Rekisteröitynyt 03.06.2020 14:46:11
Nähty 6 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 1 919
Tageja annettu 316
Vierailuja 3 087
Medioita 181
Medioiden näyttökerrat 55 064
Plussia 1 281
Saavutuksia 7
+1      
Oiskohan se saunapäivä, kikkeli haisee kalanruualle.
03.04.2024 20:15:28
#611554 [+1] Piilota Suosittele

Jos värkit haisee kalanruualle niin ei muuta ku lirputtamaan kikkelin tynkää avantoon niin tiiä vaikka saisit nahkiaisen lisäksi lahnan.

03.04.2024 21:14:31 | 21:14:59
#611592 [+-] Piilota Suosittele

>>611554
Lahna syö pohjasta ni riitä pituus.
Nahkiainen on jännä otus, sitä ei luokitella edes kalaksi vaikka se asuu vedessä ja hyvin samanmoinen kuin ankeria. Siinä on muuten yksi ruoka josta en pidä, savustetut nahkeet, yök, maistuu kuselle.
Nyt olen taas puhdas, paitti rikosrekisteriltäni.

03.04.2024 22:14:09
#611622 [+-] Piilota Suosittele

>>611592

No kaveri yllytti kirjottamaan jottain nahkiaisista. Ite en koskis moisiin ympyräsuihinsaisiin muuten ku pitkällä tulessa olevalla hiilihangolla. Mutta se on muutenkin ihan sairas. Sen suurinta herkkua nahkiaisten lisäksi on kanan munuaiset. Mutta täytyy ymmärtää, se asuukin Tampereella. Että ottia tuota.

Kerran olin muuten naapurin ja yhen sen neekerikaverin kans ongella. Oltiin oikeen hommattu soutuvene ja ihmeteltiin, että mikä perkele on ku ei tuu kalaa. Se nekru sitten tuumas, että pitää kokeilla veden lämpötilaa, että josko se sillä selviäis. No mää ja kaveri kokeiltiin ja tuumittiin, että on jotain 10-12 asteen välillä. Nekru katto meitä vähän epäuskosena ja tuikkas kullinsa jorpakkoon. Sano, että nut selvita miksi ei kala. Tassa vain 30 senttia suvaa. Soutaa suveämmalle.

03.04.2024 22:20:12
#611626 [+-] Piilota Suosittele

>>611622
Moon myös tampereelta, me ollaa vähä omituisia.
Mietin muuten yks ilta tota vitsiä et miten se meni kun valkonen mies ja neekeri oli laiturilla ja niillä oli jostain syystä munat vedessä ni valkonen sano että kylmää vettä, ja nekru tokas että ja mutapohja, mut en muista vitsiä, muistan vain sen pointin.

03.04.2024 22:42:28
#611644 [+-] Piilota Suosittele

>>611626
Niin no, tamperelaisilla kun on tärkeimpänä muistikuvana vaan nekrujen kullit ja se, että kaikki toimii sosialismissa hyvin niin semmottiis se on. Niin ku mää sannoin sille tuossa yks kerta, että se ois suomalaisten ja ylipäätään ihmiskunnan kannalta hyvä juttu, että kehä kolomoselle laitettas helevetin iso sähköaita niin ne apinat pysyis erossa meistä ihmisistä. Oli sammaa mieltä. Ku se kehu sitä mun ideaa niin keskeytin sen ja sanoin, että siinä samalla pitää tehdä myös Tampereesta semmonen Helsingin erillisalue, että ihmiset saa lopultakin olla rauhassa apinoilta. Suuttu mulle niin, että näytti Skypen videopuhelussa miten se laittaa Oulun lippua perseeseen.

Sieltä se sitten tuli limasena, vähän verisenäkin ja paskasena ulos ja sitä se sitten heilutteli kameran eessä ku paska ja veri tipahteli siihen sen syliin ja pöydälle ja kyseli, että mitäs nyt sanot senkin lappalainen? Sanoin, että kukaan normaali ei tunge mitään perseeseensä ja sitten sotke itteään sillä.

