Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 6 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 303
Tageja annettu 2 416
Vierailuja 29 505
Medioita 1 284
Medioiden näyttökerrat 419 152
Plussia 8 141
Saavutuksia 54
+0      
Aahhahaha! KILIJU LOPETTI KÄYMISEN :D Nyt vielä nää loput kolome kalijaa ja sitten taas glug glug glug klaani pääsee valloilleen.
Onhan tätä jo ootettukkin pari vuorokautta. Jumalattoman pitkä aika janoselle.
23.09.2022 03:28:57
#600656 [+-] Piilota Suosittele

tapatko sä hiivat jollain myrkyllä vai meinaatko sä juoda rehellistä pintahiivakiljua jos et malta oottaa että kirkastuiksi ittekseen?

23.09.2022 04:55:22
#600657 [+-] Piilota Suosittele

>>600656
Mulla on ihan omat kirkastusjuhlat tuolla maksassa ja munuaisissa. Sitte puolentoista viikon päästä ne jälelle jääneet 5 litraa mätänevää hiivamössöä menee suoraan pönttöön. Sillon harvon ku oon teheny oikiaa viiniä niin sen oon tietenki teheny kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ja rakkaudella. Kuulemma yhellä kaverilla on vieläki olemassa yks pullo huolella tehtyä Marjaisaa kotiviiniä. Oon kyllä kehottanu sitä juomaan sen, mutta aikoo kuulemma säästellä sitä vaikkei siinä mitään säilöntäaineita ookkaan. Sillä putelilla on ikää nyt varmaan semmosen... kymmenen vuotta, ehkä. Liekö jo etikkaa. Tosin laitoin kyllä hienon kapsyylin ja tein nätin etiketin siihen.

Niin kova tyyppi en oo, että tekisin kuten yks sankari joka kiljun loputtua ruokalusikalla söi ne jälelle jääneet hiivavellit. Kyllä joku roti ny sentään pitää olla. Sitäpaitti kyllähän tuossakin hiiva alkaa laskeutumaan joittenki päivien päästä, mutta drunkard's gotta do what drunkard's gotta do.

23.09.2022 10:09:32
#600680 [+-] Piilota Suosittele

>>600678
Yksinkertaisin kikka on suodatinpussin läpi

oon saanut käsityksen että suodatinpussi yksinään suodattaa hiivaa niin kurjasti että se on yksi ja sama käyttääkö sitä vai ei

23.09.2022 10:30:35 | 11:30:38
#600683 [+-] Piilota Suosittele

>>600680
Se onkin peruspulsujen peruskikka, siinä saadaan vaan se suurimmat klöntit ja pohjasakka pois. Sehän sen idea on, jotta se litku saadaan kurkusta alas.

Aktiivihiili taas maksaa, eikä nistit ja deekut osaa ajatella niin pitkälle.

23.09.2022 18:38:41
#600792 [+-] Piilota Suosittele

Kohta on pönttö tukossa ja perse raikaa.

48 lavaa, laatikkoa olutta per suomalainen ois ollu? Eihän sillä pärjää kuin muutaman kuukauden..?

23.09.2022 23:30:16
#600962 [+-] Piilota Suosittele

>>600666
Samiaahan tuo on ku keuruulaisen sodomiitin sperma, mutta ku laittaa pikkusen mehutiivistettä sekaan niin johan hulijahtaa. Volttimittari näytti 14% vaikka ennen vanhaan samalla hiivalla sai kuudella kilolla 18%. Paskaksi on sekin menny, mutta käy kuitenkin kaikista noppeitten tuo Mestarin Pikahiiva. Toki väittävät, että vuorokaudessa valmistuis, mutta kaks siihen käymisen pysähtymiseen on aina menny. Pittää vielä varmistaa se volttimäärä ku tuo viinimittari ei tykkää niistä hiilidioksidikuplista, mutta eiköhän tuo oo sen 14 kuten nyt viimeset kuus kertaa jo aikasemminki.

