Rekisteröitynyt 15.10.2017 06:57:17
Nähty 3 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 21 324
Tageja annettu 2 380
Vierailuja 64 802
Medioita 1 368
Medioiden näyttökerrat 533 633
Plussia 11 846
Saavutuksia 112
+   16.04.2021 14:23:11    
Työttömille hakemuspakko ja haastatteluja joka toinen viikko – Uuden työnhaun mallin valmistelu on loppu­suoralla
Auki on yhä, pysyykö työtöntä velvoittava työtarjous uudessakin mallissa mukana vai luovutaanko siitä.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007923401.html?fbclid=IwAR3MedUVR0GKdHsFxH-7ul1pKtPol3jI4a0XymWxKj5nhXmmk6oK62S9cJQ
16.04.2021 15:05:36
#456672 [+-] Piilota Suosittele

Vituttaa kyl nää käsienheiluttelijat ja ehkä eniten vituttaa se, ku haet töitä jostai järkevästä mestasta ni nää vitun pellet laittaa sulle jonku mesta jostai 60km päästä jonne ei kulje mikään muu ku oma auto jota ei tällähetkellä ole. Sitte ku sanot et joo oon hake täs kuukaude aikana johonki 20 paikkaa mihi pääsee julkisilla niin tulee jotain vitun lässytystä siitä kuinka olin nyt jääräpäinen että pitäs kyllä hakea myös noihin, mutta hyvät että hait jotain itekki. Ei vittu. Onneks on atm töitä. Kerran kävin työkkärin kurssillakin ja ei huhu, toisen kerran ku ehdotti ni sanoin että en koe hyötyväni siitä yhtään mitään ja keskityn mielummin hakee töitä. Saatanan vammanen koitti tunkea sitä käsienheiluttelukurssia joku 5 kertaa kunnes tajus että sanon sille ei.

16.04.2021 17:53:10
#456706 [+-] Piilota Suosittele

Aikonaan ku jäin työttömäksi niin tuli komennus makaroninliimauskurssille. Käytiin siellä, saatiin kansio missä oli pari monistetta joissa luki, että "kun olet reipas ja tehnyt ansioluettelon, voit saada töitä". Juotiin kahvit ja lähdettiin kotiin. Niitä kursseja piti tulla kuukauden, parin välein. Siitä on nyt 20 vuotta kun kävin sillä ensimmäisellä ja ainakin toistaseksi viimesellä "kurssilla". Oisko vissiin vuosien aikana joku joskus kysyny, että onko sulla CV tehtynä. On ollu ja aktiivisesti hakenu töitä -> ei pellekurssia. Muita vammasuuksia oli kyllä sillon joskus.

Yhellä kurssilla vetäjä kerto meille olleensa jollaki astraalimatkailuiltamalla jossa oli kummitus lipunu sen kokoussalin läpi. Mulla oli sillon kemoterapiasta johtuen pelkkä tukansänki niin se halus silittää mun päätä. Kuulemma sen pojalla on kalju, mutta ei anna silittää. Sannoin vähän ihmetellessäni, että no jos se helepottaa oloa niin siitä vaan. Se tuntu olevan sen elämän yks suurimpia kohokohtia.

Sittemmin on ollu muutamia osotuksia mennä harjottelemaan työntekoa, esimerkiksi Nuorten "Ystäville". Vittu tämmönen vanahus lyötiin johonki 16-vuotiaitten nuorisorikollisten kans samaan koppiin. Ku en ollu ihan töpinöissäni niin siellä ruvettiin kiristämään, että jos en tee niinku ne sanoo niin ne ilmottaa työkkärille, että en suostu yhteistyöhön ja saan karenssia. Naamalla oli tietenki semmoset haista-vittu virneet. Tähän väliin pitää muistuttaa, että mää ja yks toinen tyyppi oltiin ainoat jotka oikeasti tehtiin niitä hommia. Toiset istu päivät pitkät kahvilla tai veti röökiä. No eihän mua niin vaan kuseteta.

Soitin työkkäriin ja seuraavana maanantaina olivat aika nöyrää sakkia siellä "Ystävillä". Oli kuulemma sattunu joku harvinaisen valitettava väärinkäsitys, että ei ne missään nimessä ollu millään muotoa yrittäny uhkailla tai kiristää mua, että olin vaan ymmärtäny väärin. Sanoin, että soitin sen vittuilupäivän perään saman tien viestin työkkärin ämmän vastaajaan, että siellä ne on ylhäällä mitä länkytitte. Pääsin sen perästä toiseen paikkaan missä hommat hoitu etes pikkusen paremmin ja sai jopa vähän taskurahaakin.

Jos vittu vielä joskus tulis joku lähtö johonki helevetin laiva-on-lastattu kurssille tai johonki palakattomaan orjahommaan niin en helevetissä lähe. Jos siitä tuet kärsis niin sitten pitää vaan ruveta tienaamaan verotonta. Ei se sen kummempaa oo.

Ai niin, mutta tuo ite asia. Sori, mää joskus vähän innostun. Niin siis tuota just nyt Mollissa on auki 27 231 dunia ympäri maata. Voi vaan miettiä miten käy ku 700 000 työtöntä rupeaa joka viikko hakemaan niihin. Ja kuka/mikä perkele pystyy etes haastattelemaan joka toinen viikko tämmöstä laumaa ellei sitten palkata puolia työttömistä haastattelemaan toista puolikasta. Eli aivan vapaasti ne saa suunnitella ja roplata ittejään ku jos ei ymmärrys riitä laskemaan yks plus yhtä.

16.04.2021 19:34:56
#456724 [+-] Piilota Suosittele

"Hallitus on satsaamassa 70 miljoonaa euroa vuodessa siihen, että palveluihin saataisiin yli tuhat virkailijaa lisää."

En vittu ymmärrä että mikä siinä on niin vitun vaikea ymmärtää että hassattiin tuohon kuinka paljon hyvänsä ylimääräistä turhaa rahaa niin työttömiä on ja tulee aina olemaan oma marginaalinen määränsä joka tulee koneellistumisen myötä kasvamaan.. kun ongelmaa ei ole, se pitää luoda, ja kyllä sitä rahaa saa käytettyä sen luodunkin ongelman "korjaamiseen"

vitun.idiootit.

[ 7 viestiä | ]