Rekisteröitynyt 15.10.2017 22:59:31
Nähty 6 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 1 057
Tageja annettu 433
Vierailuja 7 999
Medioita 337
Medioiden näyttökerrat 189 360
Plussia 1 267
Saavutuksia 14
Olen Alice ja asun Perähikiällä. Työllistyin jo 10-vuotiaana perähien pyyhkijänä. Se onkin ainut ammattini tähän mennessä. Scream leffat on mielestäni iham paskoja. Terveisiä Pasi Viheraholle ja miun äidille. Mulla on myös liila dildo perseessä 24 tuntia.Tämä on kuin vessan seinä, täynnä tussilla kirjoitettua paskaa

"Meidän pitäisi toimia paremmin yksikkönä. Juu harjoitetaan sitä yhteen-hiileen-kusemista."

Kahvi on paras ja dupsteb.Ripuli voi myös olla kuivaa eli kuiva ripuli. Tee on myöskin helvetin hyvää ja dupsteb ei ole pokemon.
Myös keskisormi heiluu kun sitä heiluttaa, tärisee kuin sokea homo makkara kädessä.Voisin yrittää väläyttää tässä jollain fiksulla mutta en jaksa. Mee sit nukkumaan siitä pikkuhiljaa

ENNEN SAUNOMISEN ALOITTAMISTA LÄMMITTELE PALLEJAS PALAVILLA TULITIKUILLA JA TEIPPAA MAKKARAPÖTKÖ OTSAAS! OTA PAKASTIMESTA VOITA JA ASETA SE VITUN JÄINEN VOI KATTILAAN HELLALLE! SIT VÄÄNNÄT SE HELLAN NIIN VITUN TÄYSILLE ETTEI PYSTY OLEEN METRIÄ LÄHEMPÄNÄ SIITÄ ILMAN ETTÄ SYTTYY SAATANA PALAAN!!!!! SIT PISTÄ OVET JA IKKUNAT KII JA TIIVISTÄ NIIDEN RAOT VITTU RUSINOILLA!!! SIINÄ VAIHEESSA KUN VOIT ALKAA KIEHUMAAN NIIN OTA KAAPISTA MAITOA JA KAADA SE VAROVASTI KAUHAAN, SIT HEITÄ SITÄ MAITOA HELLALLE! OTA KAAPISTA SALAATTIA JA ALA HAKATA ITTEES SILLÄ!!!!! SYTYTÄ TUKKAS PALAMAAN JA TIIVISTÄ PERSEESKIN RUSINOILLA! HEITÄ TAAS SITÄ MAITOA HELLALLE JA VOITELE ITTES SINAPILLA, SIT HYPPÄÄ HELLALLE PAISTUUN JA KAADA SULA VOI YHELLÄ LIIKKEELLÄ MUNAN PÄÄLLE.

Mudkip, the Mud Fish Pokémon. Mudkip uses the sensitive radar receptors on its headfin to determine what's going on around it. In a pinch, it can brandish enough power to crush rocks. (On paras ja @Mudkipz)

Mudkipz on homo
ihme heppu, ei voi muuta sanoa
NintenDoc on nappulan turhin käyttäjä

Mämmi on oikeasti hyvää
panisin ketä tahansa Bendele :3

Garhu (burdo) olut on barasda. Röyh.
Joni vei mun mopon... mä vein sen ES

VIWAHETTA TURPAAN !!1!
ilpo :D

Oli kerran Onnimanni. Onnimannista matikka maistui pahalta.

olen hellyyttävän lutuinen söpö puudeli

kvaa
11.09.2021 19:34:14
#499819 [+-] Piilota Suosittele

>>497383
Se on tuo Persona-sarja vähän turhan "animea" itselle. Shin Megami Tensei IV vaikutti ihan kiinnostavalta jossain vaiheessa, mutta en ole vieläkään saanut tarpeeksi inspiraatiota sen aloittamiseen.

[ 5 viestiä | ]