Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 4 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 23 995
Tageja annettu 3 082
Vierailuja 37 184
Medioita 1 523
Medioiden näyttökerrat 524 771
Plussia 11 180
Saavutuksia 65
+0      
Tässä ku on joutessaan ihmetelly niin tainnu varmaan saada muutaman pienen aivoinfarktin ku toisinaan huimailee ja vasemmalla puolella meinaa olla joskus joutessaan tikkuilua/tunnottomuutta. Miksi, voi miksi, ei vois saada kertalaakista vetäsevää niin ei tarttis kirjotella tänne irstailuja joka käy suoranaisesta työstä eikä tästä perkele saa palakkaakaan, saatana :D
31.01.2023 01:43:42
#632612 [+1] Piilota Suosittele

Minä tiiän yhen neurokirurgin. Ja tiiän pari tyyppiä jotka on saanu aivoinfarktin. Jos tietäisit mitä se oikeasti on, nii et tämmöstä paskaa postais.

31.01.2023 01:48:18
#632619 [+2] Piilota Suosittele

Jos on pidempiaikaista tunnottomuutta vasemassa kädessä ja kipua rinnassa nii soita lanssi. Sydänfilmi kyllä selvittää asian.

31.01.2023 02:29:12
#632641 [+1] Piilota Suosittele

>>632612
No kerran yks entinen työkaveri tuli vastaan lekurissa ku oli saanu aivoinfarktin. Sukulaisukko puolestaan sai massiivisen semmosen ku oli auton ratissa. Poliisit sai ilmotuksen rattijuoposta, mutta ku ukko ei ollu 15 vuoteen juonu tippaakaan niin veivät lanssilla sairaalaan. Mengelet meinas, että tää kuolee kuitenki niin kyselivät jo sen pojalta lupaa, että saako ottaa elimet kierrätykseen ku näistä tapauksista tyyliin 99,9% kuolee.

Kaikkien yllätykseksi, ei vähiten lääkäreiden, heppu heräs ja siitä alko kuntoutuminen hissuksiin. Asuu nykyään ittekseen taas omakotitalossa, mutta kyllähän se jälkensä jätti vaikka on toipunu uskomattoman hyvin. Ajokortin ne kuitenki vei siltä.

Tossa joskus kesällä heräsin siihen ku toinen puoli pärstästä tuntu oudolta ja suun kupeesta oli siltä puolen kadonnu tunto. Siinä mietiskelin, että pittäiskö se tosiaan soittaa tohtorille, mutta ku meni ohi niin jatkoin unia. Toisinaan joskus saatan kaatua suorilta jalakoilta, mutta se lienee polovesta johtuvaa. Tässä on vissiin vuojen verran ollu vasemmassa kädessä vähän tunnottomuutta pikkutillissä ja nimettömässä, mutta ku seki on melekeen jo parantunu niin ei oo jaksanu lähtiä päivystykseen. Nyssitte jonku päivän ollu kintun varpaissa ja jalakapöydässä pienimuotosta tunnottomuutta, mutta ku vielä pystyy käveleen niin kaippa seki mennee ohitte. Tai jos ei meekkään niin se on win-win joka tapauksessa kuhan ei vihannekseksi jää.

Tosin oon kyllä kirjannu kantaan, että elevyttää ei saa jos on peleko vaikka neliraajahalavaukselle tai isommalle aivovauriolle. Ettäs nih!

31.01.2023 03:52:00
#632657 [+-] Piilota Suosittele

>>632648
>>632651
Ajatelkaa se 20 senttiä joka tippuu vapisevista käsistäsi joka sunnuntaina tiskin alle kun haet krapulakaljat, sen verran tämä maksaisi jos joku haluaisi hieman taskurahaa ilmaiseksi pitämiselle.

Vaihtoehtona mainokset, mutta kaikilla on adblock.

31.01.2023 04:58:54
#632673 [+-] Piilota Suosittele

>>632657
Mistäs vitusta nää tiedän luolaston nettisopimukset?

Tästäpä muuten tuliki mieleen ku koirakoulutusta harrastava kahvilan täti aikonaan oli uusimassa sivustojen tilausta. Tuli siinä ohimennen puhetta, että se maksaa melkeen satasen vuodesta niin mainostin OVH:ta, että sieltä saa ~20 eurolla koko vuodeksi kotisivutilan. Ihmetteli ja ku kävi vilkasemassa fransmannien sivustoa niin saman tien vaihto sinne sitte.

Oli kuitenki niin kiittämätön, että ei suostunut antamaan mulle kahvilipukettakaan 80 euron vuosisäästöstä. Pihi ämmä, mutta tyypillinen semmonen.