Suuttu ja katkas puhelun. Kävin siinä sitten alapesulla ja olin laittamassa ittelleni lonkeropornoa näkyviin ja vieressä oli iso tuubi liukkaria ja tonnikalaa niin soitti uudestaan ja haukku mut homoseksuaaliksi joka tykkää nuolla flikkojen pinmppejä. Myönnin niin oli hilijaa sitten samalla ku mää tein String Emilit ja kaatoin päälleni jäätelöä jota kaavin lusikalla irstaalla ilmeellä. Katkas taas puhelun.

No ei se mittää, se soitti taas tuossa tunti sitten ja kysy, että oisko mulla enemmän kuvaa siitä mun jäätelöleikistä. Mitähän sitä sillekki pittäis ny sanua?

03.04.2024 23:32:12
#611667 [+-] Piilota Suosittele

>>611644
On sulla jutut. Muistan vain skypestä sen vitun tiittuu tii soittoäänen, mun opiskelukaverilla kuopiosta oli joku pakkomielle soittaa joka päivä ja puhua noin 2-3h, alkuun jaksoin sitä mut sit poistin skypen ni se alko soitteleen puhelimeen.
Iha kiva löpistä kaverin kans kun oli vielä sama peli mitä pelattiin mut sillä oli kyllä joku ongelma et sen täyty jatkuvasti jauhaa asioita nii et joku kuuntelee. Lopulta jouduin sanoon sille että jos soittaa useammin kuin kerran viikossa nii estän numeron kun toi häiritsee mua oikeesti. Se oli aika ahdistavaa.
Sama kun olin sairaalassa pari kuukautta jonnena kun käsi tussahti paskaks ja tulehtu niin huonetoverina oli joku 60 paatsi maalta joka tykkäs kans jutella. Sekin alko sit soitteleen mulle alvariinsa humalassa, tiä oikee oliko se yksinäinen, varmaa oli mut oliko se kiinnostunu nuorista pojista, varmaan oli.

03.04.2024 23:51:32
#611678 [+-] Piilota Suosittele

>>611667
No joo mut siis määhän puhunki tolla tavalla vaan tamperelaisille. Ihmiset on sitten ihan eri asia ainakin yleensä.

Osa on niin yksinäisiä, että ne soittelee vaikka summanmutikassa numeroihin ja selittää juttujaan. Hankkiutuisivat psykiatrin juttusille ja lopettaisivat muitten terrorisoinnin, saatana. Faijallakin on yks entinen työkaveri, ihan mukava, mutta ei ymmärrä kellosta muuta ku että siinä on muutama viisari. Sitten ku sille lopulta joku sen entisistä tutuista vastaa niin kirjaimellisesti sössöttää eikä kukaan saa mitään selkoa siitä mitä se yrittää sanoa. Sen siskolla on sama kehitys(?) vamma. Molempien puhe on vaan "Hei mitäkuuluukhnfgnnngdfkjdfggdfgdfgnnnn...." Eikä auta vaikka kuinka monta kertaa sanois, että sori etten saanu nyt selvää, että sanokko uudestaan? Ja varsinki ku ei oo mitään käsitystä siitä, että mitä kello näyttää niin onko tuo ihme että faijakin vie yöksi kännykän vessaan ettei herää vartin välein ku sönköttäjällä on taas jotain mielen päällä vaikka asia jää ikuiseksi mysteeriksi.

