Rekisteröidy

Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 5410
Tageja annettu 585
Vierailuja 6624
Medioita 422
Medioiden näyttökerrat >92000
Plussia >2850 (8)
Saavutuksia 11
#276820 [+0] 30.11.2019 01:03:44 Ilmianna
Nyt ois pikkusen henkilökohtasempi kysymys biologiasta.

Ku tuo Toni joka täällä käy aina välillä helepottamassa mun olua on semmonen, että se pitää samoja boksereita ja kollegeja monta päivää putkeen niin sen nivusissa on sitte semmosta haisevaa ja hikistä möhönää. Mulla ei oo koskaan ollu semmosta vaikka oisin ollu mökillä viikonki. Onko siis joillaki miehillä semmonen ominaisuus, että ne erittää nivusiin (eli siis pallien ja jalakojen väliin) jotain rasvasta töhnää vai mitä vittua?

Sitte ku sanon sille siitä, että nyt ois jo korkia aika käyä pesulla tai tulla mun kans saunaan niin öyhöttää vaan, että "miehinen myski se olla pitää". Vitun ilettävää. Hinkkaa vaan nivusiaan ja tunkee sormia sitte suuhun ja nenään samalla ku selittää, että "haista haista, tältä tuoksuu seksi".

No ei perkele tuoksu! Seksi haisee puhtaalle iholle, saatana. Se on kuitenki muuten ihan huippu tyyppi, mutta oisko teillä mittään kikkoja siihen, että saisin sen pesemään ittensä ennen rakastelua? Koska ihan tosissaan, se haisee kuolleelle elukalle.
30.11.2019 01:35:22
#276825 [+2] Piilota Suosittele Ilmianna

Siis tähän on helppo ratkaisu.

Hankit vaikka Starkilta Nilfiskin painepesurin. Ja hankit siihen vaahdotussuuttimen/pullon.

Sitten tilaat Autodudesta King Carthurin pesuainetta tai jos ihan pakko on säästää, niin Puuilosta vaikka Pro-Kleen Snow Foam Cherryä.

Ja aina kun Toni tulee paikalle, niin lasautat painepesurilla täysillä vaahdot päälle Ja Pro-Kleen Cherryssä on se kiva puoli, että Toni tuoksuu sen jälkeen kirsikalle. Kuinka romanttista!

Jos ongelma on järeämpi, niin joudut tilaamaan Autodudesta rajumpaa liuotinpesuainetta. Sillä sitten tööttäät Tonia alaosalle - ja täysillä. Varo kuitenkin silmiä ja persaukkoa. Kirvelee aikalailla liikaa ja Toni voi suuttua, etkä saa enää niitä boksereita. Joudut pitämään niitä Tokmannilta 3 packina ostettuja halpoja kalzonkeja niiden Tonin Under Armoureiden sijaan.

Tonilla todennäköisesti ongelma syntyy liiallisesta kebabin syönnistä ja finneistä reisissä ja nivusissa. Eli pidemmän päälle jos haluat ongelman välttää etkä painepesurilla pestä Tonia joka kerta, suosittelen painepesurilla täysillä tööttäämistä Tonin kebab-annosta kohti.
Sillä tavalla kebab katoaa ja ongelma katoaa. Suosittelen kuitenkin liuotinpesuaineen käyttöä siltä varalta, että Toni suuttuu todella paljon ja Sinulle tulee tarve suojella itseäsi ja ampua täyslaidallinen painepesurilla (jälleen) Tonin haaroväliä kohti.

Niin ja suosittelen tarkistamaan liikkeessä myyjiltä, että varmasti saat tarpeeksi tehokkaan painepesurin. Halvimmila Nilfiskeillä tai Kärchereilläkään ei tee mitään - halpamerkeistä puhumattakaan.

30.11.2019 01:36:09
#276827 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

276823

Aina valamiina ja käsi lippaan, perkele!

>>276824
Mittee sie höpäjät? Myyäänhän sitä pilluhiivasta tehtyä kalijaaki, saatana!
https://www.theorderofyoni.com/

Mää vaan viattomana pikkutyttönä oon kiinnostunu siitä, että haiseeko poikien munien seudut sillille niinku tytöillä tuppaa käymään, ku ei pariin kuukauteen käy pesulla!

