Rekisteröitynyt 02.09.2020 20:52:02
Nähty 13 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 1 172
Tageja annettu 41
Vierailuja 265
Medioita 13
Medioiden näyttökerrat 4 243
Plussia 660
Saavutuksia 2
+1      
Olikohan kyse lapsesta vai itsepäisestä oikeassa olijasta. Jos jälkimmäisestä, niin sääliä ei nyt tahdo löytyä sitten millään.

(fillaristi ajoi rekan alle)

https://www.ts.fi/uutiset/6300242

https://www.ts.fi/uutiset/6300242
15.04.2024 22:35:54
#614610 [+-] Piilota Suosittele

Vaikea noin lyhyen artikkelin perusteella mitään sanoa, mutta miksi ei löydy sääliä ihmiselle joka olettaa että muutkin osaa liikenne säännöt? Eriasia jos tahalleen ajo alle, mutta jos ajo normisti niinku vihreillä ajetaan niin joo juu, mutta varmaan aika harva kuolis sentakia että "on oikeassa".

15.04.2024 23:40:31
#614620 [+-] Piilota Suosittele

Olin ite spandex-homo monta vuotta mutta ymmärsin, että auto on isompi kuin polkupyörä vaikka polkupyörää ajaisi meikäläisen kokoinen läski.

Vaikka ajoin lujaa ja ilman kypärää sääntöjen vastaisesti jopa, en ajanut tahallaan auton alle kuten nämä teiden neekerit aina kun on sulaa.

Sitten on teiden zombit älypuhelimineen, ei vittu 🤬

16.04.2024 01:06:43
#614632 [+-] Piilota Suosittele

>>614615
On toki, liikennesääntöjen mukaan ei voi edetä, jos sitä ei voi tehdä turvallisesti, eli rekalla ei saisi kaupungissa kääntyä mistään risteyksestä. Mutta koska käytännössä sitten taas pitää joskus kääntyäkin, niin on keskimäärin hyvä idea olla ajamatta alle sellaisessa tilanteessa, vaikka oikeassa olisikin.

16.04.2024 06:25:21
#614656 [+-] Piilota Suosittele

Nää on näitä taikasanoja. Jos ois ollu kyse lapsesta niin se ois ollu koko räpellys sitten siinä, mutta ny me sentään "pyöräilijä" "tappaja-auto". Vain yksivuotias spandeksiin pukeutuva SM tason mitalisti.

Oon aina vihannu pyöräilijöitä (paitti ittiäni jos pyöräilen) ku ne vittusaatanat ei välitä paskaakaan mistään laeista eikä edes maalaisjärjestä! Kerranki meinas hypätä joku ties missä maailmoissa elävä jamputti pakun alle suoraan päin punaisia. Tossa suht lähellä on semmonen [url]http:www.homopyöräpaananjatkeenepävirallinenjatkeennenjoskussittenkuntaaskustaanrahaapyörähomoiluun.ouka.fi[/url]

Ihan aivan fantsupantsudantsugantsutosissaan niin Oulu kun haluaa olla ns. pyöräily-ystävällinen kaupunki niin se on menny ihan päin vittua. Tälläki herreilläolosessiossa kusetutin sessua niin alako kuulua jotain outoa surinaa. Ihan ku mehiläinen ois lentämässä korvan kupeessa. No ei ollu mehiläinen. 300 metrin päässä tuli meikän suuntaan joku helevetin Batmanin tekemä laite ku se oli polokupyörän ja moottoripyörän väliltä. Tyyppi veti ainaki nelijää kymppiä. "Kyllähän ne muut väistää, ja paskaako sitten jos vaikka jollakin vihlaisee polvesta ja kaatuu alle. Iteppähän kaatu, saatana".

Siis mikä vittu siinä on "pyöräilijöillä" niin vaikeaa, että ei saatana etes yritetä kattoa mitä ympärillä tapahtuu. Sitten jäähään rekan alle ja kaks päivää vasemmisto vaatii, että rekat on kiellettävä kunnes seuraava diibadaaba tulee kohdalle. Mutta tosiaan niin amikset ja pyörähomot tuntee olevansa kuolemattomia. Vähän ehkä pientä niiskutusta ja sitten tolkutonta vauhtia selän takaa ohittaen kun ilmeisesti nykyään pyörissä pitäisi olla kello, mutta näille sellaista ei ole vielä löytynyt.

Sillon ku toisinaan siirtelen nuita jumalattoman raskaita kymmeniä milijoonia tonneja painavia hammastikkuja niiltä ala-asteen "kovisten" johtajalle käy sanoon, että "Heippa, Tapio, mitäs sulle kuuluu?" ja kun se sitten yrittää kerätä ajatuksiaan niin.. "Hei Tapsa, muistakko miten sulla oli tapana lyödä mua sillon ala-asteella ja laittaa sun pippeli mun pyllyyn? Että muistakko" "Mihätsä oooooot? Oookko sä tauuuutinen? Ku mä nä näät tä mu pysyn tääniieläpelekää. I...itteni. En sua, heehhehehehihihihiih... en tietenkää. Oo iha huoleti ja sittetulinelohikärrmetjotkamenisenseinänylitykskhsiäkaivoja jaohyväpe .......... peli jeh minne MITÄ HÄ?

16.04.2024 23:12:32
#614803 [+-] Piilota Suosittele

>>614686
On kyllä kieltämättä ikävää, että maailma on sellaisella mallilla, että liikenteeseen on mentävä vielä sen jälkeenkin, kun ei enää siellä pärjää.

[ 7 viestiä | ]