Rekisteröitynyt 23.10.2017 19:50:23
Nähty 23 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 571
Tageja annettu 17
Vierailuja 1 919
Medioita 13
Medioiden näyttökerrat 5 907
Plussia 294
Saavutuksia 1
+0      
Onko kellää kokemusta tälläisestä kun tuossa kesällä puhelin hajosi, meni takuuhuoltoon ja tuli korjattuna takaisin. Nyt 4kk myöhemmin, sama osa samalla tavalla rikki mutta takuu mennyt umpeen. Onkohan tuolla takuukorjauksella takuuta, tai koskeeko tätä mikään virhevastuu tms?
15.11.2021 00:39:19
#516382 [+-] Piilota Suosittele

Mulla oli aikoinaan bocshin sähkö saha jossa oli 6 kk täystakuu.
Joka kerran kun se meni takuuseen korjattavaksi niin takuuaila alkoi alust
Sain sen sahan takuuseen uusiksi 3 kertaa. Viimesin on kestänyt sit yli 6 vuotta

19.11.2021 21:15:58
#518856 [+1] Piilota Suosittele

>>516315
>>516341
>>516347
En tie kiinnostaako teit mut voin kertoo mitä nyt o käyny. Puhelin hommattu siis elisalta ja sieltä sanottii et he ei tee asialle mitää koska takuu ummessa. Mut vaikuttas siltä että piirikortti (tää siis takuus vaihdettu) ollu vialline niin pitää ottaa yhteys huoltoyhtiöön. Pistin sinne viestiä ja sieltä sanottii et heillä ei oo osissa mitää takuuta mut piirikortti on aivan selkeästi ollut viallinen niin valmistajalla virhevastuu ja pitää ottaa valmistajaan yhteyttä. Valmistajalle rustasin tänä aamusti et jossei ala tulemaan kuntoo ni sit seuraavaks saavat pompottaa tuonne kuluttajaneuvontaan. Jännityksellä odotan vastausta.... (Mikä ihan satavarmasti tulee olee "ei tehd ny mittää, itte oot rikkonu tms")

20.11.2021 01:50:09 | 01:50:50
#518886 [+-] Piilota Suosittele

>>518856
Ainahan ihimisten epäonni kiinnostaa. Sen oon lyhyen elämäni aikana oppinu, että mitään ei saa jos ei puolusta oikeuksiaan. Se vaatii jaksamistakin, mutta mää otan sen siltä kannalta, että joutuvatpahan perkeleet tekemään vähän töitäkin. Esimerkiksi aikonaan keikkalääkäri nauro mut harjottelijan kans pellolle ku menin uusimaan masennusreseptiä. "Miten nuin nuorella muka voi olla masennus, hööhhöhhöö! Lähes kotiis siitä". Painelin respaan ja sanoin asiasta. Hoitsu lähti pariksi minuutiksi ja tuli takas uusitun reseptin kans. Kela sitten kerran keksi, että yksityisen lähetteellä terapiaan ei oo mukamas terapiatukea. Kirjallinen valitus ja parin viikon päästä soitti itte pääpiru ja voivotteli, että miten olikin käynyt niin valitettava väärinkäsitys ja kolmen vuoden tuki tulla tupsahti. Nääs laissa ei ole, tai ei ainakaan silloin ollut, mitään mainintaa siitä kenen lähetteellä terapiatukea saa. Sannoin ohimennen asiasta sitten vuosia myöhemmin eräälle julkiselle lekurille niin tuhisi ja puhisi, että ihan oikeassa Kela on ollut. Sanoin, että mulla on kotona paperit siitä, että ei ollut. Ei puhunu sen jäläkeen mulle enää mitään ja vilkuili vaan vittuuntuneena ja väitti, että oon väärässä.

Ja oisin kyllä saanu sen lähetteen julkiseltakin, mutta kouluterkkarissa ei hommaan suhtauduttu sen vaatimalla tarkkuudella. Menin selittämään, että sen aikanen lääkitys ei pelittänyt niin sanoivat, että ajetaan sulta tropeista kaks kolmesta alas ja sitten konsultoivat ammattilaista. Parin viikon päästä soittelin, että joko on kuviot selvinneet. No lääkäri oli vaihtunut ja halus jutella mun kans. Selitin tilanteen ja sanoi, että konsultoidaan ammattilaista. Toiset pari viikkoa ja taas puhelua. Lääkäri oli taas vaihtunu ja halus jutella mun kans asiasta. Painelin yksityiselle joka saman tien kirjotti mulle uuden tropin ja passitti terapiaan. Kela kieltäyty yhteistyöstä ja siinä vaiheessa meinas olla jo aika eksoottiset fiilikset, ku lääkitykset oli ollu pois ja piti tosissaan skarpata ettei alota lopullista ratkasua omalta eikä naapureiden kohalta.

[ 8 viestiä | ]