Rekisteröitynyt 28.08.2020 22:40:54
Nähty 1167 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 19
Tageja annettu 0
Vierailuja 226
Medioita 0
Volmari85

Ku lukkee pitkästä aikaa tämänki sivuston kommentteja, niin tullee mielhen että oon somevaikuttaja jo pelekällä nimellä. Oi perkele ootta alamaisia ku tet kirjotteletta minusta kokoajan vaikken käy täällä ku juuri kerran kuussa tai kahessa. Olen tämän paskasivuston JUMALA!

+  11 viestiä   00:25
Volmari85

Mie kuulin tuossa kauttarantain kaverilta että täällä on jollaki sakilla ollu kauhia ikävä minua tänään?! Ainaki semmoset ku Rapunaama tai rakennustyömaanrapajuoppo tjs sie taisit aikasemmin olla ja oliko niitä muitaki vasaroita samanvarren eripäissä? Joku kemiläinen kommunisti? Jos on ongelmia minun kans, niin teillä tuntu viimeksi kuiten olevan tarkat tiiot minun nimestä ja asuinpaikoista, saa tulla kertomaan ja kokkeilemaan paikanpäälle ja jättää tämmöset selän takana netissä itkemiset poies. Nimen jos kerta tiiättä, niin numero ja osote löytyy julkisena, pistä viestiä koska olet tulossa. Mutta paskanjauhaminen selän takana pittää loppua.

+  10 viestiä   04:48
Volmari85

Se karhunpentu mie olen. Joka on vahvempi kun ne koiranpennut ja kissanpennut, mutta kun niitä on niin paljon enemmän kuin minä. Siinä vasemmalla lauma sähiseviä kissoja ja oikealla räksyttäviä rakkeja. Ei ne ymmärrä nallen puhetta, se on molemmille toisen laidan puhetta, ehkä tämä alkoholismi on siis vain lääke, ei oire.

+0  7 viestiä   03:07
Volmari85

Karhu ymmärsi taas yhden asian naapurisovusta jonka se unohtaa aamuun mennessä. Harmi ku en hommannu sanelukonetta.

+0  0 viestiä   02:55
Volmari85

Lähetys näjemmä jatkuu, no son ymmärrettävä, niin sanotusti söin todisteet, trippi pitempi ja oikuttelevampi.

+0  0 viestiä   02:45
Volmari85

Olipas saatana nopein ja intensiivisin shamaanireissu, minkä olen ikinä kokenu. Laulajatar muuttui kolmiulotteiseksi ilman laseja. Avas ihan uusia ajatuksia ja kehityssuuntia päässä. Toki ei se muuttanu miun ajatusta minusta teitä parempana, mutta ehkä voin kysyville aina neuvoa, miten pääsee näin hyväksi. Nyt karhu painuu kuitenkin talviunille, kyselkää maaliskuussa.

+  0 viestiä   02:24
Volmari85

Kate Bush taitaa olla viimeinen Haltija, eli avaruusolennon ja ihmisen jälkeläinen.

+  6 viestiä   01:57
Volmari85

Mie otin just sopivan annoksen keskenkasvusta höpöheinää ja taikasientä, jauhoin net ja ripottelin kerrosvoileipään. Loppuyö menee todennäkösesti aikasen vitun pilivissä, joten äläkää ihimetelkö, jos kirjottelen typeriä. Otin tämän profiilin vain takasin haltuun, kun tuplailu näkyy kiihtyneen. Ja pliis, äläkää sotkeko sonjia tai tuplailijoita minuun. Jos haluttaa avautua mulle, pistäkää viestiä tähän profiiliin, vastailen kun käyn...

+0  5 viestiä   23:29