30.11.2019 01:58:07
#276833 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>276825

Tunnekko nää Tonin, ku osasit kuvailla sen nuin hyvin? Oon kyllä käyttäny sitä semmosta Biltemasta ostettua 1,25 litrasta painepulloa mihin oon laittanu Neo-Amiseptiä ja sitte loput vettä. Ei sitä kiinnosta minkä vuoksi mää ruiskuttelen sitä käsipumppupainepullolla ja väittää, että se kiihottaa sitä enemmän ku se, että ottasin siltä suihin likasella kullilla. Hyi helevetti. Siis ihan alakuunsa meillä meni tosi mahtavasti, ku piti huolta puhtaudestaan, mutta se on alkanu ny viime aikoina lipsumaan siitä. Oon sanonu suoraan ja vaikka kieroonki, muttä väittää vaan kiihottuvan siitä, että saahaan tunkia haisevia kusivehkeitä toisiaan vastaan. Rupesin sitte reilu kuukaus sitte vähän muuntelemaan totuutta, en siis valehtelemaan mutta silleen.. no, ehkä sitä vois sanua valehteluksi.

Oon aina pitäny hyvän huolen hygieniasta ja oon "duushannu" kans säännöllisesti. Ku kysyin äitiltä niin se sano, että se on ihan perusjuttuja parisuhteessa. Kuulemma jos ei duushaa niin toosa alakaa haista ja tulee hiivaa ja muita tauteja. Äiti on kyllä tunnettu miesten nielijä ja se sanoo, että miehiä kiinnostaa vaan se, että saavat laitettua munan pilluun ja sitten ah-ah. No se ny kuitenki muutenki "pyytää" niitä maksamaan esimerkiksi puhelinlaskun tai jotain muuta semmosta pientä. Oon yrittäny selittää sille, että ei sen tarvis tehä sitä, ku mulla on kuitenki rahaa sen verran, että maksan tai siis ostan sille kyllä vaikka omakotitalon, mutta ku ei niin ei. Oon kyselly sen "poikakavereiltaki", että mikä niiden juttu on äitin kans niin ne vaan sanoo enemmän tai vähemmän diplomaattisesti "pillu". Sillä on ollu täsä kahen vuojen aikana jo seittemän eri poliklinikkakänytiä, mutta ei oo onneks saanu kuppaa kummempaa. En tajua, että mitä se oikeen haluaa tai odottaa saavansa sillä kaikkien nussimisella.

Jokainen tyylillään tai jottai semmosta. No kuitenki, sen jäläkeen ku isä lopetti mun nussimisen niin oon sitte ollu melekeen omillani. Äijää ei kiinnosta vieläkään paskan vertaa, että on tullu jo kaks keskenmenoa tai se, että asuin pari vuotta toisen naisen kans. Sano vaan, että se on "Dimmugimmu, tuo on ihan vitun kiihottavaa Laita kuvia."
Että onko se ny sitte mikkään ihime, että oon itekki perverssi sika joka haluaa vaan harrastaa seksiä (isin pyynnöstä luvaten, että saan satasen - jonka sain) auton alle jääneen oravan kans. Mua hävettää niin helevetisti kaikki nää asiat mitä oon teheny ja tänne kirjotellu, koska mikkään näistä juttuista ei oo totta, mutta toisaalta tietyiltä osin toivosin, että oisivat. Mutta vaan hyvin tarkkaan valituilta osiltaan.

Mutta aina ei mee nallekarkit tasan ja tässä on vielä seittemän desiä hyvää juomatonta viinaa sekä kuus Koffia jälellä. Tojennäkösesti pittää huomenna käyä hakemassa kori kaveriksi ettei vaan jou'u seleviämmään.

30.11.2019 02:31:12
#276838 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

Sanot, että saunassa on kylmää kaljaa ja kiukaalla makkaraa.. Sit, ku äijä lankeaa pistät oven säppiin ja peset väkisin painepesurilla, juuriharjalla tai jollain vastaavalla...

30.11.2019 11:05:58
#276955 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

>>276849
Arvelinkin, et tuollanen vaa yllyttää lemmen liekit! Kaks kärpästä yhdellä iskulla katsos.. Pesu ja esileikki, mut niitä kiuasmakkaroita ja olutta ei sit oo tarkotus tunkea muualle, ku suuhun

30.11.2019 19:54:32
#277055 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>276873
MUSSUKKA <3

>>276955
Tuo muuten vois olla pätevä idea. Pittää vaan saaha houkuteltua se selevinpäin sinne niin ei innostu liikaa sen kiuasmakkaran kans. Kyllä makkara kelepaa, näkkeehän sen jo meikän naamastaki, mutta mielellään semmonen elossa oleva vielä.

[ 19 viestiä | ]