Rekisteröitynyt 09.02.2020 21:54:37
Nähty 1296 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 190
Tageja annettu 110
Vierailuja 1 419
Medioita 59
Medioiden näyttökerrat 18 430
Plussia 214
Saavutuksia 2
+   16.06.2020 09:53:50    
Tuli kyllä tossa pari päivää sitten nähtyä ehkä oudoin uni ikinä :D

Näin unta että pelasin jalkapallo joukkueessa hyökkäävän keskikenttäpelaajajana hyökkääjän takana. Meidän hyökkääjä oli Rihanna, joka ei näyttänyt edes oikealta rihannalta. Ehkä enemmän Li Anderssonin näköinen.

"Rihanna" oli täysin ylivoimainen hyökkääjä ja kikkasi vastustajan puolustajat ihan miten halusi ja teki paljon maaleja. Ja aina kun hän teki maalin, niin kaiuttimista kuulutettiin " Ja maalintekijä numero yhdeksän Rihanna!" Ja sen jälkeen alkoi aina soimaan Rihannan biisi Only girl.

Sinä sitten pelailtiin ja voitettiin matsi toisensa jälkeen kunnes päästiin ihan UEFA champions leaguen finaaliin useiden tuhansien ihmisten eteen.
Finaali ottelu ei ollut niin helppo kun aikaisemmat, koska vastustaja joukkue teki niin rajuja liukutaklauksia, että osalta meidän pelaajilta lähti käsiä ja jalkoja irti eikä tuomaria kiinnostanut pätkän vertaa. Ottelun viimeisillä minuuteilla sitten Rihanna kikkaili itsensä maalin lähettyville ja oli potkasemassa palloa maaliin, mutta sieltä tulikin sitten vastustajan puolustaja ilmassa lentäen teki liukutaklauksen rihannan päähän joka lensi koko areenasta pihalle.
Tämän jälkeen meidän joukkue pelaajat juoksivat hidastetusti kohti Rihannan ruhoa itkien.

Sen jälkeen heräsin ja mietin noin puoli tuntia mikä on oikeaa ja mikä fantasiaa.
16.06.2020 22:48:43
#355809 [+-] Piilota Suosittele

Jännät unet on parasta kunnon paskantamisen jäläkeen. Mun on yleensä etes ihan turha yrittää kuvailla uniani, mutta aika monesti ne sijoittuu semmoseen kuvitteelliseen Ouluun tai sen lähiseutuihin. Aina ku nään unta jostaki sieltä niin tiiän, että missäpäin kartalla on mitäkin ja pääsen ikään ku unesta toiseen jos vaan lähen toisen unen paikkaan. Interaktiivisia unia siis. Joka kerta en kuitenkaan tajua siinä unessa, että voisin mennä mihin tahansa muuallekki, mutta kohtalaisen ussein kyllä. Toisaalta tiiän myös sen, että todellisuudet on pakattu jättimäisiin kuutioihin ja keskittymällä pääsee kuutiosta toiseen jossa se sama uni jatkuu, mutta eri säännöin, tapahtumin tai supervoimin. Ja jos oikein keskittyy, niin pystyy myös pakottamaan ittensä niiden kuutioiden väliseen tilaan josta voi käydä ettimässä mieleisensä todellisuuden. Ja myös Jumala on nainen, ihan mun entisen oppariohjaajan näkönen. Siellä on liukuportaat taivaaseen ja sen varrella on erilaisia superaseita ja kilpiä joista voi valita ittelleen sopivat.

Vittu, että unimaailma on hieno maa. Kerran kyllä vähän kauhistelin, ku yks luokkakaveri oli tappanu ihimisiä, leikannu niiltä naamat irti ja sen jäläkeen naulannu ne takas, mutta ylösalaisin. Ja yhen toisen kerran meidän emäntä oli imeny meijjän piskien sisuskalut oikian etuolokapäähän tekemänsä reiän kautta. Ja kerran pelastin elämäni rakkauden jostaki Meksikolaisesta flavelasta, mutta se kaapattiin uudestaan. Olin lähtemässä pelastamaan sitä, mutta sen tytön äiti ja pikkusisko toppuutteli mua ja sanoivat, että ohan tässä sulla tuo sen pikkusisko, että antaa sen isosiskon olla. Kieltäydyin ja lähdin seikkailemaan. Ja maailmankaikkeus on tehty mun ja yhen toisen dinosauruksen munasta jonka vahingossa rikkoin.

[ 8 viestiä | ]