31.01.2023 05:02:16
#632674 [+2] Piilota Suosittele

>>632668
Mainostuloilla tätä ei pyöritettäs päivääkään ku kaikilla on blokkerit päällä eikä kukaan halua nähä automaattina pyöriviä kullin tai pillun kuvia. Siis ainakaan täällä iliman, että joku ne tarkotuksella lähettäis. Eikä myöskään joka viides kuva "mainoksena" saa aikaan muuta ku käyttäjien lähtemisen muualle.

Ennemmin niin, että sais vaikka vitosen vuosimaksulla suojattua oman nikkinsä ipanalta niin se alakais jo olla loogisempi ratkasu. Siis jos ylipäätään koko tän paskapuljun pyörittäjä etes tarvis 20 euroa vuodessa ku muut on vaan tuplia tai jottain.

31.01.2023 05:18:56
#632682 [+-] Piilota Suosittele

>>632678
Katos perkelettä. Vaikka minimitulonen oonkin niin kyllä mää raskisin sen vitosen laittaa vuodessa varmistaakseni, että saa kirjotella irstailuja tänne seuraavat 12 kuukautta. Missä se muuten luuhaa ku ei oo näkyny vähään aikaan?

31.01.2023 05:50:54
#632684 [+-] Piilota Suosittele

>>632682 Ei hajua. Meni kyl herraan maku kun turhan apaattinen ja ei osannu kovin keskustella asioista lopulta vaan meni antero tyylisiin ympäri pyöreisiin vastauksiin sil.

31.01.2023 06:06:40
#632695 [+-] Piilota Suosittele

>>632678
>>632682
Oli mikä oli, ei tämän ylläpito ilmaista ole.

Sivustoilla joilla vierailen usein, enää vähemmän paitsi nyt talviunessa, voin maksaa vapaaehtoisesti vähän, mutta sellaistakaan ei ole vaihtoehtona. Maksoin Wikipedialle vähän väliä pienehkön summan kun sitä käytän, ja aiemmin käytin todella paljon, mutta Suomen laki on estänyt lahjoittamisen 🤡 kiertokautta voi lahjoittaa ja siihen viitataan, ei suoraan ohjeisteta, ja rikkoisin lakia jos ohjeistaisin täällä.

31.01.2023 06:49:30
#632711 [+-] Piilota Suosittele

>>632695
Eihän se oo rahankeruuta joka vaatis lupia jos ylläpitäjä vaikka julkasis jonku tilinumeron ihan muuten vaan ja se ois vaikka Paypalin ja kirjottaa viestiksi "hyvää joulua rakas ;D"

Tai tietenki voi sitte hommata lahjoitusluvan tms. joka varmaan ittessään maksaa jo moninkertasesti enemmän ku mitä kukaan täältä oikiasti lahajottais. Yleensä ku oon maksanu kavereille niin oon vaan kirjottanu siihen kommenttikenttään "seksuaalisista palveluksista". Ainakaan vielä ei oo kukkaan sanonu, että siltä ois alettu kyselemään moisesta ku summat on kuitenki tyyliin 5-10 euroa.

Menee siis samaan kategoriaan ku myis pikkurahasta vaikka vanhoja sukkiaan tai jottain. Sitte jos rupeaa tilille ilmestymään satoja euroja ja varsinki jatkuvasti kuukausittain niin virastopeikot kiihottuu meleko varmasti.

>>632696
16, tai siis 17 viestiä vissiin ny niin et muka lue niitä? Jallustakiko nää leikkelet pelekät pillun kuvat mökin huussin seinälle ku samaan rahaan saisit kaikki maholliset muutki kuvat! Vai ookko nää samallainen ku yks tuttu naapuri joka saa yli seittemän tonnia kuussa eläkettä ja on niin lupsakka rahan käyttäjä että pelaa vuosittain Kenoa niin paljon, että Veikkaus jo joutu puuttumaan sen pelihimoon, mutta on samalla niin saatanan pihi, että huutaa ja raivoaa pihamaalla siitä, että joku firma kehtaa vaatia 2 euroa paperilaskusta ku menee konkurssiin semmosella tahilla.

Ku perkeleen Roope Setä joskaan ei omista käsittääkseni ihan niin paljon rahaa, mutta mentaliteetti on sama. Kaikki pitää saada ilmaseks ja sitten mökötetään ku ei markkinatalous toimikkaan ihan good will systeemillä.

Joskus jeesannu sitä tietsikka-asioissa niin ykski kerta tuli monta viikkoa kestävä rääkki päälle ku suuttu just paperilaskun maksullisuudesta niin halus vaihtaa huokean nettiyhteytensä semmoselle firmalle joka ei "ryöstä" siltä sitä paria euroa kuukaudessa. Ku yritin ehottaa, että printtaa saatana ite ne sähköpostiin tai vaikka suoravelotukseen menevät laskut niin saat runkata niitä papereitas (on varmaan säästäny vanhempiensakin kaikki maholliset laskut tai kuitit edellisen 150 vuoden ajalta).

