viestiä   22:06
digimummo

Jumalauta Hapsi saatana!

ei vittusaatana, hihihiihhihi.. ääh, oevoe.. öö hiuu höhähähähäh.Ai nii joo homputtelijaiset jumputtajanaiset, hehe, tässä on teille pfotosphaajille senmosta ku mitä haspiini, vanha homo lesbiaani, piirtelee. Niin niin, siis niitä mitä HAPSHI piirtelee? NO PIPPELEITÄ, PERRKELE, minä menetän vielä hermoni teijjän kanssa ku ootte kaikki ihan sokasim. Ei ollu minun nuoruuvessa tämmöstä irstailua ja paljaan tavaran vilauttelua. Sillä mä heitinkin sitä laivahuoran settiä sen noin 16 vuotta kai. Ja jäinhän mä joskus maihinki eri puolia Jerusalemia, täällä joen pohjoispuolen jengiläisten vangiksi taitaa tämä trans.. siis nainen jos ei ojan eteläpuoliset tuu lunastaan mua. Vaihtakaa mut vaikka siihen Tuppuraiseen tai jotain. Sniff. Snuff. Ja taikuritiikeri Puff!

It's a kind of magic, it's a kinda magic.
One dream, one soul
One Reich, one goul
A goulden chance of what could be

One flash of lith, of V1'n2
No mortal man can win this day.
The Heil that rings inside your mind
Is challenging the doors of time ♫♪

+0  5 viestiä   03:52
digimummo

It's the eye of the Thai-girl, it's the thrill of the fight
Risin' up to the challenge of our rival
And the last known survivor stalks his prey in the night
And he's watching us all with the eye of the Thai-girl

+0  1 viestiä   20:03
digimummo

Chivalry 2.

Yritä pelata niin saa tutoriaalin. Ohjeina on, että heiluta hiirtä vasemmalle. Okei, kolmannen kerran jälkeen peli tajuaa, että siirrit hiirtä vasemmalle. Sitten sama oikealle, ylös ja alas. Ei tiedä eikä tunnista liikettä ilman lukemattomia yrityksiä. Sitten pitää vaikka siirtää hiirtä alemmas ja painaa jotain kaikista niistä napeista. Ei onnistu, koska millilleen väärä asento pelissä. Samaa paskaa sitten siihen viiteen minuuttiin asti kunnes poistin koko paskapelin.

Jos jumalauta peli ei osaa etes simppelisti kertoa, että mitä milläkin hiiren liikautuksella yritetään saavuttaa samalla ku pitää olla peukalo perseessä ja siinäkin kynsi vähän poikittain niin sillon peli on perseestä. WASD, liikut. Hiiren ykköspainike, hyökkää, kakkospainike suojaa ja jos on ylimääräsiä namiskoita niin niiden toiminnot voi valita ite, ei lopettaa peliin pääsemistä siinä, että sun hiiressäs ei oo seittemää eri nappia ja sun pitää toteuttaa tosiaan ne liikkeet täydellisesti.

Varmaan joku feministien koulutusohjelma ylipäätään. Paskan möivät (vaikken maksanu penniäkään, mutta varotuksena muille).

+0  4 viestiä   04:50
digimummo

Hei jämpätterette. Mä en ny jaksa vääntää yhtään minkäänlaista paskastikan tehtyy feikki kuvaa, mutta silti mä aattelen teitä pusi pusi vaan. Tossois linkki siihen nytvittumeihanvittuvaramasti kuallahoeasnasdfgnnnansndgngs!!!!

Vittu mä tiesin tän! MÄ SAATANA TIESIN TÄN! REVIN PATTERIT, SAATANA, SEINÄSTÄ JA SITTEN SOITAN EX-ÄLLE; ELI ENTISELLE Ällälle ja..

No, "L" kuoli jo ennen ku vuostuhat ehti vaihtua eikä sillä ollu kuulemma jäläkeläisiä. En tajua miksi se tavatessaan anime-lapsia puistossa niin anto niille karkkia ja juuuuu.... okei, okei. No nymmäätajua. Te kaikki perkeleet ootte homofiilejä ja ku tajusin tän niin tehän ootte saatana jo yli kolomisenkymmentä vuotta. Jumaliste, mää luulin Tatjaanan kans solmimani henkisen avioliiton silloin SDP:n ystävyysmatkalla Pohjois-Korea.. siis Pohjois-Karjalassa.

Missä minä oikeen oon? Ei jumalauta... ei saaaatana. Mä oon edelleen kotona, koska tuolla esteen takana on mielenkiintoisen näkösiä paikkoja. On puita ja ties mitä muita. Taidan heivata kamppeet kerralla menemään ja sitten alan kissakoiraturriksi. Näin on, herramme Saatanan nimeen!

Jenkit oli eka maa joka laukassoo yrinahamenijaisot, muttei varmana tuu olemaan viimeset. Nii vai että mitenkö muka ei? Noku ryssillä on kaikkien mittareiden varmuudella aivan varmasti sitä mieltä, että ryssällä on pilijarti.... Mörh, olokoot miten oli tai on senkin internetin matoset. Mulla näkkyy olevan vielä sevverram ghlmmöbbyypus% *KRÖH* muutama, kaheksisen galijaa ja diedengi sidde aivan dumaladon määdä lennoddimaa dai dussung gadguja. No se, siitä. Menkää pois. Hus hus jos ei oo mitään tajunnan virtaa luvassa. Ja ensinnäkin se tekee hyvää aivotuksille. Mitä enemmän miettii ajatuksiaan niin sitä enemmän alagaa dajjuun muida daijjuja jogga on niin eddä ne joggaa toiset toisiaan niin se on karmeen näköstä.

Siinä siis pitkän musta hieman pyyttonia muistuttava karmea letku lähestyy toista samankaltaista. Tämä oli täysin epäreilua ja todiste siitä, että ne aina käytti meitä naishustsuilij..naishumanisteja. Ei ny pahalla, mutta mää oon värkänny tätä tässä viimesen puolen tuntia. Oon aatellu teijjän tuntei.. ja vitut, oon vaan niin päissäni, että ehin melekeen unohtaa lähettää :D

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010528035.html

+0  4 viestiä   03:34
digimummo

Kaikkihan tietää mikrofoonin, mutta moniko teistä on nähäny nekrofoonin?

+0  9 viestiä   21:21
digimummo

Ei perkele, ny mä tajusinki miks kukaan ei vastaa. Te vemputtajat tietenki katotte siellä pilit tanassa siellä änhooällän peliä. Tajusin pelin olevan menossa vasta ekan erän jälkeen ja aivan saman näköstä peliä ku Jukureiden ja Sportin välillä.

+0  3 viestiä   04:48
digimummo

Mää en kestä ennää! TsiuDviuPIIPpshupshupshu

Kiitos. Taas helpotti.

+0  2 viestiä   02:42
digimummo

Mitäh? Ei ei, äiti on hyvässä kunnossa. Painukaas vittuun siitä häiriköimästä. Noh? Hus!

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a83bcb14-4a9b-404c-8aa9-89e013739dd2

+0  6 viestiä   00:17
digimummo

Haluan tunnustaa rakkauteni koko maailmalle <3+2  0 viestiä   18:50
digimummo

Mä ku oon hortonomi niin kattokaa minkä siemenet tupsahti postilootaan eilen muiden muassa. Eiks oo nätti ku saatana pienenä? Ihan ku joku niistä Babylon 5:n Shadow örkkien alus :D

https://www.impecta.fi/siemenet/monivuotiset-huonekasvit/viiksikki

+1  13 viestiä   14:57