Rekisteröitynyt 14.09.2019 17:55:04
Nähty 1429 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 65
Tageja annettu 63
Vierailuja 344
Medioita 19
Medioiden näyttökerrat 6 414
Plussia 40
Saavutuksia Ei ole
+   26.09.2019 19:27:50    
Tuo Greta Thunberg näyttää muutamalla ylimääräisellä kromosomilla "siunatulta" Ben Shapirolta.

Ei minulla muuta, jatkakaa.
26.09.2019 21:49:53
#251583 [+-] Piilota Suosittele

Vammanenhan se onkin. Siis fyysisestikin. Eikä sen perhekään vaikuta ihan täysillä käyvän, kun kerran äetee lopetti uransa sen takia, ettei pikku-Greetalle tuu paha mieli, koska lentokoneet tuhoaa maailman. Tuommosia natiaisia pitäis vetäistä avokämmenillä pitkin poskia ja sanoa, että siinäpähän nyt vikiset. Iltapala on sitten seittemältä.

Kyllä ennen vanhaan osattiin hulluja käsitellä. Sukututkimusta vääntänyt setäkin kertoi aikoinaan eräistä kaukaisemmista sukulaisista paremmilta ajoilta. Siellä oli Pekka mennyt sekaisin ja ruvennut huutamaan hoosiannaa tuvassa. Toiset oli lähteneet hakemaan Anttia pellolta selittäen, että nyt se Pekka siellä saarnaa tuomiopäivää, että tulla vähän auttamaan. Antti jätti hommat kesken ja tuli tupaan. Virsien veisuu loppu siihen paikkaan, ku Antti veti Pekkaa suoraan turpaan. Pekka oli kuulemma vetäytyny pirtin pöydän alle tuhisemaan. Ja siihen sitten loppu se vinkuminen.

Mutta eihän sitä nyt nykyään semmosta. Tanssitaan vaan mielisairaiden pillin mukaan ja vahvistetaan sitä omaa harhaista käsitystä siitä, että on oikeassa. Laitetaan 10-20 vuotta levyraatia pikakelauksella niin tuo Greettakin on ollu jo pariin kertaan pehmustetussa huoneessa ja nylkeny pikkueläimiä elävältä sen vuoksi, että saa haistella niiden sisällä olevat paskakaasut ettei ne pääse lämmittämään ilmastoa. "MINÄ PELASTAAN MAAILMAN HAISTELEMALLA METAANIT KUOLEVISTA KISSOISTA JA ORAVISTA - ULIULIULIULIULI"

[ 3 viestiä | ]