Rekisteröitynyt 24.07.2021 00:34:55
Nähty 638 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 38
Tageja annettu 1
Vierailuja 325
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 325
Plussia 26
Saavutuksia Ei ole
+0   25.08.2021 13:13:08    
Kävikö näin luolastolle?
25.08.2021 14:51:50
#494392 [+-] Piilota Suosittele

Oleellista on, notta on sana vapaa. Ei mitään idioottimaista iltalehti-sensuuria missä ei saa kirjoittaa edes itäkeskus-sanaa.

01.09.2021 18:44:15 | 18:50:31
#496559 [+-] Piilota Suosittele

Ei ehkä täysin, mutta lyhykäisyydessään joo.

Internettiin floodaantui 2010-luvulla valtava määrä ihmisiä joiden medianlukutaito oli nollissa, ja törmätessään alakulttuuriin jonka henki ja veri oli kaikella ja kaikin muodoin vitsaileminen, ottivat massat sen tosissaan. Netiketti unohtui, alettiin esiintymään omalla nimellä ja identiteetillä (some auttoi tässä paljon), kaikesta tehtiin ihmiskeskeistä ja perkeleen tärkeää ja vakavaa.

Luolastoahan edeltää Naurunappula. NN koki tämän sysäyksen joskus 2014, Syyrian mamuaallon aikaan, jolloin Nappulan sanavapaan ilmapiirin löysi läjä setämiehiä. Kaoottisesti, mutta jokseenkin systemaattisesti keskustelukulttuuri muuttui siten, että jokainen media, joka ei liittynyt maahanmuuttoon tai vasemmistoon mitenkään, liitettiin maahanmuuttoon tai vasemmistoon jotenkin kommenteissa. Vasukki - rajakki -vastakkainasettelu syntyi nopeasti ja pitää otettaan tänäkin päivänä. Jos et vihaa neekereitä, otat niiltä melaa perseeseen - kuulostanee tutulta. Ikävintä oli huomata että tämä oli jokseenkin masinoitua toimintaa, mutta ylläpitäjät fuck offasivat kriittisellä hetkellä, jättäen sivuston oman onnensa nojaan kolmeksi vuodeksi. Voit mennä naurunappula.com:iin löytääksesi sivuston kohtalon.

Luolasto on perustettu Nappulan yhteisön jäänteille ja tapakulttuurin raunioille. Sananvapaus on meille tärkeää, mutta sillä irstaasti revittelevät käyttäjät maalaavat ehkä väärää kuvaa siitä, minkälainen asenne ja ilmapiiri nappulassa oli. Mutta tää on vähän tämmöstä kaikkialla. Kaikesta on tullut perkeleen tärkeää ja vakavaa, puhutaan ajatuksen- ja naurunvastuusta ja samalla maailman menosta. Samalla tavalla kaikesta siitä elämästä kärsimisestä on tullut valtava ja aito ilmiö - emoilu, jolle ennen naurettiin vahingoniloisesti, otetaan nyt sekin tosissaan... tai sitten päänaukominen, josta on tullut myös todella veristä ja totista tämän myötä. Ihmiset vioittuvat täällä eivätkä tajua sitä itse.

Ylen Pepe-dokkari ilmentää tän ilmiön varjopuolia todella hyvin, suosittelen.

[ 6 viestiä | ]