Monskuun kavereita Monskuun kavereita
Et pääse minusta näin vähällä Et pääse minusta näin vähällä
Yksi ei yksinkertaisesti kävele Mourdoriin >:3 Yksi ei yksinkertaisesti kävele Mourdoriin >:3
sormi pillussa sormi pillussa
Meidät nähdään! Meidät nähdään!
maami maami
autismia autismia
Kissakuvia ja gifejä Kissakuvia ja gifejä
Sulje ylös ja ota rahani Sulje ylös ja ota rahani
Jenkit haluaa olla kaikessa vaan parhaita Jenkit haluaa olla kaikessa vaan parhaita
Mahdollinen kuvakommentti Mahdollinen kuvakommentti
Niin saatana Niin saatana
The Breakthrough The Breakthrough
project srb project srb
Tässä tentissä ei luntata :3 Tässä tentissä ei luntata :3
Hitler In Minehead Hitler In Minehead
Better off dog Better off dog
False Positive - Ill Repute False Positive - Ill Repute
False Positive - Cache False Positive - Cache
miski nii surullinen? miski nii surullinen?
Esko Kovero Esko Kovero
Eläinmaailman viisautta Eläinmaailman viisautta
Pojoing Pojoing
Muikea Muikea
 372 näyttökertaa, 7 viestiä, 0.11 MB, 1 tiedosto, 05.07.2022 12:25:59
[ + 3 - | ]

Somalin älykkyys 45

[65529] [20220705_122509.jpg] [0.11 MB] [720x1161] [] []
20220705_122509.jpg

05.07.2022 13:40:03
#583662 [+3] Piilota Suosittele

Vuosia sitten rtk:lla tuli somppu ukko kiinteistön hoitopuolelle harjoitteluun (mamu tutustuminen työelämään, ei ammatti).
Suomenkieli oli tasoa "Mina ei ummarra?", koitettiin jos paikan etiopialainen työntekijä olisi ottanut somalin mukaansa kun puhuivat kumpikin arabiaa melkein kuin äidinkieltään, vastaus oli "Minä en ota rosvo mukaani, ei hän kuuntele edes minua!", koitettiin jos meidän (yli)iloinen sudanilainen joka myös puhuu arabiaa olisi huolinut somalin apulaiseksi, "Ei! Ei minä en tule toimeen somalin kanssa. Somali liian ylpee." oli vastaus.
No somppu meni sitten yhden pitkäpinnaisen jarmon joka oli 5 vaille eläkeellä apulaiseksi.
Lauantaina tai sunnuntaina Jarmo tuli lipunnosto kierrokselta yksin ja paineli palveluesimiehen koppiin, jonka jälkeen jokainen paikalla olija kuuli ensikerran jarmon huutavan kiukkusena.
Somppu oli kuulemma vaatinut että kun mamu koulussa oli kuulemma 45min välein 15min tauko, niin sama piti olla töissä ja kun Jarmo oli hoputtanut että pitää ehtiä vielä 3 kohdetta jonka jälkeen voivat pitää tauon niin somppu oli ruvennut "mököttämään" ja jäänyt virastotalon penkille istumaan.
Jarmon oli ollut pakko häly aikataulujen ja päivystyksen takia jättää se itsepäinen somppu sinne istumaan ja painua yksin jatkamaan koko loppu aamuvuoro.
Opistolta oli kuulemma myöhemmin soitettu ja pahoiteltu ettei opiskelijalle oltu selitetty koulun ja työelämään tutustumisen eroja, mutta samalla pyydetty että tulevaisuudessa harjoittelijoiden / opiskelijoiden kohdalla voitaisiin "joustaa" tietyissä asioissa.

05.07.2022 18:12:13
#583701 [+-] Piilota Suosittele

>>583683 Sehän olisikin ollut hauskaa kun tuntui että itäisten - kaakon alueiden kh:t oli suurimmaksi osaksi balkanin, aasian ja afrikan alueelta kotoisin, he niitä rasisteja ovat kun kieltäytyivät samaa kieltä puhuvan ohjaamisesta & valvomisesta.
En onneksi ole nähnyt harjoittelijoissa samanlaisia tapauksia koskaan, mutta muutama kesäloma sijainen on kyllä lyönyt homman niin läskiksi että saivat kenkää ennen sopimuksen päättymistä, sitten oli yksi vastavalmistunut koeajalla joka meni yöllä suoraan baarista humalassa asiakaskohteeseen, laukaisi hälyt, löytyi melkein keltisillään talovalvomosta nukkumasta, eikä tuolloin meinannut ymmärtää miksi häneltä oli otettu avaimet pois ja miksi joutui putkaan.

06.07.2022 20:52:02
#584033 [+-] Piilota Suosittele

Neekerit ja ulkomaalaistaustaiset ovat yliedustettuja eduskunnassa, nyt tasa-arvon aikana, voitaisiinko tähän puuttua tai siitä edes keskustella?

[ 7 viestiä | ]