>>600683
Ny meillä o joku väärinkäsitys asiassa. Ne sakathan painuu aina sinne pohojalle eikä pintaan jää mittään palluroita toisin ku kaupan tuorehiivaa käyttäessä. Sikin sokin sekasihan sitä hiivaa on tietenki siinä vielä monta päivää, mutta ei se menoa haittaa. Esimerkki: eilen join korin kalijaa ja vähän maistelin tuota kilijua. Vatta rullas ja piti rampata ripuloimassa. Tännään sitten ottanu vaan tuota rankkia niin ei mitään ongelmia maarun kanssa eikä kusellakaan tarvi juosta. Sitäpaitti litrahinta on tuolle ~25 litralle jottain.. öö. Emmää ossaa laskia. Nää kuitenki juutalaisena varmasti ossaat: 6 kg sokeria hintaan 65 centtiä kappale ja 5,5 euron hiivapussi. Laske siitä. Ai niin, ei voi vähentää verotuksessa. Tai en oo ainakaan kokkeillu.

>>600692
Noh noh. Ekkö nää tiiä ettei passaa arvostella ennen ku on itte kokkeillu. Ja niihän sitä virressäkin sanotaan, että kaikkea muuta paitti omaa siskoa tai kansantanhuja pittää koittaa etes kerran. On kyllä jääny mysteeriksi, että miks siinä ei mainittu omia vanhempia tai lapsia, mutta semmosia ne uskikset on muutenki.

>>600792
Ee oo, päivvasto. Sitäpaitti hetkine.. oliko se tosiaan 48 lavaa? Monta koria lavassa on? Kalijaa mulla menis kori päivässä. Tuota kilijua ehkä semmonen 3,5 litraa päivää kohen.

Hehe, kävin muute taas yks kerta työkkärin tyttöjen tentattavana. Meillä on selekiät suunnitelmat, mutta laki velevottaa niitä niin höpötettiin siinä sitten niitä näitä. Toinen niistä katteli papereita ja luki ääneen, että "tässä sanotaan sulla menevän kori kaljaa illassa tai 3,5 litraa kiljua" ja katto mua kovin epäillen "onko tää nyt ihan oikein kirjattu". Kattoin sitä viattomilla peuran silmillä vähän hämmentyneenä. Ei sanonu enää mitään :D

23.09.2022 23:41:47
#600969 [+1] Piilota Suosittele

>>600962 Johan nuokin voltit on ihan hyvät! Saattaapi olla, että se sakkakin huijaa sitä mittaria vielä. mutta sehän on kuitenkin päähän käyvä asia, että menee alas ja tekee tehtävänsä :D

24.09.2022 02:22:30 | 02:28:33
#601041 [+-] Piilota Suosittele

>>600965
Ei tarvi, mutta jos haluat hihitellä ja pitää kiinni pippelin juuresta ettei kusi ja sperma lennä lattialle niin ehkä sitten :3

>>600969
No juu ja tokkiinsa. Mitä ny 20 vuoden kokemuksella oon ollu huomaavinani niin se kiljun (tai jopa viinin) seassa lilluva hiiva ei vaikuta mittaustulokseen käytännössä mitenkään. Ne tshiilihapot on se ongelma. Tommosella lasimittarilla johon laitetaan vähän lillinkiä, ootetaan että sen alaosan putkesta valuu useampia tippoja ja sitten käännetään ympäri niin se näyttää sitten mitta-asteikolla, että mihin se alkoholimäärä asettuu on hyvin luotettava. Mutta hiilihappoja ei passaa olla mukana, koska ne tekee siihen helevetin ahtaaseen "valumaputkeen" ilimakuplia jotka puolestaan estää sen nesteen laskeutumisen oikealle tasolleen.

Eli jos sillä haluais mitata vaikka kaupan kalijan voltit niin siitä pitäis ensin saaha häivytettyä kaikki hiilidioksiidit pois. Oon käyttäny tuota yhtä ja samaa mittaria tosiaan sen parikytä vuotta ja kyllähän se on jo värjääntyny ikävän näköseksi, mutta asteikon näkee vielä hyvin. Se on kuitenkin niin herkkä aparaatti, että monesti joutuu sen yläpään "astian" täyttämään ja sitten laittamaan huulet sen ympärille, vähän kuin ois ottamassa suihin, ja sitten hissuksiin puhaltamaan, että neste lähte valumaan. Hehe, kuten sanoin, aika samanlaista ku suikkarihommat. Siinä toki on sitten oltava tarkkana ja pidettävä vaikka vessapaperin palasta käden ulottuvilla, koska jos sinne päätyy ilma/hiilihappokupla niin se estää koko mittauksen.