No eihän missään nimessä. Sen on oltava PAPERIA, EKKÖ NÄÄ JO USKO!?
- Okei, okei. Katotaan jos löydetään semmonen firma mikä ei erikseen velota paperilaskusta nykyaikana.
Ei saa maksaa mitään! Nytkin maksan netistä ja kännykästä yhteensä kympin kuussa!
- Pijetään mielessä.
*Ringa dinga ding* liikkeessä X, kuinka voin palvella.
- No moro, soittelen naapurin puolesta että ku ootte alakaneet velottaan paperilaskusta niin se haluaa irtisanoa liittymänsä.
Ohoh, no tuota jos laittaisin vaikka vuoden ajaksi maksuttomat paperilaskut, kun liittymäkin on ollut meillä jo edelliset 60 vuotta?
- Varmaan ois mielissään.
Selemapa homma, tehhään näin ja kiitos soitosta.

*fast forward tyyliin pari viikkoa*

DIGI DIGI!!!!!
- Mitä helevettiä, missä palaa?
Puhelinfirma pitää vaihtaa! Nettilaskut on ilmasia, mutta puhelinlaskut paperisena ei. SAAAATANA!!
- Mikä vittu sussa on vikana? Sulla on helevetin halapa puhelinliittymä.
MUTTA SE PAPERILASKUN VELOTUS!!
- Hei, voidaan katella sulle joku toinen liittymä joka on varmaan ainakin vitosen kalliimpi ku mitä sulla nyt on vaikka maksaisitkin niistä paperilas...
VAIHTO! VAIHTO! VAIHTO! VAIHTO!
- No omatpas on rahas.
*Ringa dinga ding* liikkeessä Y, kuinka voin palvella? x 4
- Moro, velotatteko paperilaskusta ylimääräistä?
Veloitetaanhan me.
- Tiesinki jo, mutta tää naapurin jantteri haluaa nyt vaihtaa 10 euroa maksavan puhelinliittymänsä jollekin teistä jos ETTE laskuta paperilaskusta.
Ahaa.. no meidän halvin liittymä on 20 euroa maksava, mutta jos ottaa sen niin saa kaks vuotta ilmaset paperilaskut näillä näkymin.
- Ok, ootas niin kysy.. (taustalta kuuluu JOO JOO JOO huutoa).. jaa, näköjään haluaa semmosen. Määpä annan ton luurin sille niin saa tehä sun kans kaupat.

*fast forward pari kuukautta*

DIGIDIGIDIGI!!!!!
- EN SE MINÄ OLLU.. eiku mitä helevettiä?
Tuli puhelinlasku ja nettilasku. Näissä on nyt jotain vikaa.
- No en kyllä ymmärrä moisista, mutta vilikastaan ny sitte.. Hmm, hmm... mitäs vikaa näissä nyt on?
No ne on kalliimpia ku aikasemmat oli!
- Mää taisin sanoa sulle sillon aikasemmilla kerroilla, että jos nää haluat vaihtaa netin ja puhelimen niin et saa enää halpoja liittymiä.
Mutta mutta ku siis mutta ku hinnanhan piti pudota kun ei ota paperilaskua??
- ... .... määhän sanoin, että niin käy.

Miksi? MIKSI?????
- No voi vitun vittu sun kans. Mää kädestä pitäen näytin sulle laskelmat, että näin paljon kalliimaksi tulee ne sun vaihtamiset uusiin liittymiin verrattuna siihen, että maksaisit sen vitun kaks eurua kuussa niistä sun saatanan paperilaskuistas! Mitä nää oikeen kuvittelet saavuttavas tuolla sun touhulla?
Säästöä tietenkin. Siis onhan mulla varaa maksaa, mutta en halua maksaa.
- No se on tullu jo seleväksi. Mitä nää ny sitte haluat multa?
.. peru ne liittymien vaihtamiset! Haluan takas entiseen ja voin vaikka maksaa sitten sen pari euroa laskusta/laskuista kunhan vaan saan ne paperilaskut ittelleni.
- Tajuakko nää mitä tarkottaa ku kauppias sanoo, että tällä hinnalla ei enää saa entisenlaista yhteyttä ja että niin halpa hinta on pidetty vaan niille asiakkaille joilla on jo ollu olemassa ne liittymät? Ne sulle nimenomasesti sano, että jos irtisanoo liittymän/liittymät niin niin halpoja niillä ei oo enää tarjota.

