Ruokintaa Ruokintaa
Ilmastotekoja Ilmastotekoja
Mielenosoitus Mielenosoitus
Death by snu snu Death by snu snu
Recap väittelystä Recap väittelystä
Foxy lady Foxy lady
minun vuoro :3 minun vuoro :3
ROXY ROXY
Crazy Hamburger Crazy Hamburger
Erikoinen hissi stuntti Erikoinen hissi stuntti
Sunnuntain synnit Sunnuntain synnit
pitää huilata välillä :3 pitää huilata välillä :3
Sillä lailla Sillä lailla
Kokoomusnuoret Kokoomusnuoret
Edustusbörh lepäilemässä :3 Edustusbörh lepäilemässä :3
Ugandan parlamentti Ugandan parlamentti
uuuhh Scully uuuhh Scully
maitoa ja keksiä maitoa ja keksiä
Bazookas Bazookas
Dune - Official trailer Dune - Official trailer
Dead Men Drinking Dead Men Drinking
Videokokoelma Videokokoelma
Daeodon Daeodon
TikTok perseilijä TikTok perseilijä
 305 näyttökertaa, 4 viestiä, 0.62 MB, 1 tiedosto, 28.02.2024 20:54:06
[ + 5 - | ]

havaintoja saksanmaalta

[68157] [havaintoja_saksanmaalta.png] [0.62 MB] [1078x1531] [] []
havaintoja_saksanmaalta.png

nigeria

(6)  · 

lapsilisä

 · 

saksa

(61)  · 

pukki

(12)  · 

sonni

(8)
28.02.2024 21:51:35
#602228 [+4] Piilota Suosittele

Eihän se lähtökohtasesti ole idiootti, joka systeemiä osaa kusettaa.
Mutta helevetin monen syyn takia tämmöiset vain yksinkertaisesti pitää
saada kitkettyä pois.

29.02.2024 00:08:37
#602276 [+6] Piilota Suosittele

>>602210
>>602228

"Mr. Cash Money", joka sai 22500 euroa kuukaudessa rahaa.
Muun muassa Bildistä löytyy artikkeli tästä sankarista.

Suomessa vasemmisto ja kukkahattutädit alkoivat heti ulisemaan, kun puhuttiin "Kela-poliiseista", jotka narauttaisivat väärinkäytöksiä. Meni pari päivää eteenpäin, niin johan löytyi 2022-2023 vuosina asumistukipetoksilla 100000 euroa tehnyt ulkomaalaistaustainen pääepäilty ja 24 muuta samaan kupruun osallistunutta epäiltyä.

Kävi hyvin selväksi, kuinka huijauksia tehdään Suomessakin ja se oli varmasti vain yksi jäävuoren huippu. Yhden jäävuoren.
Samaan aikaan lauma somaleita jälleenvuokraa asuntojaan pk-seudulla, nostaa (monenlaisiakin) tukiaisia - ja asuu "turvattomassa" Somaliassa.

Vasemmisto ei ymmärrä, että hekin ovat maksamassa näitä koijauksia kovina veroina (jos ei muuta, niin vähintään alv) ja rankasti heikentyneenä terveydenhoitona.

Saksassa ainakin meinattiin jo ottaa käyttöön malli, että maahanmuuttajat saavat henkilökohtaisesti tuet kortille ja tuet voi käyttää Saksassa.

Vastaavaa tarvitaan ehdottomasti tänne ja kaikki keinot käyttöön, että väärinkäytökset saadaan pois ja turhat tukiaiset pois.
Siinä kun turvattomasta maasta tänne tukien perässä tullut kaveri ei saakaan rahaa tilille maatessaan siellä turvattomassa maassa, niin alkaa tilannetiedotus leviämään naapureille, naapurikyliin, naapurimaihin - ja hyväuskoisten hyväksikäytön houkuttelevuus vähenee yllättävästi.

Vielä kun joku takoisi kukkahattutätien superkoviin violettivihreillä hiusvärimyrkyillä kyllästettyihin kalloihin järkeä, että eivät olisi vastustamassa järkeviä ja pakollisia toimia.

29.02.2024 01:49:46
#602288 [+2] Piilota Suosittele

Turvapaikan hakijalle / pakolaiselle pitäisi riittää turvallinen asuinpaikka, ilmainen ruokahuolto vaikka halvimman tarjouksen mukaan turvapaikka / pakolais keskuksessa joka olisi suljettu laitos siihen asti kun tp-hakija / pakolainen on suorittanut ala-asteen kielitaitoa vastaavat kokeet, ilmoittautunut ammatilliseen valmennukseen / koulutukseen ja pystyy osoittamaan että kykenee tulevaisuudessa rahoittamaan elämisensä omalla palkkatulolla.

Sen sijaan yhteistyökyvytön, kielitaidoton ja lusmuileva tp-hakija / pakolainen pysykööt "leirillä / keskuksessa" ilman "vuorovaikutusta" suomalaiseen yhteiskuntaan siihen asti kunnes hänen turvallinen palautuksensa on mahdollinen, olkoon se sitten vaikka päivän tai +40-vuoden päästä.

Tämä todennäköisesti vähentäisi radikaalistikkin turvapaikka shoppailijoiden / diskoilijoiden kiinnostusta kun joutuisi osoittamaan sitoutumista uuteen vaikkakin tilapäiseen kotimaahan, joutuisi opiskelemaan, tekemään työtä rahan ja vapauden eteen.

Vai onko se kenellekkään hyödyksi että tänne pääsee ilman henkilöllisyyttä, lähes vapaasti lusmuilemaan 30-40 vuodeksi ilman kielitaitoa, ilman pienintäkään aietta kouluttautua ammattiin, elämään pelkkien yhteiskunnan tukien varaan?

Ei, ei se edes hyödytä sitä lusmua koska mahdollisille jälkipolville ei jää mitään sivistyksellistä / koulutuksellista / taloudellista perintöä, jolloin jälkikasvu ohjautuu lähes pakollisesti lusmun uralle, yhteiskunnalle aiheutuvista epäsuorista ja suorista tappioista on turhapuhua koska niiden laskeminen olisi lähes sula mahdottomuus.

[ 4 viestiä | ]