Jos siihen mittariin kehittyy kupla niin sen saa helepoiten pois vaan yksinkertaisesti puhaltamalla uudestaan siitä mittarin yläpäästä, mutta jos sinne menee yhtään ilmaa sekaan niin pitää mitata uudestaan. Jos puolestaan taas mitattavassa viunaksessa kehittyy kuplia (sen kyllä näkkee jos ei oo sokia) niin ku ylös alas käännettynä ku niitä tippoja alkaa tipahtelemaan niin voi varovaisesti yrittää imeyttää nestettä siihen paprun palaan. Joskus onnistuu, joskus ei. Jos ei niin homma uusiksi. Siksi se onki tuommosen örh tuoreen kiljun kanssa hankala mitata se oikea prosenttimäärä, mutta kuhan ottaa sen omissa laskelmissaan huomioon ja tekee tarpeeks monta kertaa niin saa sitten lopulta sen todellisen volttimäärän kehiin.

Eniten mua harmittaa tuossa ku tosiaan sillon aikonaan sillä hiiva+hivenainekoktaililla pääs aina 17/18 voltin kieppeille. Ne on muuttaneet siinä jottain niin sillä pääsee enää tuohon 14+- 0,5% kohille. Ohan sekin hyvä saavutus, mutta ei niin hyvä ku mitä ennen oli.

Ja ohan mulla tietenki se kiinalaisvalmisteinen pontikkapannu jonka mukana tuli semmonen lasimittarihärpäke, että sillä näkee vissiin (tai ainakin pitäis nähdä) johonki 96% tienoille saakka. Se vaan vaatii sen, että se mittari upotetaan perkeleen korkeaan astiaan missä on pontikkaa niin se jää kellumaan sitten tietylle korkeudelle. Ostin sitä varten jonku ties minkä moottoripyörien öljymittarin joka oli sopivan korkunen sitä hommaa varten. Piruuttani sillon pari vuotta sitten keittelin yhen kannullisen, mutta eihän ne saatanan kinkit osannee etes lämpömittaria valmistaa niin jos sillä rupeaa keittelemään vielä jossain välissä niin joutuu käyttämään erillistä.. vaikka paistimittaria, mutta se lämpö sitten mitataan höyrystä, ei ite nesteestä. Ostin ihan varta vasten jopa semmosen sähköllä toimivan keittolevyn jonka lämpötilaa on helppo hallita tarkasti.

ps. pontikan keitto on muuten sen verran aromaattista puuhaa, että kannattaa pitää liesituuletin päällä ja vaikka samalla tuulettaa. Yhteen kertaan tiputettua en menis maistamaan ku kuitenki tuo huonokin näkö on parempi ku näköä ei ois ollenkaan. Pari, kolome kertaa ku on hurluutellu niin siinä on niin vähän metanolia, että uskaltaa myydä vaikka sukulaisille. Siis tarkotin tarjota. Pontikkaahan ei saa myydä, sillä sehän on suuri rikos.. kuten sen valmistaminenkin. Shieeeet.

Tietenki sitten vielä se kuulusa liekkitesti on tehtävä. Metanoli (jos et muuten muista niin se on se Myrkkyetanoli - paha, paha) palaa KIRKKAALLA liekillä, eli ei oo väriä olleskaan. Etanoli (se oikein hyvä hyvä) palaa sitten sinertävällä liekillä.

Öööö... tietenki oon kaiken tän vaan lukenu netistä. Missään nimessä en tiedä itte asiasta millään muotoa.

ps. Tuosa muuten semmonen viinimittari. Tuolla on turha yrittää mitata vahvempia liuoksia ku ei sen asteikko riitä.

https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/presto-viinimittari

24.09.2022 04:02:23
#601059 [+-] Piilota Suosittele

>>601041
Ai se olikin tuollanen mittarisysteemi, sehän onkin sitten oma juttunsa. Meinasin, että joku justiinsa sellanen kelluva ominaispainomittarin tyyppinen, missä hiivan höttöset saattais nostaa tiheyttä. Hyvä mittari selvästikkin on ollut, kun noin kauan on toiminut.

Noissa suikkarihomissa se puhaltelu onkin sitten uus tuttavuus, ei oo sellasesta puhalteluista kokemusta. Oman käsityksen mukaan niissä ei suinkaan ole tarkoitus kasseja täytellä, vaan tyhjentää.. vaikka kyllähän tuollain varmaan komiat kassit tulis. Mutta joo, tuli kyllä selkeä käsitys mittarin käytöstä.

