Rekisteröitynyt 14.10.2017 23:12:32
Nähty 1 päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 836
Tageja annettu 1 032
Vierailuja 8 794
Medioita 143
Medioiden näyttökerrat 84 255
Plussia 814
Saavutuksia 4
+2      
Ei helvetti noita jotka keskustassa ajaa autojen perässä jossa kolmio eli ajo opetus meneillään ja sitten kun se kolmio perässä oleva auto ei lähekkään heti liikkeelle niin pitää alkaa tööttäilemään. Vittu mitä juntteja
12.07.2022 23:29:40
#585382 [+-] Piilota Suosittele

Just kävin köröttelemässä kasitiellä tuossa yks päivä. Ei jumalauta mitä sunnuntai ajelijoita siellä oli. Satasen alueella hiissattiin 75-85 vauhtia eikä niillä ollu etes vakionoppeudensäädintä ku vaihteli se vauhti sillä tavalla. Ohikaan ei päässy ku puolet lestaadiolaisista oli liikenteessä eikä kellään kiirettä minnekkään. Sitte kuuenkympin alueella vedettiin kaheksaakymppiä. Yks sankari karavaanillaan keksi hissutella satkun alueella reipasta kaheksaakymppiä ja ku tuli vastaan ohituskaista niin veteli pitkälle päälle satasta, heti ku ohituskaista loppu niin taas sitä saatanan perkeleen alinopeutta ja tietenki melekeen kaistojen keskellä. On tuo ny vittu jos ei osaa kasikympin alueella ajaa kaheksaakymppiä tai satasen alueella satasta. Ampua semmoset kyrvänsyylät pitäis.

No sitte paluumatkalla taas joku karavaanarin vittupää körötteli eellä ja suuttu siitä ku sen eellä joku ajo yheksääkymppiä satasella. Ohitti sen. Menin perässä ohitte. Sitten se vitun vammanen ite jäi ajamaan yheksää kymppiä. Ku pääsin ohi niin vetelin reipasta satasta menemään niin sillä otti se ohitus niin koville, että ajeli mun kans samaa vauhtia seuraavat 90 kilsaa. Mikä hevonvitun perkele pitää olla ihimisellä pielessä että ajelee kaistan vasemmassa laidassa eikä tee elettäkään päästääkseen ohittajia ohitte ja sitte ku joku ohittaaki niin painaa kaasun pohjaan ja pui nyrkkiä?

Sillon joskus ku olin ajamassa C-korttia samaan aikaan ku beetäkin niin piti kääntyä yhessä risteyksessä vasemmalle, mutta ku ei ollu mahollisuutta niin ei ollu mahollisuutta. Sankarit piti 50 metrin väliä toisiinsa kilometrin mittasena letkana niin ei siinä kuokkurilla painella väliin. Joku takana tuleva bemarihomo kyllästy ja tööttäili menemään. Opettaja ihmetteli, että miten en hermostunu. Sannoin, että painelkoot ite ohitte jos ei jaksa oottaa. Kyllä se oli tyytyväinen vastaukseen. Kuvitelkaa ny ite, että ylämäkeen kuokkuri lähtis kääntymään toisen kaistan ylitte ku vammaset pitää liian pitkää, mutta tarpeettoman lyhyttä väliä moiseen operaatioon.

Ja sitte vittu tuolla motarillaki niin heput änkeää kiihytyskaistalta kaheksaa kymppiä tientukoksi ja jatkaa yheksällä kympillä. Mikä vittu siinä on niin vaikia ymmärtää, että satasen alueella ajetaan satasta ja kaheksankympin alueella kaheksaa kymppiä? Vetelesivät perkeleet kolomirattaisella jotaki ojan pohojaa jos eivät uskalla ajaa liikenteen seassa. "Mutta ei se oo pakko ajaa sitä..." NO VITTU ON! "Ei oo olemassa alinop..." NO VITTU ON! "En minä halua..." NO PAINU VITTUUN EESTÄ SITTEN!

Saatana!

>>585372
Ohikin pääsee jos päästetään. Älykkäät tajuaa ajaa kaistan oikeaa laitaa niin ohittaja näkee millon voi päräyttää eelle. Ja jos joku jää mun perseeseen kihnuttaan vaikka ois mahollista mennä eelle niin nykäsen käkkäristä. Kyllä ne sen jälkeen jättää kunnon välin tai menee keskaria esitellen ohitte.

[ 3 viestiä | ]