Niin, mutta ku nää ymmärrät tietokoneista niin voithan nää korjata yhteydet entiselleen? Ihan kuin korjasit tietokoneen yhteyden sillon kerran?
- Sun modeemi oli juntturassa ja nää vängellä väkisin halusit nimen omaan mut painamaan sitä RESET nappia jonka toiminnan oon selittäny sulle jo ties kuinka monta kertaa. Lisäks sun koneella oli tuhat ja yks virusta ja haittaohjelmaa ku klikkailet jokaisen mahollisen seksilinkin auki ja asentelet kaikki saatanan ohjelmat mitä huijarit sulle kauppaa ja annat puhelimessaki pankkitunnukses jokaiselle soittajalle ihan vaan sen varalta, että ostaisit niiltä jotain.
Ne oli hyviä tarjouksia! Yhdellä eurolla uusi puhelin eikä tarvinnut kuin lähettää passi niille kirjekuoressa ja lupasivat vielä palauttaa.

- Hmmh. Se on kuule nyt varmaan parempi, että sulle hommataan edunvalvoja ku tää nykyaika ja tietotekniikka on sulle selvästi aivan liian vaikea asia ymmärtää. Saanko tehä huoli-ilmotuksen luvan kanssa vain teenkö sen ilman?
En minä mitään huoli mistään jos en saa maksaa siitä ja se pitää se lasku sitten saada paperilla jonka laitan sitten silppuriin ettei kukaan tiedä mitä viestejä saan televisioon tai siihen kanavaan siinä tietokoneessa kun niillä voidaan kaapata tunnukset. Il.. ilmeisesti minne vain. Mitä jos joku rupeaisi kirjoittelemaan minun nimissäni vaikka seksiviestejä taivaskanaville modeemin kautta ruutuun. Siis siihen televisioon niitä sähköviestejä?
- Ootas niin soitan sinne kaupungin palvelunumeroon niin ne osaa sieltä edunvalvonnasta sitten vastata sulle tarkemmin nuihin sun kysymyksiin.

* Jumalauta että tuli taas pitkä juttu eikä @hapsi_ tätä tietenkään lue ku nää pippelin hipelöijä et osaa käyttää tietokonetta näien juttujen sellaamisseen vaan selaat vieläki nettiä WAP-yhteydellä Nokian ensimmäisen sukupolven kännykällä. Tai tiiä vaikka käyttäsit jopa kiekkopuhelinta. No kuitennii, tuo yllä oleva oli yhistelmä muutamia tosielämän tyyppejä. Mikä vittu niitä vaivaa? Sitä yrittää käyttäytyä asiallisesti niin ne perkeleen saatanat ei etes yritä tajuta mitä niille selittää.

Miten helevetissä ne voi olla etes oikeustoimikelposia ku varmaan kirjottelevat Abloyllekin, että niiden myymät avaimet varastaa niiltä aivoistaan ajatuksia vaikka naapuritalossa on jonkun toisen merkkisiä lukkoja jotka on asennettu kääntymään myötäpäivään ku niiden lukot on kans. Epäilyttävää tämmönen ajatusten varastaminen.

Nonni, ny helepotti ku sai taas purkaa syräntä. Kiitos pupuseni :3

31.01.2023 15:32:40
#632813 [+-] Piilota Suosittele

>>632703
Vittu apache ei sinä. Luulekko kokoajan että susta puhutaan oikeesti? Alat vaikuttaa sellaselta ihmiseltä että koko maailma pyörii napasi ympärillä.

Tämä on toinen kerta tähän mennessä kun mainitset minusta noin (en ole lukenut läheskään kaikkia viestejä vielä), ehkä sinulla on joku fiksaatio siihen että ajattelisin niin, ja kaikki mitä kirjoitan on myrkkyä, erityisesti sinulle.

Ota nyt saatana sentäs rennommin sinäkin huumorisivustolla. Ota kalja, älä räksytä, älä ellei se ole viihteellistä. Nyt olet vain yhtä autistinen kuin nakuankka.

31.01.2023 20:39:25
#632907 [+-] Piilota Suosittele

>>632813 Ja otat mut liian vakavasti. Eniten vituttaa tuo ettei viitsi edes lukea tai paneutua keskusteluun. Mikä järki tässä on sit ollenkaan jos herralla ei keskittyminen riitä?

31.01.2023 21:34:33
#632953 [+-] Piilota Suosittele

>>632907
Mulla on 3 viestiä päällä johon oletetaan pikaista vastausta (steam, discord, steam), tämä nyt on viimeinen sivusto jossa rupean keskustelemaan muuten kuin huumorin kautta.

[ 24 viestiä | ]