Se on laitettava reklamaatiota hiivasta menemään ja kysyttävä, että mitäs se tällainen peli oikein on, kun ei kunnon kiljua saa enää tehtyä. Kyllähän niitä toki on hiivoja, jotka pidemmällekkin käy, mutta onko taas sitten niin nopea käyntistä. Ruokakaupastako oot hankkinu, vaiko tilaillu hiivakset?

Saakelin kiinalaiset taas! eikö ne osaa edes pontikkapannuja tehdä. Kaikkein parashan se olis varmaan olla ihan termostaatilla olevat vastukset pannussa, että pitäis sitä lämpöä oikeana, mutta sekin on sitten taas oma juttunsa.. ja sähkökin kohta niin kallista, että on vaa korpikuusen katveen nuotioon tyydyttävä, jos sellasia aikoo harrastella.

Joo, ne on niitä eteerisiä öljyjä, jotka terveystuotteissa tuoksuu. Ja varman päälle on hyvä pelata, ettei tarttee kepin kanssa alkaa suunnistelemaan, se olis hyvin ikävää ja haittais tulevaisuuden harrasteluja.

Noinhan se tosiaan menee, että metanoli palaa näkymättömällä liekillä ja etanoli sinisellä. On se netti vaan niin kätevä, kun voi opiskella kaiken näköistä sieltä.

24.09.2022 05:03:25
#601067 [+-] Piilota Suosittele

>>601059
Ei ei ei, ei niillä perkeleen helevetin perkeleen ominaispainomittareilla tee vittuakaan. Nehän pittää laittaa lillumaan kaikkine likoineen sinne nektarin sekaan. Tai no siis samalla tavallahan se toimii se kiinalainen mittatikkukin, mutta eipä tuota pontikkaa ookkaan tullu keiteltyä, mutta periaatteessa nääs vaan juu. Sama metodi, kait.

Se tuo lasimittari vaatii tosin vähän värkkäämistä jos siihen "putkeen" pääsee vähänkään ilimaa tai tshiilihappua. Mutta kyllä senkin homman alakaa hanskaamaan nopeasti ihan maalaisjärellä. Mulla on ollu tapana aina huuhella se ja sitten jättää vettä siihen ku laitan astiakaappiin kuivumaan niin siinä sitten käy niin, että se lillinki ei lähekkään aina valumaan automaagisesti niin pitää vähän avittaa sitä. Mutta ku mittaa sen pari, kolme kertaa sitten ku homma toimii niin voi olla pitkälti varma tuloksesta. Tai siis voikin olla jos vaan ne mittaustulokset aina stoppaa samalle kohalle joka kerta eikä sen "pinnan" alla oo kuplia.

Luonnollisestikki itte lasken oikiaa painuani pienemmällä määrällä ne paloajat. Tein toki proggiksen jo aikoja sitten sitä varten, mutta kaava löytyy kyllä wikipediastakin niin voit tehä omas eikä siinä tarvi laittaa mitään "millon alotit juomisen ja montako tuntia on nyt kulunut" paskaa. Laitat luonnollisestikin vaan paprulle ylös, että moneltako alakoit kiskomaan soppaa, silmien värin ja horoskooppimerkin. Siihen sitten desit ja voltit. Kyllä se näyttää lopputuloksen ihan simppelisti.

Ite asiassa näyttäis näin osittaisella otannalla sille, että maksa polttaa 0,14 volttia per tunti lopputulemasta. Meillä tytöillä ku on vähän vähemmän nestetasapainoa niin veren voimatippamäärä käy korkeammalla ku miähenpuolikkailla vaikka ottais saman verran. Eli kovemmat humalat ku jätkillä samaan hintaan. Kyllä tuo pittäis mun mielestä kompensoijja viinan myynnissä, ku tasa-arvoahan tässä kaikki tavottelee. Laitan tohon loppuun sulle hyvää hyvyyttäni sen idean, että miten teoriassa lasketaan se alakoholin määrä ja paloaika. Ite toki käytän varmuuden vuoksi vielä niitä Promillesin testejä jos oon vähänkään epävarma ajokunnosta. Kalliitahan ne on, mutta eipähän tuu merkintää ratista eikä tarvi murehtia sakkoja.