Ja vittu nuo ns. "Hei, mehän ollaan nyt kavereita, että annappa ku soittelen sulle vähän väliä" on yksiä vittusaatanoita. Oon jo monesti kertonukki tarinan siitä yhestä kurssikaverista joka vajaan vuoden mittasella kurssilla keksi hiihtolomalla ruveta käyttämään aineita ja oli ainu joka ei valmistunu sattuneesta syystä. En muista antaneeni sille mun numeroa, mutta niin se vaan sitten rupes soittelemaan. Se oli jo sen kurssituksen aikana aivan sekasin ennen niitä aineita. Kuvitteli, että mää ja yks toinen oltiin WWF:n treenileireillä ihan vaan siksi ku sanottiin niin. Oli aivan töpinöissään. Se toinen kamu sano, että nyt pitää jo himmata ku tuo ei näköjään erota satu todellisuudesta. Sanoinki sitten sille, että ei me missään leireillä olla oltu vaan tää oli vaan huono vitsi. Ei se sitä haitannu, oli töpinöissään että olin keksiny niin hyvän jutun. Ei vittu ei saatana.

No ½ vuotta koulun jälkeen kuuluu luurista ringadingading. Keharihan se siellä. Kyselee, että onko mulla puhelinliittymää ku se myy niitä. Sanoin, että on mulla jo ja että soitit siihen. Mietti hetken... "ai niin jooo... no mitä sulle muuten kuuluu"? No kuuluu semmosta, että oon just menossa yhtiökokoukseen, että palataan sitten joskus heippamoro. En vastannu sen soitteluihin sen jälkeen. No kippas kappas, kerran sitten sattuu tulemaan kylillä vastaan kuskaamassa yhtä skarpin oloista sakkia ja päättää huikata että mitä kuuluu. Topsahuin kohalle ja sanoin, että tässäpä näitä opiskelujuttuja ja sen semmosia. Hihitteli kavereidensa kans aivan tolkuttomasti ja sanovat, että sen äitillä on synttärit niin kävivät ostamalla 500 markalla sille pilveä lahjaksi. Toivottelin hyviä synttäreitä ja jatkoin matkoja.

Ja on niitä muitakin tullu elämän varrella vastaan jotka ei osais etes tarralenkkareita laittaa jalkoihinsa. Tai jos onnistuisivatkin niin oisivat väärissä jaloissa. Ei semmosia jaksa. Vitsit vitsinä, pervoilut pervoiluna ja hulluus hulluutena, mutta idiootit... juu ei.

04.04.2024 00:26:15
#611698 [+1] Piilota Suosittele

>>611678
Kirjota kirja, sulta näyttää tulevan vaivattomasti tota juttua.
Mut tosiaan olihan sillä koulukaverilla muija ja se kävi psykiatrilla, oli joskus pilleripäissään viiltäny itseltään alavatsan auki kun halus nähä miltä suolet näyttää oikeesti.

04.04.2024 01:21:34
#611740 [+-] Piilota Suosittele

>>611698
IiiIiIiiIIIIIiiiimmää taijja. Ku jos kirjottasin niin sitten viimestään oisivat tuomassa pitkähihasta t-paitaa. Tai no, lähinnä vaikeutena on se että pitäis saaha etes jotenkuten koherenttia tavaraa. Jokku 10-15 lauseen jutut on aika hankala laittaa kirjaimellisiksi. Muuten kyllä.

Miten muuten kävi alottelevan obduktiopreparaattorin?

04.04.2024 01:33:59 | 01:35:36
#611748 [+-] Piilota Suosittele

Teet kirjan missä mies kulkee kadulla ja miettii mitä toisten päässä liikkuu ja peilaa sitä omaan elämäänsä ja lopuks paljastuu että se katuja laahustava tyyppi on jotain erikoista. Siihen saat liimattua noi kaikki 15lauseen juttus. Sit voit mennä ajassa taaksepäin mitä isoisän päässä on liikkunu ja miten maailma on pilalla. Ei tää nyt sulla tähän kaadu.

En mä tiä, se lopetti jossain välissä sen soittelun ja kun soitin joskus takaspäin nii ei se halunnu puhua.

[ 14 viestiä | ]