Kyllä melekeen kaikkea kannattaa kokkeilla ennen ku henki lähtee lopullisesti. Eti vaikka täältä joku oman paikkakunnan tyyppi ja sano, että imaset ilimatteeksi. Kyllä sen kerrasta tietää tykkääkö vai ei. Ja eihän se homoksi tee ku vasta nelijännen kerran jäläkeen ja joka kolomas kerta laskuri nollataan niinku joku täällä tais mainostaakki :3

Kyllä on teheny mieli vähän reklamoida sinne hiivafirmaan, mutta en oo saanu vielä aikaseksi. Sillon ku niitä vielä myytin ainakin Prismoissa niin olivat ihan priimaa. Sitten ne yks kaks katos markkinoilta niin tilasin netin kautta. Nyt ne on taas tullu ääs-marketteihin, mutta nykyään ne myydään pelkissä muovipusseissa ku ennen ne oli semmosissa outoissa alumiinipussukoissa. Ne on semmosia viheriällä etiketillä mainostettavia joissa edelleen kusetetaan, että vuorokaudessa muka sais kuudella kilolla valamista. Vois kyllä perkele, selevetessä, laittaa vaikka kuluttaja-asiamiehelle valitusta, saatanatti. "Haii, miuu on kusetettuuu. Kilijuhiivapaketissa luvattiin vuorokaudessa 18% volttii muttei ollukkaaaaa". Nuijjen viranomasten kans pittää aina kusettaa, että kuuluu johonki "sorrettuun" vähemmistöön niin tekeväkki joskus jottain. Haii.

Joo ja eihän ne perkeleen koiransyöjät ossaa tehä mittään oikeen. Sitä ku sillon testaili ja harjotteli niin metanolin ja etanolin höyrystymispisteet voit kahtua netistä niin ei muutaman tipan sai niissä "lämmöissä". Sitten ku lisäs virtaa sen verran, että pittäis jo kaiken kiehua niin luikahti taas vaan ku vanahalla papalla kusta niin piti entisestään nostaa tiloja. Vaan kai ne nuo e-baystä ostetut kinkkien mehumaijat on suunniteltukki niin, että ei se haittaa vaikka muutama milijoona saaki ittesä hengiltä ku niitä sittisontiaisia on sentään milijarditolokulla ja koko ajan tullee vaan lissää. Mutta kuhan saan sitte joskus laitettua toimivan lämpömittarin niin tiiä vaikka huvikseen rupiaiski taas tislaamaan.

Niin joo tosiaan. Määkihän vaan harrastaissa valamistan "eteerisiä öljyjä" tai vaikka "hajuveden aineksia" tai jottain semmosta jos joku vittumainen naapuri rupiaiski kyselemmään. Sokkeus ku ei kiihota vaikka joskus se onki aika jänskää jos on side silimillä ja saa vaan sillon tällön piiskaa perseelle, mutta se on kuitenki ihan toinen juttu se.

Juu ja joo, kyllä netti on hieno keksintö. Ku olin pikku-digi niin ei ollu ku kirjaston kirjat olemassa eikä niissä tietenkään kerrottu ikinä mittään oikiasti tärkiää. Ny nykyaikana saa tietoa vaikka ja mistä niin tiedon puutteesta ei voi kyllä kettään, ainakkaan länsimaista, syyttää. Ei ois mun nuaruudessa ollu tämmösiä pamfletteja lähikirjastossa vaan tiedot kuluki suusta suuhun ja ne muuttu aina matkan verralla sen verran rankasti, että ku ekalle sanottiin kananmunien olevan syötäviä niin kymmenes sano strutsien olevan avaruusolioita.

https://psilosybiini.info/paperit/%5BBOOK%5D%20Taika%20-%20Kentt%E4opas%20taikasienivalokuvaajille.pdf

24.09.2022 15:19:23
#601099 [+-] Piilota Suosittele

>>601041
En halua, en lue raamatullista. Heräsin pari tuntia sitten ja puhalsin 2 promillea. Nyt otin unilääkkeet ja mulla ei ole aikaa tai kohta edes enää näköä lukea juuri mitään. Näin lopetan aina juomisen.

24.09.2022 20:14:08
#601138 [+-] Piilota Suosittele

>>601099
Elä perkele sekota unilääkkeitä viinasten kanssa. Käypi vielä että herräät haamuna niin mitä mää sitte täällä muka ennää teen - kirjottelen Peralle ja Tuffille vaan?

25.09.2022 01:06:56
#601220 [+-] Piilota Suosittele

>>601138
Tee niin. En saanut unta. Uusi suunnitelma on juoda tota laimennettua Rainbow Lager -paskaa, ja ottaa pameja kun olen katsonut leffan.

Vittumainen olo jonka tiedän kestävän vielä aamuun ja vähän yli, väsyttää, ei nukuta.

25.09.2022 01:16:21
#601228 [+-] Piilota Suosittele

>>601220
No pameja ny tietenki voi rouskia menemään kuhan pitää homman hanskassa. Mää luulin, että nää tarkotat oikeita unilääkkeitä ekkä tommosia tyttöjen ja lasten käyttämiä sokeripillereitä.

25.09.2022 16:10:38 | 16:11:23
#601300 [+-] Piilota Suosittele

>>601228
Ketiapiini on se myrkky jota määrätään vaivaan kuin vaivaan, ja suomalaiset lekurit eivät saa sen määräämisestä edes lahjuksia.

Idiootteja sanon minä kun määräsivät ahdistukseen koska "MINÄ EN MÄÄRÄÄ PAMEJA KENELLEKKÄÄN". Missä lääkärin etiikka ja vala?

Unilääkkeinä toimivat, mutta tuhoavat aivoja pienelläkin ei-antipsykoottisella annoksella (25-100mg) ja vaikutusaika on liian pitkä. Lisäksi aiheuttavat saatananmoisen nälän, ja siksi syön kerran pari päivässä, silloin paljon.

25.09.2022 18:48:23 | 18:50:20
#601325 [+1] Piilota Suosittele

>>601300
Pitkä viesti taas, mutta lue ny perkele ettet tee sammaa virhettä ku ite tein!

Ketipinoria määki oon syöny vaikka jo kuinka pitkään. Parhaimmillaan 300 mg illassa, mutta lopulta pudotin sen pariin sataan. Sehän tosiaan pienemmillä (25 mg) annoksilla toimii joillekkin unta antavasti tai aavistuksen verran ahistusta helpottavasti. Yks kaveri ei voinu syödä niitä ku oli pari päivää aivan jumissa jos otti illalla. Mulla taas ei isotkaan annokset meinaa tuntua yhtään missään. Tosin kerran varastin yheltä tutulta jonku ties minkä napin puolikkaan ku olin taas valvonu monta päivää. Heitin sen huiviin niin olin niin kännissä seuraavanakin päivänä etten uskaltanu ajaa kouluun vaan menin bussilla. Karmee kokemus. Se ite sentään veteli niitä menemään isoilla annoksilla eikä sillä ollu mitään probleemaa sen kans.

Ne on nuo psyykelääkkeet vähän semmosia, että yks sopii yhelle ja toinen toiselle. Mutta ku kerran ketiapiinia rouskit niin et saatana sitten mene syömään tai juomaan mitään missä lukee greippi. Mää ymmärtämättömyyttäni tein sen virheen sillon ku sain sen lääkityksen ja makasin koko illan vessan lattialla kippurassa ja välliin pelekäsin kuolemaa ja välillä toivoin sitä, että olo menis pois. Ku ois ollu kymmenen promillen humalassa jossaki karusellissa. Ku selevisin sittenki hengissä niin luin ohjeet ja siellä nimen omaan kiellettiin greipin nauttiminen kuurin aikana. Vittumaista ku mää tykkään greipistä ihan perkeleesti.

Lopputuloksena oli tilapäinen serotoniinioireyhtymä joka on heikommin rakennetuille tappava tila. Vois kuvitella, että antabuksen ja viinapullon yhdistelmä tekis jonku vastaavanlaisen olotilan. Ja ny ettet luule, että tää on piiloteltu kehotus niin ei oo. Se olo on semmonen että silimät auki kaikki pyörii jumalatonta tahtia, itkettää, ahistaa ja käy kipiää. Sitte ku laittaa silimät kiinni ku pelottaa niin saatanasti niin karuselli lähtee aivan eri kierroksille niin joutuu vaan makkaamaan itkien ja alleen laskien pitämään kiinni lattiasta ettei tipaha kattoon. Viinaa ketipinorin kans kyllä voi ottaa, ei se tee kipeää kissallekkaan.

Mää ku luulin sun puhuvan vaikka Imovanesta ja muista oikeista nukahtamislääkkeistä. Niin joo, kerran ilimotin lekurille, että löytyiskö sen Imovanen tilalle jotain muuta joka ei pistä kuuhaamaan iltasin niin että joutuu aamulla ihmettelemään, että kuka täällä on kokannu ja siivonnu. Kirjotti kokeeksi jotaki mitä lie vitun nappeja. Nimi ny karkaa muistista, mutta palstojen mukaan toiset rouskii niitä huvikseen. Otin yhen illalla ja oksennin koko yön ku päässä pyöri. Seuraavana päivänä laittoin viestin, että kirjota vaan takas se Imovane koska mää en nuihin vittusaatanoihin koske enää ikinä.

26.09.2022 00:16:31
#601454 [+-] Piilota Suosittele

>>601325
Stillnoct, Tenox, ja pamit ei toimi nukahtamiseen enää, ja puhu nyt sitten jostain vitun melatoniinista, käytän sitäkin säännöllisesti, ehkä se parantaa unenlaatua, ei niinkään nukahtamista.

Greippiä en syö tai juo, vaikka toisinaan yhden lonkeron, mutta vihaan niiden makeutta vaikka kuinka laittia olisivat.

Luulen, että vaikka treenaan ja käyn töissä, juon eniten koko luolaston ryyppyjengistä. Veikkaan myös että ilman työtä ja treeniä en olisi elossa edes.

26.09.2022 01:43:03 | 01:44:51
#601486 [+-] Piilota Suosittele

>>601454
Just, Tenox se olikin nimeltään. Ei passannu mulle alakuunkaan joten annoin ne tutulle pillerivillelle kalijakoppaa vasten. Melatoniini tosiaan vaan parantaa unen laatua, mutta ei tuo sitä etes ketipinorin kanssakaan. Mutta ei se mittään, jäät töistä poijjes niin opit kyllä tinttaamaan sopivissa määrin :D

Söin imovanea reilusti yli kymmenen vuotta vaikka kuulemma sais korkeintaan kaks viikkoa niitä mutustella kerrallaan. Ei ne mulla tee nykyäänkään juuri mittään, mitä ny ehkä vähän parantavat unen laatua.

26.09.2022 19:18:52
#601602 [+-] Piilota Suosittele

>>601486
Tenoxia söin ahdistukseen 19-20 vuotiaana, se toimi silloin hyvin tyrmäävästi. Se kun on samaa kamaa kuin bentsot, koska se on bentso :D, se ei toimi minulla enää kuin vähän.

Sanoin jo jossain aiemmin että 12-pack riitti aikanaan ryyppäämiseen.

26.09.2022 22:47:20
#601700 [+-] Piilota Suosittele

>>601623
24 on ok jos juo nopeasti. Jos pitää joskus ennen matsia (pc-peli(räiskintä)) aloittaa tunnissa koska kaverit on mulkkuja, 2 desiä viinaa ja koko erä(t) kitaten olutta.

En tiedä pelaatko, mutta jos pelaat, kerro mitä? En tarkoita irl roolileikkejäsi.

26.09.2022 23:14:49
#601721 [+-] Piilota Suosittele

>>601700
Yksinpelejä lähinnä, mutta joskus harvemmin jopa Genshin Impactia Epicin kautta. Guild Wars tuli ja meni jo aikoja sitten.

Örh, 722926317 id jos haluat jostaki syystä chillailla joskus satunnaisesti Genshinissa.

27.09.2022 15:50:58
#601810 [+-] Piilota Suosittele

>>601721
Genshinissa

Kerroppas ensin valehtelematta ettei se ole jotain animea tai roskaa.

Red Alertia meidän pitäis joskus pelata vastakkain. Varmaan häviäisin, mutta voisin olla tuhoisa.

27.09.2022 23:14:25
#601936 [+-] Piilota Suosittele

>>601909
Kaikki muu vielä mennee, mutta elä ikinä väitä mua äpple-homoksi. Se o kuitennii ilimane ja ku ei osta sieltä mittää niin kierosilimäset kommunistinatsit joutuu maksamaan siitä, että sitä muut käyttää. Kaikki minkä on pois ryssiltä tai kinkeiltä on vaan isämmaallinen velevollisuus tai jottai.

[ 32 viestiä | ]